Igra - tu i tamo.
Realizacija - moj Ivane, pobratime mio.
Posjeta -

Jug -

P.S. jadimire bjelice, isprskam ti umrle!!!
I meni to ide na živce. Pa jbt, prestani se baviti sportom ako ne možeš dvije utakmice u 7 dana odigrati, termin srijeda-subota onda ne smijem ni spominjati. A vidjelo se fino da padamo oko 70. minute. Ove dvije sedmice pauze, nama uz taktičke treninge, još više trebaju kondicioni. Poslat ih na neku planinu i neka trče.kontranogama je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 9:26 amMoram opet poceti pisati isto sto i prije dvije godine. Opet nam fali kuveta. Nervira me ono "Potrosili se energetski" pa ne igramo srijeda subota. Kakvi su to profesionalci kad ne mogu svakih sedam dana odigrati 90 minuta u fullu. Eto i ss se popunio pa nek rade nesto, nabij malo te kondicije, zasto je sve kod nas pravo tesko.To su osnove nemas kondicije znaci nisi igrac idi igraj domine.
Mi smo Željo , najveći klub u BiH i titula nam svake godine MORA biti priritet i glavni cilj. Ne zaboravite to. Ako je i ove godine ne osvojimo, to je već peta NEUSPJEŠNA godina u nizu. Priča da i drugi ulažu i rade je tačna, samo što drugi, nažalost, za razliku od nas, imaju viziju šta uraditi. Ovo s nama postaje krajnje degutantno i neprobarljivo za sive moždane ćelije. Barem za ljude koji znaju šta je fudbal.
Za igru sa tri stopera logika kaze da trebaju tri stopera. Sinisa je stoper koliko i ovaj Mekgregor bokser. Da imamo Subica i Miroslava mozda bi i mogli djelovati po bokovima u onoj formaciji. U ovim okolnostima ja ne kontam ovaj eksperiment..ChWilla je napisao/la:to bi se trebalo tako i pretvarati u napadu sa ulascima krila u sredinu. a bilo šta sa tri stopera je zasad naučna fantastika za ove igrače.