Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 01, 2018 11:48 am

ChWilla je napisao/la:
čet mar 01, 2018 10:23 am
kad u prvom kontaktu (ne sa loptom) slomiješ protivničkog igrača potpuno bezveze, nizašto, u zadnjim minutama utakmice - šta je to nego loš odnos. igru nije imao kad pokazati, to da.
Pretpostavljam da se radi o tekmi sa Radnikom, gdje je teren bio uzasa i gdje slavimo jesenju titulu, fakat je malo nazgodno odrediti neciji odnos prema toj zadnjoj minuti jesenjeg dijela, ali eto, posebno jer se radi o mladom igracu a znamo kakvi su mladi i kako glava radi u tim trenutcima.
Neko lakse a neko teze ulazi u seniorski fudbal, Mujagic je kod Mulalica usao prije skoro 2,5 godine i zabio gol Celiku pa Vitezu, nakon toga nije dobio sansu i vjerovatno je prisutno razocarenje koje je dovelo do toga da je propustio godinu, koliko ce se uspjeti vratiti vidjet cemo.
Zera je po 1921 materijalima sa priprema poceo raditi i to raduje, fakat ako iko ima znanje da uvodi ove mlade je Adzem i sto se toga tice mu vjerujem 100%.
Zrinjski dolazi ubrzo, prilika je da udjemo rastereceni jer je pritisak na strani domacina i ako odgovorimo dobro u sredini a po mom misljenju imaju jacu veznu liniju, te budemo dobro branili bokove (Zaka i Zec moraju pratiti bekove) dosta toga cemo se pitati u tom mecu posebno jer valja njima izaci na kraj sa Vojom i Sinanom.
Kljuc povoljnog rezultata je zaustaviti Todorovica, Jovica i Bilbiju, nadam se da cemo uspjeti u tome.

Grbavica
Kontakt:

čet mar 01, 2018 11:54 am

e da hoće više i prodati onog miša bilbiju
Ko nas je kleo, nije dangubio.

chile
Kontakt:

čet mar 01, 2018 11:59 am

Ovdje da ne kazem vecina ne zna sekunde uzivati u datom trenutku i onome sto nam nas Zeljo donosi vec trazi razlog za palamuditi i srati pod izgovorom kritike a u biti ni blizu kritike nije sve to.
Raja uzivajte malo...prosetajte do stadiona i pogledajte ono zdanje sto spajs sjevernu i juznu tribinu pa onda lagano uz kafu otvorite tabelu i pustite neki pregled ekipe 1921. ako vam sve to nije dovoljno onda izvrnite kakvu mladu i izbacitte to negativno iz sebe.
Opustite se ako iko to moze onda smo mi za razliku od svih drugih ex yu ptvoligasa iz BiH i velikana naseg loptanja.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

storm_raider
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:00 pm

Navikli ljudi u ovoj drzavi stalno pod nekih pritiskom i stresom biti, ne znaju se opustiti. Polako ljudi, Zeljo nam daje mnogo zadovoljstva.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Vipla1921
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:23 pm

Razvalit cemo lazne mostarce.. Oni drkaju na Jovica i napad, taj napad nama nece 3 sanse stvoriti.. Uvjeren u Sinana nesto da ce nam donijeti pobjedu, ne znam sto..

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:32 pm

ma kakav poraz, o tome ne treba razmisljati bolji smo od njih i samo napasti :D
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:32 pm

Što se tiče utakmice sa Zrinjskim... Utakmica koja ima veliku vrijednost. Može donijeti mnogo, ali i uzeti mnogo. Uh, kad samo pomislim šta bi bilo kad bismo pobjedili... Dobro je što je odgođeno ovo u srijedu. Imali smo više vremena za pripremu. A i zbog terena.
Moramo mnogo bolje odigrati nego protiv Slobode. Nadam se da će i teren biti u dobrom stanju i da ćemo gledati lijepu utakmicu. Termin je promijenjen pa ću moći gledati tekmu.
Zrinjski me nije oduševio u ova prva dva kola. Čak sam i iznenađen malo. Smatram da su lošiji nego u prvom dijelu sezone.
Nadam se da će "legende" :lol: Stanić i Bekrić startati :D
Što se tiče naše ekipe, nije mi nikako drago što prijeti suspenzija nekima od igrača... Započeo bih sa Šabanadžovićem umjesto Hajdarevića, a vjerovatno bih ubacio i Projića umjesto Mehremića. Ne kažem da sam nezadovoljan Mehremićem... Daleko od toga. Odigrao je dobro, može i bolje, ali i ovim sam zadovoljan. Smatram da će biti veliko pojačanje, ali mislim da bi nam Projić mogao više valjati za Zrinjski. Naravno, ukoliko neće praviti one gluposti kao protiv Radnika i slično. Dakle, ovako nekako: Kjosevski- Stevanović, Graovac, Bogičević, Projić- Blagojević, Šabanadžović, Zakarić, Ramović, Zec- Ubiparip.
Na klupu: Fejzić, Hadžić, Mehremić, Vranješ, Kajkut, Hajdarević, Osmanković.
Što se mene tiče ja bih sad potpisao neriješen rezultat. Ali, potući se pa ako Bog da pobjediti. Jer možemo. Imamo svoje šanse tako da... Sve je otvoreno. Trebao bi jedan stoper čistiti kartone. Ja očekujem da to bude Graovac. Možemo valjda protiv Čelika bez njega, a lakše ćemo bez Bogija u ligi 6 nekad nego bez Daniela. A očekujem i Zakarić da očisti kartone. I šta je sa Crnovom? Je li on u ikakvim planovima za subotu? Neriješenim i više nego zadovoljan, pobjedom prezadovoljan.

P.S
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI! :bih:
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

shzna
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:55 pm

Na svijetu je mnogo zeljeznicara.. Ali, samo je Jedan onaj Pravi, Plavi, Ponos Sarajeva i BiH. Sretan dan nezavisnosti. :baklja: :bih:

phpBB [video]
1987

Okolele
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:58 pm

Treba protiv Zrinje ocistiti neke kartone pred utakmicu sa Čelikom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 01, 2018 1:04 pm

Nekako se meni cini da je Vranjes prvi veznjak kod Ade.
A opet pored njega ima Blagojevic koji je majstor. Kako je samo predriblao onog lika i opalio s distance protiv Slobode. Steta onaj blokirao sut.

Kakav ima video gdje pjevaju nasi?
Ko je objavio za ovu suspenziju sudije?

Edit: Nasao : http://sc.sport.ba/iz-nsbih-o-informaci ... je-istina/
I ocekivao sam da nije istina.

Hvala :D

Pompey
Kontakt:

čet mar 01, 2018 1:20 pm

A sto nije bilo one muzike u subotu nakon gola Daniela? :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

storm_raider
Kontakt:

čet mar 01, 2018 1:56 pm

Sjecam se prosle godine jednog penzionera u Vilsonovom nakon derbija i Kerlinog igranja rukom, ogrnut Zeljinim salom kako prazno bulji u Miljacku. Raja prolazi iza.. sjebani smo svi bili. Nadam se da je dobro i da ce sa svima nama proslaviti titulu ove godine. Titula ove godine donosi jako mnogo. Nisam ga vidio na Sjeveru od sredine Novembra.

Brkoo
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:06 pm

Sta je sa onim forumasem @GoodisonPark? Dobar forumas je bio.
Njegov ljubimac otisao u Zrinjski, nije valjda i on presao na neki njihov forum? :D :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:07 pm

igla je napisao/la:
čet mar 01, 2018 11:23 am
ChWilla je napisao/la:
čet mar 01, 2018 11:08 am
ja sam često marketarima kažem, to je vaše ubleha :rofl: ali šalu na stranu, bez obzira što ih ne volim i što je to danas zaista legitimna naučna disciplina - ni oni nisu čarobnjaci. ti kvalitet i privlačnost konačnog proizvoda možeš uljepšati i "našiljiti" samo do jedne mjere...
Marketing i marketari većinski trpe uvrede jer su ljudi koji ih vrijeđaju neupućeni šta je marketing.

Mi istočnu tribinu imamo zahvaljujući marketingu. Marketing nisu samo objave na FB i pokrenuta akcija, već sve ono što je i omogućilo da ta akcija bude pokrenuta i uspješna.

Da bi ti čovjek ili sponzor dao pare, mnogo je to više od objave akcije, to je cijeli sistem iza toga. Taj sistem od čistačice do vrha mora biti marketinški orijentisan. Na kraju to bude prepoznato gdje treba.

Mediji su najviše krivi za pogrešan dojam o marketingu jer im je nedostajala riječ za dio programa u kojem će pustiti reklame.
ja se šalim kad to kažem...pretežno :rofl:

a ono što sam htio reći jeste da se krajnji proizvod, tj. utakmica, teško i nezahvalno takmiči sa milion stvari. ne takmiči se dolazak na utakmicu sa drugim timovima u ligi. on se takmiči sa tv prenosima, izletima, morem, ženama i djevojkama, roditeljima, kafanama, nargilama, narkoticima...svime živim. i dometi marketinga su limitirani kad je krajnji proizvod realno loš, i ostaće loš u predvidivoj budućnosti. čak i da željo uđe u grupe - njegova prosječna utakmica u našoj ligi će i dalje biti loš proizvod ako ne napreduju i drugi...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:10 pm

storm_raider je napisao/la:
Sjecam se prosle godine jednog penzionera u Vilsonovom nakon derbija i Kerlinog igranja rukom, ogrnut Zeljinim salom kako prazno bulji u Miljacku. Raja prolazi iza.. sjebani smo svi bili. Nadam se da je dobro i da ce sa svima nama proslaviti titulu ove godine. Titula ove godine donosi jako mnogo. Nisam ga vidio na Sjeveru od sredine Novembra.
Ma ciao Zeljo rekao covjek.. :D

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:23 pm

Sretan nam Dan nezavisnosti.

slika
イビチャ・オシム

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:24 pm

stanic nece smjeti igrati protiv nas :D kladim se... za gospodina me boli briga... :D
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:26 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet mar 01, 2018 2:10 pm
storm_raider je napisao/la:
Ma ciao Zeljo rekao covjek.. :D
Jesi li ti uspio kuci doci sinoc?

voltron30
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:30 pm

Sa Klix foruma.
slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet mar 01, 2018 2:34 pm

voltron30 je napisao/la:
čet mar 01, 2018 2:30 pm
Sa Klix foruma.
slika
Bolest :klanjase2:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava