Ja znam baš dosta ljudi koji idu na tekme, prilično redovno, a nisu članovi.amar92 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 12:41 pmKako je moguce da imamo samo aktivnih 2.500 clanova? Mora klub pokrenuti neku kampanju. Na domace utakmice u prosjeku dodje 7.000 ljudi a mi samo 2.500 clanova. Ako uzmemo da je cifra od 10.000 clanova neka realnost to je onda 150.000 KM koje su tu samo ih treba uzeti.
Mora se svakome od onih proslogodisnjih 12k svaki dan slati mail ili poruka na viber da mu je istekla clanska, SVAKI DAN! Bazu podataka sada imamo, i to se mora iskoristiti.
Moramo uzeti tu lovu. Treba iskoristiti i ovu mini euforiju oko igraca koji su dosli ili dolaze. Svaki dan snimiti jedan mali video sa jednim igracem kako poziva navijace da PRODUZE clansku.
Recimo izvuce se podatak koliko “Armina” ima u onih 12k da im je istekla clanska. I onda video sa Arom, gdje govori “Armine, produzi svoju clansku.” 5 sec video. Objavis na zvanicnoj uz podatak npr. 56 Armina je istekla clanska, oznaci Armina da produzi clansku. Napravis hajku malo, dignes atmosferu, stvoris euforiju.