Sad sam se sjetio, da li slučajno na popisu za evropu mora biti 3-4 igrača da su ponikli u klubu ili sam nešto pomiješao?
Ko je upućen u to neka mi objasni ako nije problem.
Možda je i zbog toga Jaganjac doveden, osim njega imam Šošića i Muftića.
Sabic, Foco?GegenPress je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 10:35 pmSad sam se sjetio, da li slučajno na popisu za evropu mora biti 3-4 igrača da su ponikli u klubu ili sam nešto pomiješao?
Nijednog igraca nismo (u21)pripremili za ovu godinu u prosloj sezoni. Velika je to greska jer nismo pruzili priliku nijednom u kontinuitetu. Tako da ni Adzem nema predstavu o Lausevicu .Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 10:05 pmDa nismo ganjali trece mjesto bespotrebno, momak je mogao dobiti priliku i vidjeli bi na cemu smo, a potencijal je i vise nego tu. I po svoj logici stvari bi trebao biti 2/3 napadac ove sezone. Ali jok bolje posudjen igrac, koji je stariji, koji nije u 4.godine karijere dao vise od dva gola u karijeri.AsharaK je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 8:49 pmMa ja ko Zuban, pa dovest ces joj jednog napadaca. Frajer bi bio 4 opcija, logicno da hoce da ide.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 8:44 pm
Jel ko Zuban prije 2 godine, bas nam je ta opcija valjala pa mislim da treba opet pokusati.
I to u-21 macku o rep, nikad na spica nismo stavili u-21 dok je ovog pravila, a da ti je aman bilo do u-21 na spicu mogao si komotono i Efendica probati koji je prosle sezone dao 7-8 golova i mladji je i potentniji ali valjda nije po ukusu naseg trenera![]()
..svabo je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 7:28 pmPa i Ćurić je naš, kontradiktoran si.MATORI je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 3:05 pmTo kakav je Nešo stručnjak rekli su ljudi iz struke...ne bih ja tu mudrovao ništa.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 1:53 pm
Napisao sam skaut i savjetnik DA,direktor NE...
Nece ni Neso nista vise uraditi od Curica...jer imamo taj nakaradni sistem,imamo najslabije placene trenere u omladinskom pogonu zato neka ne cudi sto uzimaju pare od roditelja da im djeca igraju......sistem je problem ne Curic ne Neso
Ima još nešto važnije od toga...
On je I jedna Velika Ljudina i ako ne mogne popraviti tu ništa, ne bude niko slijedio njegov sistem i ideje... sam će se povući - tj neće ga trebati tjerati niko...kao Ćurića npr....i sve one ranije "Ćuriće"....
Da još jednom ponovim...sačekajmo makar godinu.
Ne bih ovdje nista ni pisao da mi nije muka od našeg pljuvanja svakoga "našeg" ko dođe nešto raditi..tipa:...
Adzem prolupao, Nešo star i vjerovatno o on prolupo'...čekam sljedećeg?
Nasuprot tome svakog "stranca" docekujemo kao sultanovog izaslanika.
J.ebo ti nas.
Ali je bio trener u federalci pa je mogao vidjeti da je Efendic zasluzio sansu.SamoNapad je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 10:46 pmNijednog igraca (u21)pripremili za ovu godinu u prosloj sezoni. Velika je to greska jer nismo pruzili priliku nijednom u kontinuitetu. Tako da ni Adzem nema predstavu o Lausevicu .Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 10:05 pmDa nismo ganjali trece mjesto bespotrebno, momak je mogao dobiti priliku i vidjeli bi na cemu smo, a potencijal je i vise nego tu. I po svoj logici stvari bi trebao biti 2/3 napadac ove sezone. Ali jok bolje posudjen igrac, koji je stariji, koji nije u 4.godine karijere dao vise od dva gola u karijeri.
I to u-21 macku o rep, nikad na spica nismo stavili u-21 dok je ovog pravila, a da ti je aman bilo do u-21 na spicu mogao si komotono i Efendica probati koji je prosle sezone dao 7-8 golova i mladji je i potentniji ali valjda nije po ukusu naseg trenera![]()
Tako je, na Nikoliće sam slab još od Steve. Kad razuma nema onda ide prica na nacionalizamGegenPress je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 10:30 pmDa je slucajno Perić iz Sesveta ili Nikolić iz Čačka svršavali bi, a pošto je Jaganjac onda ne valja, nema potrebe da teren bude mjerilo.
I meni je poznato to pravilo, ali koliko se sjecam spisak svih igraca moze biti jako dug (tipa 25+ igraca), tako da klubovi prijavljuju juniore koji ni ne treniraju sa prvim timom niti budu u zapisniku. Nama to nije problemGegenPress je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 10:35 pmSad sam se sjetio, da li slučajno na popisu za evropu mora biti 3-4 igrača da su ponikli u klubu ili sam nešto pomiješao?
Vise ima logike sa nase strane.SamoIstina je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 10:33 pmJaganjac je trebao otici u neki klub gdje ce imati minutazu. Za njega je u ovoj fazi karijere najbitnije da igra, a kod nas ce biti treci spic, u najboljem slucaju drugi.
Nema nimalo logike njegovo dovodjenje, ni iz nase ni iz njegove perspektive, i to jos na posudbu.
Daj Boze da mi svi grijesimo, ja mu zelim sve najbolje, ali njegovo dovodjenje je jedan od rijetkih poteza u ovom prelaznom roku koji nemaju smisla.
Hvala na informacijama i što se cimaš da pišeš stalnocikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 11:50 pmKad se ekipa vrati sa priprema ide prezentacija dresa.
Valjaju li šta?cikoradovic je napisao/la: ↑pon jun 30, 2025 11:50 pmKad se ekipa vrati sa priprema ide prezentacija dresa.