Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm87alem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 10, 2022 12:14 pm

Jos jednom ponosan sam na sve nas Manijake! Pogledajte samo sta prvi topnik lige kaze za atmosferu na Grbavici i najvaznije da su zahvaljujuci pritisku Zelje, disali na skrge! I on kaze da je Stila pogodio, svasta bi se desilo do kraja! Sad mi je jos vize zao barem boda!
Idemo dalje po nove pobjede! Plava masina to moze i zna!
:zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

pon okt 10, 2022 3:10 pm

Je li Gasal ozbiljnije povrijedjen?
Ako je tako, onda smo bas oskudni s opcijama naprijed.

svraka
Kontakt:

pon okt 10, 2022 5:10 pm

Posjeta je mogla biti i bolja. Ako sam dobro izracunao, prosjecna nasa posjeta je malo vise od 7500 po utakmici. :pljesak:
Atmosfera citavog stadiona zakazala.
Rezultat zakazao, ali igra nije i to je ono sto nam treba dati nadu kako igracima, tako i navijacima za pozitivan rezultat u sirokom.
Forza 1921!

Oda majstore!

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon okt 10, 2022 5:33 pm

U ovome kolu na Grbavici duplo vise gledalaca nego na svim drugim stadionima ukupno :klanjase2:
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Stuart2
Kontakt:

pon okt 10, 2022 8:23 pm

Ko je upucen u ovaj novi kantonalni zakon o sportu. Ima li kakvih promjena. Ima li mozda tu ovog Misketovog modela. Ili neke nove mogucnosti u organizacijskom pogledu. Ima li iko da pojasni.
Hocemo juznu tribinu !

kvalitet
Kontakt:

uto okt 11, 2022 12:58 am

Stuart2 je napisao/la:
Ko je upucen u ovaj novi kantonalni zakon o sportu. Ima li kakvih promjena. Ima li mozda tu ovog Misketovog modela. Ili neke nove mogucnosti u organizacijskom pogledu. Ima li iko da pojasni.
Ma suštinski se ne može ništa promijeniti bez izmjene zakona na državnom/federalnom nivou. Bar u tom smislu kojeg spominješ.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

uto okt 11, 2022 7:45 am

kvalitet je napisao/la:
uto okt 11, 2022 12:58 am
Stuart2 je napisao/la:
Ma suštinski se ne može ništa promijeniti bez izmjene zakona na državnom/federalnom nivou. Bar u tom smislu kojeg spominješ.
Bas tako, nisam optimista, mada je dobro da je nesto konkretno izaslo nakon toliko vremena.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

uto okt 11, 2022 9:51 am

Imamo vremena, šta, lagano. Bez stresa, j tri tačke pomoćni. :kafa:

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto okt 11, 2022 12:36 pm

Buducnost kup

Sky1
Kontakt:

uto okt 11, 2022 2:27 pm

Mislim da bi bilo pošteno da se Uprava oglasi po pitanju spašavanja klupske imovine, radi li se šta, dokle se stiglo. Nećemo valjda šapatom pasti.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto okt 11, 2022 4:02 pm

Sta je sa nasim juniorima, sad slucajno pogledam tabelu i vidim da smo tek na j.ebenom 10-tom mjestu. Sta mozemo ocekivati za godinu-dvije ko od ove djece da predje u seniorski tim. Ovo je strasno sto sam vidio
Alea iacta est!

ponosannavas
Kontakt:

uto okt 11, 2022 4:55 pm

AsharaK je napisao/la:
sub okt 08, 2022 5:50 pm
Meni je manji problem Becina greska. Smjesno je kako smo mi sporo trcali nazad, a koliko oni brzo tranziciju.
Nisam odavno ušao na forum pa sam brzinski prelazio komentare. Ovaj tvoj mi je zapao za oko. Upravo tako. Pljuje se po Beći a momak jedan od rijetkih koji je istrčao. Da je ostao niko ga ne bi ni spomenuo. INteresantna logika naših navijača. isto tako mnogi ga pljuju je nije nabio loptu, a jedva je zahvatio. Da je na njegovom mjestu bio hajdar npr. ne bi mogao ni da dohvati loptu. Njegova jedina greška je što je mogao bolje da se postavi tj trebao je ispratiti Bilbiju, ali to niko ne spominje. Elem ko mi. Pljujemo dečka koji ima potencijal. Podsjeća me na Dadu i po meni ima više talenta od Dade jer se izuzetno dobro kreće i prodoran je. Npr kod Santosove kontre jedini on je istrčao i ispratio kontru i navukao dva igrača na sebe. Što me podjsećana Dadu. Zbg pljuvanja po njemu. Jedini njegov grijeh je što nije u duelu jak kao što ni Dado nije bio u njegovim godinama. I to svi vide. Mnogo puta on presječe napade ali pismeno glavom procjenom a ne duelom. Pustite momka. Tekmaprotiv SLoge čini mi se ili još jednaprije na Grbavici. Pet pogrešnih pasova Armina Hodžića niko ne psuje. Pogriješi Beća koji je do tog momenta bio najbolji u vezi odmah psovka. Užas kako kod nas mora neko da bude na tapeti. Malić isto. Ima grešaka ali zapitajte se što i on i Beća i Suba igraju lošije kod Edisa nego kod Tome.

ponosannavas
Kontakt:

uto okt 11, 2022 4:58 pm

cipiripi je napisao/la:
uto okt 11, 2022 4:02 pm
Sta je sa nasim juniorima, sad slucajno pogledam tabelu i vidim da smo tek na j.ebenom 10-tom mjestu. Sta mozemo ocekivati za godinu-dvije ko od ove djece da predje u seniorski tim. Ovo je strasno sto sam vidio
Otišlo je po meni pet šest najbojih igrača. Igraju uglavnom 2005-ta a ta 2005-ta i nisu imala neki potencijal osim Karića i možda još jednoog dvojice koji možda mogu tipa Pločo, Pašić, Ličina... Kobašević je jedini od 2004 da je ozbiljan ali i za njega sam skeptik za nešto više. Ali vidjet ćemo.

Diverzant
Kontakt:

uto okt 11, 2022 5:03 pm

Cuj brkate spodobe igramo protiv jedine ozbiljne i najjace ekipe. A ta preozbiljna ekipa ubijena nogama u subotu nisu pogledali prema golu, iz poluprilike zabili. Yebem li te usta smece debelo
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Grbavica
Kontakt:

uto okt 11, 2022 5:37 pm

De ba ohani sviju ti
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

uto okt 11, 2022 5:40 pm

ponosannavas je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Meni je manji problem Becina greska. Smjesno je kako smo mi sporo trcali nazad, a koliko oni brzo tranziciju.
Nisam odavno ušao na forum pa sam brzinski prelazio komentare. Ovaj tvoj mi je zapao za oko. Upravo tako. Pljuje se po Beći a momak jedan od rijetkih koji je istrčao. Da je ostao niko ga ne bi ni spomenuo. INteresantna logika naših navijača. isto tako mnogi ga pljuju je nije nabio loptu, a jedva je zahvatio. Da je na njegovom mjestu bio hajdar npr. ne bi mogao ni da dohvati loptu. Njegova jedina greška je što je mogao bolje da se postavi tj trebao je ispratiti Bilbiju, ali to niko ne spominje. Elem ko mi. Pljujemo dečka koji ima potencijal. Podsjeća me na Dadu i po meni ima više talenta od Dade jer se izuzetno dobro kreće i prodoran je. Npr kod Santosove kontre jedini on je istrčao i ispratio kontru i navukao dva igrača na sebe. Što me podjsećana Dadu. Zbg pljuvanja po njemu. Jedini njegov grijeh je što nije u duelu jak kao što ni Dado nije bio u njegovim godinama. I to svi vide. Mnogo puta on presječe napade ali pismeno glavom procjenom a ne duelom. Pustite momka. Tekmaprotiv SLoge čini mi se ili još jednaprije na Grbavici. Pet pogrešnih pasova Armina Hodžića niko ne psuje. Pogriješi Beća koji je do tog momenta bio najbolji u vezi odmah psovka. Užas kako kod nas mora neko da bude na tapeti. Malić isto. Ima grešaka ali zapitajte se što i on i Beća i Suba igraju lošije kod Edisa nego kod Tome.
Vratila su se 4 igrača i Beća koji i prvi šut gleda opušteno.
A poslije... Em mlitavo izbijanje, em smiješan blok kod šuta.

Niko ga ne drži druže, al da je loš, loš je. Da može bolje, može. E hoće li, to je upitno. I to je njegov najveći problem.

A i činjenica je, da ne bi igrao ni prije Mekića, ni Hajdara ni Armina, da nema onog pravila. Tako da, suvišno je pričati.

blueboy
Kontakt:

uto okt 11, 2022 6:42 pm

ponosannavas je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Druže da ga nisam gledao 50 puta, po ovom tvom postu pomislio bih da je u najmanju ruku Iniesta iz najmlađih dana. A on ima puno više mana i nedostataka nego vrlina. Neke vjerovatno može ispraviti, neke ne, ali može biti solidan igrač za naše lige, vjerovatno će imati mjesta i u nekim prosječnim klubovima u regionu, ali to mu je najviši domet.

Diverzant
Kontakt:

uto okt 11, 2022 8:56 pm

https://youtu.be/HZrFKeTNG1o
Dosta slicna situacija kao kod nas
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Maestro_1921
Kontakt:

sri okt 12, 2022 1:03 pm

Grbavica drugi najposjećeniji stadion u regionu proteklog vikenda. Najposjećeniji Poljud sa 13.501.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri okt 12, 2022 3:39 pm

Jel se radi onaj pomocni teren, kako to ide? Valjalo bi da se sto prije zavrsi.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

Prijava