naravno da ne bi bila mirna od sitnih taldžija koji uopšte ne navijaju za želju. niti su ikad navijali za želju, ni na način na koji navijaju kemo, violina, žujo. ali od svih ostalih bi bila puno mirnija.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 8:52 pmonda bi ova uprava bila mirna , bi k . Priča bi bila da bi najveća budala uela titulu , već su otvarači očiju pričalki kako pametnije radimo aludirajući na suspendovane sudije . Nisu je pitari proglasili najskupljom neosvojenom , nego mi . Tako da bi se taj uspjeh isto smanjio kao i istok .
Neces nikad jer se u cijeloj ligi, a posebno kod nas razvila ta atmosfera da je trenera najlakse smjeniti, a ne dobiju ni najmanju sansu da se dokazu pa da im se kroz tu gresku moze progledati. Gresaka ce biti, za njega je najvaznije da izvuce pouke i da stice iskustvo i vjerujem da ce sve ostalo doci vremenom.Amidza je napisao/la:@Asharak Samo nek gura sta funkcionise, bez izmisljanja, i sve mu halal.
@Leon Vidio sam, dobar ti je ono primjer. Zivim za dan kad cu tako nesto cuti od nekog ovdasnjeg trenera.
Kek gospodin, a realno mogao bi se busati kao niko, treci put zaredom igra u grupnoj fazi EL, Dinamu uzeo titulu nakon desetljeca dominacije, od Rijeke napravio ponajbolji klub regije. Sada su u krizi i covjek je to priznao i preuzeo krivicu na sebe.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 9:00 pmNa poluvremenu kosarke
Lijepio sam link kako je to Kek rekao.
Ado ako hoce napredovati ne smije biti tvrdoglav.
Pred Evropsko 2008, veliki Tomislav Ivić je govorio o S. Biliću i hvalio je tada onon što je on uradio na klupi repke, ioako mu je to bio skoro pa seniorski debi..Govorio je kako se je Slaven pokazao kao odličan selektor...i da mu sad/tad treba dati priliku da pokaže da li je isto tako dobar trener. Bilić je to odmah pokazao tog istog ljeta u Ukrajini i Poljskoj.BlwD je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 9:11 pmNeces nikad jer se u cijeloj ligi, a posebno kod nas razvila ta atmosfera da je trenera najlakse smjeniti, a ne dobiju ni najmanju sansu da se dokazu pa da im se kroz tu gresku moze progledati. Gresaka ce biti, za njega je najvaznije da izvuce pouke i da stice iskustvo i vjerujem da ce sve ostalo doci vremenom.Amidza je napisao/la:@Asharak Samo nek gura sta funkcionise, bez izmisljanja, i sve mu halal.
@Leon Vidio sam, dobar ti je ono primjer. Zivim za dan kad cu tako nesto cuti od nekog ovdasnjeg trenera.
To bi bila samo jos jedna greska u nizu, da se smijeni trener. Uvijek sam bio protiv toga. Ne bih bio u Adzemovoj kozi, u iznimno teskoj je situaciji i ako uspije koliko-toliko zavrsiti novembar mjesec sa pozitivnim rezultatima, dizem mu kapu. Samo da ne eksperimentise, inace ce sam sebe izbaciti. Podcijenio je Vitez, sada se mora vaditi protiv iznimno teskih protivnika. Bio bih zadovoljan i sa tri boda u sljedece tri utakmice, iako nam ne bi puno znacila, ali mi je nekako najvjerovatnije. Mada ako dobijemo Borca i izvucemo lakog protivnika u kupu, sigurno je da ce atmosfera u ekipi biti dobra, pa se mozemo nadigravati.BlwD je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 9:11 pmNeces nikad jer se u cijeloj ligi, a posebno kod nas razvila ta atmosfera da je trenera najlakse smjeniti, a ne dobiju ni najmanju sansu da se dokazu pa da im se kroz tu gresku moze progledati. Gresaka ce biti, za njega je najvaznije da izvuce pouke i da stice iskustvo i vjerujem da ce sve ostalo doci vremenom.Amidza je napisao/la:@Asharak Samo nek gura sta funkcionise, bez izmisljanja, i sve mu halal.
To je to.exbabilon je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 7:54 pmCesto se povlaci pitanje izbora, jug ili trofeji, krov istoka ili trofeji, teren ili trofeji. Opcenito, rad na infrastrukturi ili osvajanje titula. A prvi covjek kluba nije jednom rekao, infrastruktura ide zasebno, investicije u prvi tim zasebno. Jedno ne iskljucuje drugo. Da je bilo ko izasao i rekao, navijaci strpite se 5 godina, nista osvojiti necemo, ali cemo imati stadion koji ispunjava sve kriterije UEFA-e, pa bih i razumio, ali ovako ne. Prvi covjek je znao reci, sportskom segmentu smo dali sve, sve ocekujemo od sportskog segmenta. Tu za mene zavrsavaju sve price o izboru izmedju infrastrukture i trofeja, ja kao navijac imam pravo da ocekujem oboje.
Vrhunski osjecaj je bio doci na otvorenje istoka, dozivjeti onu atmosferu i pogledati nasmijana lica.Vrhunski osjecaj je i nadati se novom jugu i jedva cekam da dozivim i to, ali valja nam svima do tad gubiti zivce iz vikenda u vikend, iz utakmice u utakmicu. Valja otici u Vitez i ne biti bolji na terenu od fenjerasa. Isti taj Vitez kuci dobiti nekim autogolom jer su se zvijezde poklopile. Strepimo 89 minuta hoce li nam GOSK dati go jer nismo sposobni utakmicu zavrsiti na vrijeme. Da ne nabrajam dalje, poenta je valjda jasna. Osim građevinskih pobjeda, Zeljo mora poceti ostvarivati i sports.ke pobjede, tj. titule. Nema alibija, iza infrastrukture niko nema pravo da se krije. Golovi, pobjede, titule.
Od igrača iz naše lige, koji po meni vrijede nešto, a nisu igrali u kupu ove godine je jedino Redžić, a krupa je u kupu još uvijek. Ovo sve ostalo ima, tako da ne bi mogli igrati za nasPlava Porodica je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 10:12 pmTo je to.exbabilon je napisao/la: ↑pon nov 06, 2017 7:54 pmCesto se povlaci pitanje izbora, jug ili trofeji, krov istoka ili trofeji, teren ili trofeji. Opcenito, rad na infrastrukturi ili osvajanje titula. A prvi covjek kluba nije jednom rekao, infrastruktura ide zasebno, investicije u prvi tim zasebno. Jedno ne iskljucuje drugo. Da je bilo ko izasao i rekao, navijaci strpite se 5 godina, nista osvojiti necemo, ali cemo imati stadion koji ispunjava sve kriterije UEFA-e, pa bih i razumio, ali ovako ne. Prvi covjek je znao reci, sportskom segmentu smo dali sve, sve ocekujemo od sportskog segmenta. Tu za mene zavrsavaju sve price o izboru izmedju infrastrukture i trofeja, ja kao navijac imam pravo da ocekujem oboje.
Vrhunski osjecaj je bio doci na otvorenje istoka, dozivjeti onu atmosferu i pogledati nasmijana lica.Vrhunski osjecaj je i nadati se novom jugu i jedva cekam da dozivim i to, ali valja nam svima do tad gubiti zivce iz vikenda u vikend, iz utakmice u utakmicu. Valja otici u Vitez i ne biti bolji na terenu od fenjerasa. Isti taj Vitez kuci dobiti nekim autogolom jer su se zvijezde poklopile. Strepimo 89 minuta hoce li nam GOSK dati go jer nismo sposobni utakmicu zavrsiti na vrijeme. Da ne nabrajam dalje, poenta je valjda jasna. Osim građevinskih pobjeda, Zeljo mora poceti ostvarivati i sports.ke pobjede, tj. titule. Nema alibija, iza infrastrukture niko nema pravo da se krije. Golovi, pobjede, titule.
Što se tiče pojačanja, nama ne treba puno. Ali kako izdeverati da ta razlika realno ne bude više od 6. bodova do proljeća. Morali bi ovaj dio zakucati, iako sam veliki pesimista.
Imaš golmana, jednog štopera, jednog beka, tri vezna igrača, jedno krilo i jednog napadača koji su među najboljim u ligi. Osam igrača plus Zec, Kajkut, Zeba, Kemo ,Žera , Blagojević sa klupe.
Treba ti lijevi bek, lijevo krilo i štoper.
Izdvojite gospodo pare, ali sa ta tri kad bi uboli kup bi bio sigurno naš. Za titulu sve zavisi kako ćemo proći ovaj zadnji dio, a dugoročno bi imali gro ekipe što Adžem govori koji je vezan dugim ugovorima.
Veca, Graovac(maznuti ga sad), Stana(produžiti), Šaban, Hare, Rama, Zaka, Vojo.