ned mar 04, 2018 12:04 pm
Ma istina je to za pritisak, mada je razlika u nasoj i zapadnoj ligi sto kod nas igraju poluprofesionalci, i tu mislim na glavu. Ovaj clanak je odlican sto je neko postavio. Mnogi ne uspiju vani zbog toga, ne mogu se uklopiti u novu sredinu, ne mogu se izboriti sa pritiskom kada ih se odmah baci u vatru i stosta jos. Isto je igrati za jedan Zrinjski ili Radnik sto se pritiska tice.
Mada okej sada pritisak, mene brine sto su juce nasi stvarno lose izgledali i bezvoljno. Kao sto @Chwilla rece, samo se treba nadati da igraci ne razmisljaju kao neki navijaci i da su u glavama vec odustali. To bi bio ogroman problem. A forum se cita i prema tome ce mnogi oblikovati misljenje o necemu, to je istina, ali ne smije to uticati ni na igrace, ni na strucni stab.
A Bilbija je smrad i znao je planski koga ce odabrati da provocira na najgori moguci nacin. Priredit mu pakao na Grbavici, prosli put su se tako Tomicu noge svezale, nije nista mogao. Pakao u pravom smislu rijeci, a u sljedece dvije da ga igraci fno pripaze po nogama, ali i verbalno, vratit mu, ali pametno, pa da vidimo kako ce se ponasati. Ali prije svega teren, udji kako treba u duel, sto posto, pa ga odnesi 2-3 puta, pa da vidimo. Juce nasi duela nisu uzeli, sto je katastrofa.
Inace, juce Napoli najvjerovatnije izgubio sansu za titulu, raja place na stadionu, ali gromoglasna podrska na kraju. Kod nas bi vjerovatno raja zvizdala.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?