Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 26, 2017 10:46 pm

sejo je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:41 pm
Odma pljuvanje po Adžemu.
Svaka vam čast!
Jesam ja kriv ... lik nema nikakve viizije samo nesto mjenja, izmislja, doduse i igracki kadar je jedna velika k... tako da nije jedini krivac za igru bez igre
Srcu draga, boja PLAVA !

barbarez
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:48 pm

sejo je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:41 pm
Odma pljuvanje po Adžemu.
Svaka vam čast!
Nazovi ti to kako hoces. On je samo Goska dobio normalno. Oatalo je dobio sa mnogo, mnogo srece. Igra se i glumi trenera. Covjek se zajebava sa postavkama, kao da trenira djecu iz mahale. Odo malo ovo, odo malo ono. Izvinuces, ali ovo veceras je cisto njegova zajebancija, gdje smo mi izgledali ko rastimana banda. Sve je lijepo kad se dobija, ali ovo sto on kao trener radi, je cisto hazaderatvo i amaterizam. Covjek se blago receno zajebava sa ekipom. Meni je najvaznije da Zeljo dobija, ali ne moze non stop na guzove. Zasluzio je svaku mogicu kritiku. Svoje igrace ovakvim zajebancijama pravi budalama.

Leon_Professional
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:49 pm

Mene nervira kod pojedinih sto kad pobjedimo idu hvale sve i svakakve, sve sjajno, a kad se isto tako odigra a ne pobjedi se tad je bas bas sve lose.
Iz krajnosti u krajnost se ide.
Sto tako niste pisali poslije derbija, poslije Viteza?! IGrali smo isto ovako lose, samo smo imali srecu da zabijemo.
Samo nemojte pretjerivati, nit je sjajno kad se dobije nit je ovoliko lose kolko se prica kad se ne dobije.

I ovo veceras je Adzemova odluka i Adzemov pecat. Isto kao protiv Viteza, i sad je promasio.
Dokad se prilagodjavati nekom na ustrb svojih dobara kojih imas u ekipi.
Podrska Ado al nemoj se praviti veci od onog sto jesi. Sretno ti a i nama s tobom.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:51 pm

Fakat. Pa zasto bi bek igrao na bekovskoj poziciji ili zasto bi krilni igrac igrao kao krilo ? Samo je safet teleca glava pripremio vecu blamazu bh narodu :D

exbabilon
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:51 pm

A vala.smo i izlaskom Zebe bas dobili na protoku lopte, sanse su se redale kao na traci, a Siroki samo bravurama golmana izvukao nulu. Malo smo i na Real zalicili u tim trenucima.

vobznaazna
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:52 pm

Sta reci remi sam i očekivao tako da sam i zadovoljan Siroki uvijek nama neugodan protivnik ovo je sve ok sto se ade tice poslje pauze ocekujem da njegov rad dodje do izražaja.... Tek mu se poslje tog moze suditi....

LeBlue
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:40 pm
LeBlue je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:31 pm
Falio nam je Ramovic. Sigurno jedan od najboljih veznih igraca lige, momak bi mogao igrati u svakom timu. Za brzu i kreativniju igru on nam je bitan.
Djaba kad je i on zavaljen zbog visocanstva Zebe.
Daj momka na 10 i to je to, al nacekat cemo se da to vidimo. Ove sezone vjerovatno nikad osim ako bude zutih ili povrede neke, valjda mu ne produze ugovor na ljeto.

Igrali smo lose i u derbiju a pored mene mozda par likova ali ne vise od 5 nije kritiku napisao.
Tesko nama kad se bude sreca vracala. Isto ce biti kao i sa Sabljom.

Posjeta je realna za ono sto se gleda. Kolektivno je raja ispuhala poslije izgubljene titule a igra ih ne tjera da se ponovno nadaju i da ih vrati na stadion.
Slazem se sa tobom u vezi Zebe. Ocigledno ima velik autoritet i zato igra. I ja bih volio da je drugacije. Generalno nama fali igraca ali to se i ranije pisalo. Svi znamo da ce biti povreda i kartona.

Veteran1965
Kontakt:

A i novinari (čuj novinari hahahah) pichkurine prave, niko pitanje da postavi. Na primjer, zašto prva izmjena u 75 minuti? Zašto Zajmović nije igrao, obzirom na odlične partije u derbiju i protiv Viteza,je li povrijeđen ili? Čemu prilagođavanje formacije na svom terenu, protivniku koji nije ništa posebno? Smije li Zako Zeba ostati na klupi?
Boga mi milog ne napadam Adu, volim ga, i cijenim njegov rad i pristup mladim igračima. Vojnik je Želje, svaka mu čast!! Ali iskreno po meni nije to ono što nama treba.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:53 pm

@brkoo to je to. :palacgore:
sejo je napisao/la: Odma pljuvanje po Adžemu.
Svaka vam čast!
I, ponavljam se po stoti put.
Možda je Adžem danas fulio taktiku, možda je očekivao nešto više od statične igre, on je npr na derbiju apsolutno pogodio taktiku.
Ali ni najlošija taktika, ne može opravdati ovakvu igru. Ta igra nas prati od kako nas je Sablja preuzeo. Sa svojim kamionom polovnjaka, kojih se ni nakog godinu i po ne riješismo, a ni ne dovedesmo bolje. A malo treba nekom igraču da bude bolji od ovih nekih što su tu. Do trenera nije. Jer nemoguće je promjeniti more trenera, sa apsolutno različom filozofijom igre, a da igra konstantno bude ista.
Igrači su jedini problem. I uprava koja luta i dalje.
Pomake smo dobili samo u guranju omladinaca, koji pokazuju da su kvalitetniji od ostalih..ako ništa razmišljaju muški,manijakalno, pobjednički. Ne pičkasto. Školovani igrači, a ne neki karate kidovi koji su počeli trenirati fudbal sa 15.godina..
Ma more toga se ima napisati, ali ne mogu. Odoh gledati Džumhura.
Adžem, Petrović, Kostić nisu krivi. I ja im se duboko ispričavam. A poserem se u usta svakome od njih ko kaže da je ekipa dobra i ima prostora za napredak. Recite istinu, samo tako možemo naprijed. Lagati samog sebe, i sve nas, nas vodi istoj ako i ne većoj dubiozi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Gola
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
sub avg 26, 2017 10:49 pm
Mene nervira kod pojedinih sto kad pobjedimo idu hvale sve i svakakve, sve sjajno, a kad se isto tako odigra a ne pobjedi se tad je bas bas sve lose.
Iz krajnosti u krajnost se ide.
Sto tako niste pisali poslije derbija, poslije Viteza?! IGrali smo isto ovako lose, samo smo imali srecu da zabijemo.
Samo nemojte pretjerivati, nit je sjajno kad se dobije nit je ovoliko lose kolko se prica kad se ne dobije.

I ovo veceras je Adzemova odluka i Adzemov pecat. Isto kao protiv Viteza, i sad je promasio.
Dokad se prilagodjavati nekom na ustrb svojih dobara kojih imas u ekipi.
Podrska Ado al nemoj se praviti veci od onog sto jesi. Sretno ti a i nama s tobom.
+1
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Hadzijalagic
Kontakt:

Jos jedna antipropaganda fudbala na Grbavici. Odgovorni isti igraci kao i uvijek medju kojima prednjaci kapiten. Adzem se pomalo gubi sa ovim nekim cudnim postavkama. Veceras smo djelovali totalno zbunjeni na terenu.

Mozemo biti prezadovoljni bodovnim saldom do sad s obzirom na prikazanu igru. Dolazi nesto tezi raspored i neka nam je Bog na pomoci.

Bjelici, najvecoj neznalici, se usput sjetim najmilijih.. Koji retardirani parmak u pm..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:54 pm

A Bjelica je baš začinio utakmicu svojim odličnim suđenjem. Govnar.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:55 pm

Adzem je najmanje kriv, govore ljudi mijenjaj Zebu, covjek ubaci Zerica, on jos gori. Koga moze ubaciti a da taj neko promijeni stvari u nasu korist? Igracki kadar je katastrofalan, i takav ce biti dovoljan da izborimo evropu, eto u kolikom je qrcu nas fudbal. Pogledajte samo nasu klupu za rezervne igrace veceras, jadno i bijedno. Ako Cenane ne vidis da ovoj ekipi fale minimalno 3-4 igraca, pojacanja, kapitalca, onda kupi sebi dioptrijske naocale.. U Bijeljinu idemo sa dva stopera, dva beka, sta ako se neko od njih povrijedi pred utakmicu, bruka i sramota..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

Rekoh da je riskantno uopce mijenjati na 3 5 2 formaciju jer je to drugi svijet, a nas trener konta da se ta formacija moze uigrati u 3 4 dana. Kako god, opet ima moju podrsku.

Jos nesto, sve vrijeme molim Boga da izadje Zeba i udje Zeric koji sve vrijeme bjezi od lopte i igre. SRAMOTA.
Mujagicu, drzi se ti shisha.
1987

Minjore
Kontakt:

nek im usrana repka igra u sirokom yebo li im bjelica mater

Omar500
Moderator
Kontakt:

Projic i Zakaric ne mogu igrati u 3-5-2 formaciji, Zeba je i dalje igrac manje i ne znam koliko vremena ce trebati da se to shvati. Ajde okej, ovaj put Ramovica nije bilo, ali poslije 50 minute se vec morao vaditi iz igre i ubaciti Zeric, kakav god da je.
Ne znam zasto se ovoliko bespotrebno eksperimentise. I nije mi jasno zasto Zajmovic nije usao. Otkud opste Mujagic, jel on bio u zapisniku uopste?

Blagojevic i Sabanadzovic odlicni, Veca imao dva odlicna istrcavanja, odlicno odbranio ono iz slobodnjaka. Kajkut je odlican u duel igri, fino kombinuje sa ostatkom ekipe, ali onda malo trpi igra u sesnaestercu. Zakaric se bespotrebno trosio prema nazad zbog formacije i njegove uloge i onda gubis tu opasnost za protivnika koju on stvara.

Uglavnom, dobro je sto je pauza dosla. Nakon crvenog za Graovca mi ostali na jednom stoperu u ekipi :D , mada ce se vjerovatno Kemo oporaviti do sljedece utakmice. U utakmici sam vidio strasno nelogicnih odluka, pogotovo uvodjenje Mujagica za kojeg ne znam da je iko znao da je na klupi uopste.
Bod i nije los, pogotovo kad vidis njihovu stativu, precku. Oni dosli po taj rezultat, u napadu sta Bog da, i ostvarli su to. Mi nedovoljno uvjerljivi prema naprijed, u samo rijetkim trenucima uspjeli ostvariti pritisak i tada smo i imali neke sanse. Ali sve je to bilo jalovo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Minjore
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:56 pm

i na kuurac nabijem onog ko vrati ublehu mujagica u tim.. yebo li te emir hadzic idi ganjaj angazman kod cifuta

heisenberg
Kontakt:

sub avg 26, 2017 10:57 pm

Igrali su Sabanadzovic, Hasanovic, Mujagic, Zeric, igrao bi i Osmankovic da nije povrijedjen, Zajmovic je igrao u zadnjim utakmicama... Ramovic je puno falio

Htjeli smo da sto vise igraju juniori, mladji igraci.. Naravno da ce zato rezultat trpiti

LARSSON
Kontakt:

BUUUUM
Spoiler:
Stevanović ne igra sljedeću utakmicu

neroazzuro
Kontakt:

Šta vi ba hoćete??? Najozbiljnije. Šta?
I kako, naravno. Kiks i šta sad? De pustite čovjeka da radi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava