Ne moze. U subotu je dan drzavnosti
Ko zna kako ce se razvijati, ima jos vremena, ali sve tekme sto sam gledao pravio je greske, nervozan...
Moze.
Al mora obavezno.selam nazvati.....
kažu biseri nakon kraja tekme Željo će igrati u toj EVENTUALNOJ jednoj utakmici protiv...MATORI je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 1:26 pmMaloprije čitam u zagrebačkim sportskim da je citiram:
"Željezničar je tijekom utakmice imao više pravih prilika, a na strani sarajevskog sastava je i statistika.
Domaćin je tijekom utakmice uputio 18 udaraca pri čemu je šest išlo u okvir gola, dok je Lokomotiva imala svega pet udaraca
od čega samo dva u okvir domaćih vratiju."
Kaže mi kolega koji je gledao prenos na Areni da su ona dva naša slunta (komentatora) na kraju utakmice
BISTRO zaključila kako je možda Lokomotiva zaslužila da ide dalje...
Ama pukla nas luda od sinoć pa se malo opuštamo. Sve ok. Pitanje jeste na mjestu al znamo svi da nema ništa od toga. A još ako je kup u srijedu svakako bi nam više pasala subota al ko nas pita.
aaa hahaha u redu je nego reko da me niste zamijenili s nekim, sve ok...
Onaj čuponjica, pitar 1/1...za ovog drugog stvarno nemam pojma...ali to je sindrom uvaženog gospodina Kristića, objektivnost, pripremljenost, profesionalizam da im čovjek pozavidi...MATORI je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 1:26 pmMaloprije čitam u zagrebačkim sportskim da je citiram:
"Željezničar je tijekom utakmice imao više pravih prilika, a na strani sarajevskog sastava je i statistika.
Domaćin je tijekom utakmice uputio 18 udaraca pri čemu je šest išlo u okvir gola, dok je Lokomotiva imala svega pet udaraca
od čega samo dva u okvir domaćih vratiju."
Kaže mi kolega koji je gledao prenos na Areni da su ona dva naša slunta (komentatora) na kraju utakmice
BISTRO zaključila kako je možda Lokomotiva zaslužila da ide dalje...
Jeste, taj je bio.igla je napisao/la: ↑čet nov 23, 2017 1:35 pmCuo sam da su bili totalno losi komentatori. Ne znam ko je komentarisao, ali ko da gledam bio je onaj pitar, debil sto je radio kod Senada na FACE. Treba poslat dopis Areni da povedu racuna o komentatorima utakmice i njihovoj objektivnosti, zeljovac je i onaj Dzankovic na BHT i Moja Tv, pa nikad, ali nikad nije bio pristrasan. A komentarisao je derbi gdje smo zijanili..