Sent from my iPhone using Tapatalk
Što si nervozan, dječkoLeon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 9:14 pmPa da, ostat nece pa onda valja dovest zamjenu jer ovakvog spica nismo imali.
Ja eto, bas u tom fazonu pametni.
Ma nisam nervozan. Smiren totalno.LARS1921 je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 9:18 pmŠto si nervozan, dječkoLeon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 9:14 pmPa da, ostat nece pa onda valja dovest zamjenu jer ovakvog spica nismo imali.
Ja eto, bas u tom fazonu pametni.
Na temu da razglabamo, nemojte ovdje kvariti ljudima konstruktivne diskusije
Igraju sve selekcije. U17, U19, U21 i A selekcija. Bit ce zanimljivo nase pratiti.Daris_ je napisao/la:Sad malo mozak na pasu i pratiti ove manekene iz repki..kad igraju U-21..oni dobro stoje ovaj ciklus cini mi se..jel igraju i ovi U-17?...Mrzim ove pauze..jest da ce ova pauza dobro doci,ali opet jbg
Ma ove prijateljske tekme me bukvalno nikad nisu mogle "naloziti"..pa da igramo sa prvacima svijeta...ispratim ja sve to..ali nije to to..zato ove momke sto igraju kvalifikacije ispostovati...samo Zeljo..ne zanimaju me ni Pjanici mi p**** materine...nego gledam kako ubiti ovo vrijeme do Radnika...Valjda i ovaj ludi Dzumhur bude Majami igrao nekad sadBlwD je napisao/la: ↑ned mar 18, 2018 9:36 pmIgraju sve selekcije. U17, U19, U21 i A selekcija. Bit ce zanimljivo nase pratiti.Daris_ je napisao/la:Sad malo mozak na pasu i pratiti ove manekene iz repki..kad igraju U-21..oni dobro stoje ovaj ciklus cini mi se..jel igraju i ovi U-17?...Mrzim ove pauze..jest da ce ova pauza dobro doci,ali opet jbg
Isti sam svega mi...igla je napisao/la:Ovaj ću izvještaj s merakom, uz kafu, preskočit.