Apsurd su bila ona iskljucenja oba nasa trenera pred najbitniju tekmu za Evropu, a vidjeli smo sta sve Simeone radi pa nije iskljucen bio. Vjerujem da bi bilo bolje da je Edis sjedio na klupi, proderao bi se koji put, ukazao na greske, ali opet ne mora znaciti da bi bolje igrali, samo ne vjerujem da je slucajno iskljucen...MrRiccoli je napisao/la:Apsurd su bile sudije i u zenici tako da to nije slucajno sigurno. Opet to ne mijenja nista u tome ko nam je kriv sto smo bili losiFKZ1921 je napisao/la:Uvijek sam protiv kojekakvih teorija zavjere...Ali,ne mogu a da ne napisem da mi nije normalno ovo kako su rasporedjena sluzbena lica za sutrasnje kolo.
Za nasu utakmicu,sudije su iz Mostara,Ljubuskog i Stoca. Posmatrac sudjenja(to je osoba koja ocjenjuje sudije) iz Sirokog Brijega.
Potpuno nevjerovatno...Ne zelim prejudicirati stvari...ali je nevjerovatno da se ovo ovako uradi. Jel to zaista znaci da,ako klub ne zeli uticati ni na sta van terena,da su te kojekakve komisije NS i sam NS spremni na sve. Pa do apsurda da ti sudije, u utakmici u kojoj se sa NK SB boris za evropu, ocjenjuje covjek iz Sirokog Brijega.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Prvo za upravuHadzijalagic je napisao/la:Ova pojacanja do sada su macak u vreci, tj. ne mozemo ih jos nazivati pojacanjima dok se ne dokazu.. Sva trojica su nekad obecavali ali im je karijera isla nekom silaznom putanjom i sudeci po nastupima i nisu bili bas standardni u prosjecnim klubovima u zadnje vrijeme.. Spancu je po tm-u primarna pozicija centralni vezni.. Vjerovatno moze i odigrati ofanzivnije.. Kada bi bio na nivou Blagojevica bila bi puna saka brade, jos tu dodamo da je ljevak sto uvijek ide u korist igraca.. Mozda me je uprava razmazila ali ja ocekujem jos bar tri pojacanja koja su zvucnija od ovih do sada..

A naravno da je macak u vreci, dodje i Di Marija u Mancester kao pojacanje pa to ne bude, ali ako cemo gledati karijeru ovog momka moglo bi se reci da je pojacanje, ali opet moze se desiti da ne bude jer tako je u fudbalu. Takodjer, Celzi dovede Luisa koji je tad bio medju boljim igracima Atl. i bude los, covjek se vrati opet u Atl. i opet nosi i bude medju boljim. Zavisi dosta i od toga kako ce se privici i snaci u novoj sredini.