sub mar 03, 2018 6:40 pm
Ma nista nije gotovo, daleko od toga. Ako je ista Adzem do sad pokazao, to je da nije tvrdoglav, da mijenja kad vidi da nesto ne ide. Po tome je odmah koplje iznad ovih mazgi od trenera u PLBiH. Neka nas razbudi ovaj poraz. Dobro je i sto se zakuhalo poslije tekme, neka zapamte igraci i neka im se revansiraju na terenu. Tekme protiv Mladosti, Sirokog, pitara, Radnika treba da su nam vodilja.
Danas smo i imali neku igru, dok se teren nije pokvario. Tu onda Vranjes i Blagojevic zajedno nemaju sta da traze, treba neko da trci, da preore teren, da im otvara prostor. Tesko ces u takvoj situaciji da vezes nesto, od noge do noge. Taj neko je, evidentno, Hajdarevic. Adzem to nije vidio na vrijeme, Boze moj. Problem nam je odbrana i to necemo rijesiti tek tako, jer alternative nemamo. Adi je nazad los, to svi znamo, ali se i puno nervoze uvuklo danas u zadnju liniju, dosta losih reakcija Bogija prije svega. Nije realno ocekivati da smo tako losi nazad svaku utakmicu, ali ce nam to do kraja sezone predstavljati problem. Lijevo ce puhat, jer imas Mehremica i Zeca koji ne znaju sta je odbrana.
Uz sve to, imao si igrace koji su od pocetka u nekom strahu i grcu. Moguce da je na to uticalo 7 dana u karantini, jer onda mozgas i spremas se za samo jednu utakmicu, samo na to mislis. Svi, uz mozda izuzetak Graovca, Sinise i Kjosevskog su podbacili. S previse respekta smo usli u utakmicu. Nisu Real ba, ko ih jebe. Kako god, Baka je danas Adu preslusao, koliko god mi mrzak bio. On trecu izmjenu pravi nekih 5 minuta nakon Adine prve, a vodi 1:0 i njegova ekipa nas ubija u pojam. Mislim da to dovoljno govori o tome koji je trener bolje reagovao na sve sto se desavalo na terenu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj