Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 06, 2017 8:54 pm

Pogledaj Leone ovaj Larsov klip pa vidi je li Adzem preuzeo odgovornost ili barem shvatio sta je zajebo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon nov 06, 2017 8:55 pm

Pa ja mislim da je shvatio, u jednom trenutku je to i rekao ... Ne direktno.
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 8:58 pm

Ja sam stekao dojam da on qrca nije skonto, da izvines, nego samo trazi izgovore i prosipa demagogiju. Dabogda ti bio u pravu druze.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon nov 06, 2017 8:59 pm

Vidjet ćemo već naredno kolo :D
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:00 pm

Amidza je napisao/la:
Pogledaj Leone ovaj Larsov klip pa vidi je li Adzem preuzeo odgovornost ili barem shvatio sta je zajebo.
Na poluvremenu kosarke :D

Lijepio sam link kako je to Kek rekao.
Ado ako hoce napredovati ne smije biti tvrdoglav.

Amidza
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:02 pm

@Asharak Samo nek gura sta funkcionise, bez izmisljanja, i sve mu halal.

@Leon Vidio sam, dobar ti je ono primjer. Zivim za dan kad cu tako nesto cuti od nekog ovdasnjeg trenera.

ChWilla
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:08 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
pon nov 06, 2017 8:52 pm
onda bi ova uprava bila mirna , bi k . Priča bi bila da bi najveća budala uela titulu , već su otvarači očiju pričalki kako pametnije radimo aludirajući na suspendovane sudije . Nisu je pitari proglasili najskupljom neosvojenom , nego mi . Tako da bi se taj uspjeh isto smanjio kao i istok .
naravno da ne bi bila mirna od sitnih taldžija koji uopšte ne navijaju za želju. niti su ikad navijali za želju, ni na način na koji navijaju kemo, violina, žujo. ali od svih ostalih bi bila puno mirnija.
gradi željo boli te *****

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 06, 2017 9:11 pm

Amidza je napisao/la:@Asharak Samo nek gura sta funkcionise, bez izmisljanja, i sve mu halal.

@Leon Vidio sam, dobar ti je ono primjer. Zivim za dan kad cu tako nesto cuti od nekog ovdasnjeg trenera.
Neces nikad jer se u cijeloj ligi, a posebno kod nas razvila ta atmosfera da je trenera najlakse smjeniti, a ne dobiju ni najmanju sansu da se dokazu pa da im se kroz tu gresku moze progledati. Gresaka ce biti, za njega je najvaznije da izvuce pouke i da stice iskustvo i vjerujem da ce sve ostalo doci vremenom.

exbabilon
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:28 pm

Kad se ocisti standardna suplja i pitanja na koja se unaprijed znaju odgovori, ja bih izdvojio to sto je Adzem uvjeren da ce na zimskoj pauzi naci adekvatna pojacanja na deficitarnim pozicijama. Vjerujem da ce ostati trener do zimske pauze i da ce dobiti odrijesene ruke u transferima, pa bujrum, ili pukovnik ili pokojnik. Poslije zimske pauze nema alibija, ili jesi ili nisi.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:29 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon nov 06, 2017 9:00 pm
Amidza je napisao/la:
Na poluvremenu kosarke :D

Lijepio sam link kako je to Kek rekao.
Ado ako hoce napredovati ne smije biti tvrdoglav.
Kek gospodin, a realno mogao bi se busati kao niko, treci put zaredom igra u grupnoj fazi EL, Dinamu uzeo titulu nakon desetljeca dominacije, od Rijeke napravio ponajbolji klub regije. Sada su u krizi i covjek je to priznao i preuzeo krivicu na sebe.
Greske se desavaju i to treba priznati, inace se samo kasnije obije o glavu. Naravno, raditi i na tome da se sto manje desavaju.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Simply Blue
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:33 pm

BlwD je napisao/la:
Amidza je napisao/la:@Asharak Samo nek gura sta funkcionise, bez izmisljanja, i sve mu halal.

Neces nikad jer se u cijeloj ligi, a posebno kod nas razvila ta atmosfera da je trenera najlakse smjeniti, a ne dobiju ni najmanju sansu da se dokazu pa da im se kroz tu gresku moze progledati. Gresaka ce biti, za njega je najvaznije da izvuce pouke i da stice iskustvo i vjerujem da ce sve ostalo doci vremenom.
Pred Evropsko 2008, veliki Tomislav Ivić je govorio o S. Biliću i hvalio je tada onon što je on uradio na klupi repke, ioako mu je to bio skoro pa seniorski debi..Govorio je kako se je Slaven pokazao kao odličan selektor...i da mu sad/tad treba dati priliku da pokaže da li je isto tako dobar trener. Bilić je to odmah pokazao tog istog ljeta u Ukrajini i Poljskoj.
Stvarno je tad radio strašan posao, njegovi spiskovi su bili odlični, on je Modrića povukao sa AMC i krila(što je redovno igrao u Dinamu) na DM u paru sa Kovačom, Kranjčara sa AMC na LW, što je jako dobro ffunkcionisalo, prebacio je Srnu na krilo a na beku mu je debitovao Ćorluka, gurnuo je u prvi tim Dudu-a i prvi pozvao Petrića..poslije njega Cro nikad nije izgledala tako dobro.

Adžem se je isto tako u dobroj mjeri pokazao kao dobar selektor, Baja u špic, Memija na krilu..te afirmaciju sviju tih igrača sa današnjim Harisom i Anelom..pokazao je da ima smisla za to...ja mislim da je zaslužio šansu da nam pokaže da li je dobar trener. Zato se nadam da će dobiti da odradi zimske pripreme, odlično bi bilo da tu snjim bude i Odović, Pa da na proljeće vidimo na čemu smo skupa sa Adžemom
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:35 pm

BlwD je napisao/la:

To bi bila samo jos jedna greska u nizu, da se smijeni trener. Uvijek sam bio protiv toga. Ne bih bio u Adzemovoj kozi, u iznimno teskoj je situaciji i ako uspije koliko-toliko zavrsiti novembar mjesec sa pozitivnim rezultatima, dizem mu kapu. Samo da ne eksperimentise, inace ce sam sebe izbaciti. Podcijenio je Vitez, sada se mora vaditi protiv iznimno teskih protivnika. Bio bih zadovoljan i sa tri boda u sljedece tri utakmice, iako nam ne bi puno znacila, ali mi je nekako najvjerovatnije. Mada ako dobijemo Borca i izvucemo lakog protivnika u kupu, sigurno je da ce atmosfera u ekipi biti dobra, pa se mozemo nadigravati.

Jos nesto, pozeljno bi bilo dodatno pojacati strucni stab.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

staaarinavijac
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:37 pm

Pretpostavljam da će Adžem ostati ŠSŠ bar do kraja sezone.To znači , kao što i neki forumaši tvrde, da će u zimskoj pauzi ,logično , imati šansu da dovede adekvatne igrače , koji bi unaprijedill našu igru .Nekakvu nadu može dati i navodni angažman Papca kao savjetnika ... samo , još se ne može nazrijeti , ili vidjeti nagovještaj da uprava na neki način garantuje da će u zimskoj pauzi zaista i dovesti POJAČANJA ...

alombardo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:54 pm

Treba zadrzati korak za vrhom da vi pojacanja na zimu imala svrhu

Amar927
Kontakt:

pon nov 06, 2017 9:56 pm

Adzem izgleda jedva ceka zimsku pauzu da selektira igrace po svom ukusu i da dovede na mjesta gdje smatra da mu je potrebno...kao sto kaze samo da ne bude velika razlika u bodovima do zimske pauze...aBd nadati se da ce i Papac biti pun pogodak...vjerujem da ce on obavljati posao Cenana samo sto hoce da skinu pritisak sa njega...

shzna
Kontakt:

pon nov 06, 2017 10:00 pm

Lesevi protiv nas slave 30 godina
1987

Plava Porodica
Kontakt:

pon nov 06, 2017 10:12 pm

exbabilon je napisao/la:
pon nov 06, 2017 7:54 pm
Cesto se povlaci pitanje izbora, jug ili trofeji, krov istoka ili trofeji, teren ili trofeji. Opcenito, rad na infrastrukturi ili osvajanje titula. A prvi covjek kluba nije jednom rekao, infrastruktura ide zasebno, investicije u prvi tim zasebno. Jedno ne iskljucuje drugo. Da je bilo ko izasao i rekao, navijaci strpite se 5 godina, nista osvojiti necemo, ali cemo imati stadion koji ispunjava sve kriterije UEFA-e, pa bih i razumio, ali ovako ne. Prvi covjek je znao reci, sportskom segmentu smo dali sve, sve ocekujemo od sportskog segmenta. Tu za mene zavrsavaju sve price o izboru izmedju infrastrukture i trofeja, ja kao navijac imam pravo da ocekujem oboje.

Vrhunski osjecaj je bio doci na otvorenje istoka, dozivjeti onu atmosferu i pogledati nasmijana lica.Vrhunski osjecaj je i nadati se novom jugu i jedva cekam da dozivim i to, ali valja nam svima do tad gubiti zivce iz vikenda u vikend, iz utakmice u utakmicu. Valja otici u Vitez i ne biti bolji na terenu od fenjerasa. Isti taj Vitez kuci dobiti nekim autogolom jer su se zvijezde poklopile. Strepimo 89 minuta hoce li nam GOSK dati go jer nismo sposobni utakmicu zavrsiti na vrijeme. Da ne nabrajam dalje, poenta je valjda jasna. Osim građevinskih pobjeda, Zeljo mora poceti ostvarivati i sports.ke pobjede, tj. titule. Nema alibija, iza infrastrukture niko nema pravo da se krije. Golovi, pobjede, titule.
To je to.

Što se tiče pojačanja, nama ne treba puno. Ali kako izdeverati da ta razlika realno ne bude više od 6. bodova do proljeća. Morali bi ovaj dio zakucati, iako sam veliki pesimista.

Imaš golmana, jednog štopera, jednog beka, tri vezna igrača, jedno krilo i jednog napadača koji su među najboljim u ligi. Osam igrača plus Zec, Kajkut, Zeba, Kemo ,Žera , Blagojević sa klupe.
Treba ti lijevi bek, lijevo krilo i štoper.
Izdvojite gospodo pare, ali sa ta tri kad bi uboli kup bi bio sigurno naš. Za titulu sve zavisi kako ćemo proći ovaj zadnji dio, a dugoročno bi imali gro ekipe što Adžem govori koji je vezan dugim ugovorima.
Veca, Graovac(maznuti ga sad), Stana(produžiti), Šaban, Hare, Rama, Zaka, Vojo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrkiMedo
Kontakt:

pon nov 06, 2017 10:14 pm

BL prosle godine protiv Metalleghea bila napeta, milicija nabrijana od starta, tako da bi i ovaj put moglo biti isto. Da nam je protiv njih ponoviti utakmicu iz kupa kad smo im brzo dali golove i onda polako do kraja. Mislim da sad imamo jacu i spremniju ekipu nego tad, al tad je Sablja bio pa se ''ginulo'' :D

LARSSON
Kontakt:

pon nov 06, 2017 10:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon nov 06, 2017 10:12 pm
exbabilon je napisao/la:
pon nov 06, 2017 7:54 pm
Cesto se povlaci pitanje izbora, jug ili trofeji, krov istoka ili trofeji, teren ili trofeji. Opcenito, rad na infrastrukturi ili osvajanje titula. A prvi covjek kluba nije jednom rekao, infrastruktura ide zasebno, investicije u prvi tim zasebno. Jedno ne iskljucuje drugo. Da je bilo ko izasao i rekao, navijaci strpite se 5 godina, nista osvojiti necemo, ali cemo imati stadion koji ispunjava sve kriterije UEFA-e, pa bih i razumio, ali ovako ne. Prvi covjek je znao reci, sportskom segmentu smo dali sve, sve ocekujemo od sportskog segmenta. Tu za mene zavrsavaju sve price o izboru izmedju infrastrukture i trofeja, ja kao navijac imam pravo da ocekujem oboje.

Vrhunski osjecaj je bio doci na otvorenje istoka, dozivjeti onu atmosferu i pogledati nasmijana lica.Vrhunski osjecaj je i nadati se novom jugu i jedva cekam da dozivim i to, ali valja nam svima do tad gubiti zivce iz vikenda u vikend, iz utakmice u utakmicu. Valja otici u Vitez i ne biti bolji na terenu od fenjerasa. Isti taj Vitez kuci dobiti nekim autogolom jer su se zvijezde poklopile. Strepimo 89 minuta hoce li nam GOSK dati go jer nismo sposobni utakmicu zavrsiti na vrijeme. Da ne nabrajam dalje, poenta je valjda jasna. Osim građevinskih pobjeda, Zeljo mora poceti ostvarivati i sports.ke pobjede, tj. titule. Nema alibija, iza infrastrukture niko nema pravo da se krije. Golovi, pobjede, titule.
To je to.

Što se tiče pojačanja, nama ne treba puno. Ali kako izdeverati da ta razlika realno ne bude više od 6. bodova do proljeća. Morali bi ovaj dio zakucati, iako sam veliki pesimista.

Imaš golmana, jednog štopera, jednog beka, tri vezna igrača, jedno krilo i jednog napadača koji su među najboljim u ligi. Osam igrača plus Zec, Kajkut, Zeba, Kemo ,Žera , Blagojević sa klupe.
Treba ti lijevi bek, lijevo krilo i štoper.
Izdvojite gospodo pare, ali sa ta tri kad bi uboli kup bi bio sigurno naš. Za titulu sve zavisi kako ćemo proći ovaj zadnji dio, a dugoročno bi imali gro ekipe što Adžem govori koji je vezan dugim ugovorima.
Veca, Graovac(maznuti ga sad), Stana(produžiti), Šaban, Hare, Rama, Zaka, Vojo.
Od igrača iz naše lige, koji po meni vrijede nešto, a nisu igrali u kupu ove godine je jedino Redžić, a krupa je u kupu još uvijek. Ovo sve ostalo ima, tako da ne bi mogli igrati za nas

mirzoni1921
Kontakt:

pon nov 06, 2017 10:18 pm

Da se ja pitam devastiro bi istok, poredo cigle i vrece cementa pred zapad i razapeo transparent: NE EUROPI NA GRBAVICI, HOCEMO U LAVOR

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava