Idemo dalje po nove pobjede! Plava masina to moze i zna!

Ma suštinski se ne može ništa promijeniti bez izmjene zakona na državnom/federalnom nivou. Bar u tom smislu kojeg spominješ.
Bas tako, nisam optimista, mada je dobro da je nesto konkretno izaslo nakon toliko vremena.
Nisam odavno ušao na forum pa sam brzinski prelazio komentare. Ovaj tvoj mi je zapao za oko. Upravo tako. Pljuje se po Beći a momak jedan od rijetkih koji je istrčao. Da je ostao niko ga ne bi ni spomenuo. INteresantna logika naših navijača. isto tako mnogi ga pljuju je nije nabio loptu, a jedva je zahvatio. Da je na njegovom mjestu bio hajdar npr. ne bi mogao ni da dohvati loptu. Njegova jedina greška je što je mogao bolje da se postavi tj trebao je ispratiti Bilbiju, ali to niko ne spominje. Elem ko mi. Pljujemo dečka koji ima potencijal. Podsjeća me na Dadu i po meni ima više talenta od Dade jer se izuzetno dobro kreće i prodoran je. Npr kod Santosove kontre jedini on je istrčao i ispratio kontru i navukao dva igrača na sebe. Što me podjsećana Dadu. Zbg pljuvanja po njemu. Jedini njegov grijeh je što nije u duelu jak kao što ni Dado nije bio u njegovim godinama. I to svi vide. Mnogo puta on presječe napade ali pismeno glavom procjenom a ne duelom. Pustite momka. Tekmaprotiv SLoge čini mi se ili još jednaprije na Grbavici. Pet pogrešnih pasova Armina Hodžića niko ne psuje. Pogriješi Beća koji je do tog momenta bio najbolji u vezi odmah psovka. Užas kako kod nas mora neko da bude na tapeti. Malić isto. Ima grešaka ali zapitajte se što i on i Beća i Suba igraju lošije kod Edisa nego kod Tome.
Otišlo je po meni pet šest najbojih igrača. Igraju uglavnom 2005-ta a ta 2005-ta i nisu imala neki potencijal osim Karića i možda još jednoog dvojice koji možda mogu tipa Pločo, Pašić, Ličina... Kobašević je jedini od 2004 da je ozbiljan ali i za njega sam skeptik za nešto više. Ali vidjet ćemo.
Vratila su se 4 igrača i Beća koji i prvi šut gleda opušteno.ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 11, 2022 4:55 pmNisam odavno ušao na forum pa sam brzinski prelazio komentare. Ovaj tvoj mi je zapao za oko. Upravo tako. Pljuje se po Beći a momak jedan od rijetkih koji je istrčao. Da je ostao niko ga ne bi ni spomenuo. INteresantna logika naših navijača. isto tako mnogi ga pljuju je nije nabio loptu, a jedva je zahvatio. Da je na njegovom mjestu bio hajdar npr. ne bi mogao ni da dohvati loptu. Njegova jedina greška je što je mogao bolje da se postavi tj trebao je ispratiti Bilbiju, ali to niko ne spominje. Elem ko mi. Pljujemo dečka koji ima potencijal. Podsjeća me na Dadu i po meni ima više talenta od Dade jer se izuzetno dobro kreće i prodoran je. Npr kod Santosove kontre jedini on je istrčao i ispratio kontru i navukao dva igrača na sebe. Što me podjsećana Dadu. Zbg pljuvanja po njemu. Jedini njegov grijeh je što nije u duelu jak kao što ni Dado nije bio u njegovim godinama. I to svi vide. Mnogo puta on presječe napade ali pismeno glavom procjenom a ne duelom. Pustite momka. Tekmaprotiv SLoge čini mi se ili još jednaprije na Grbavici. Pet pogrešnih pasova Armina Hodžića niko ne psuje. Pogriješi Beća koji je do tog momenta bio najbolji u vezi odmah psovka. Užas kako kod nas mora neko da bude na tapeti. Malić isto. Ima grešaka ali zapitajte se što i on i Beća i Suba igraju lošije kod Edisa nego kod Tome.
Druže da ga nisam gledao 50 puta, po ovom tvom postu pomislio bih da je u najmanju ruku Iniesta iz najmlađih dana. A on ima puno više mana i nedostataka nego vrlina. Neke vjerovatno može ispraviti, neke ne, ali može biti solidan igrač za naše lige, vjerovatno će imati mjesta i u nekim prosječnim klubovima u regionu, ali to mu je najviši domet.ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 11, 2022 4:55 pmNisam odavno ušao na forum pa sam brzinski prelazio komentare. Ovaj tvoj mi je zapao za oko. Upravo tako. Pljuje se po Beći a momak jedan od rijetkih koji je istrčao. Da je ostao niko ga ne bi ni spomenuo. INteresantna logika naših navijača. isto tako mnogi ga pljuju je nije nabio loptu, a jedva je zahvatio. Da je na njegovom mjestu bio hajdar npr. ne bi mogao ni da dohvati loptu. Njegova jedina greška je što je mogao bolje da se postavi tj trebao je ispratiti Bilbiju, ali to niko ne spominje. Elem ko mi. Pljujemo dečka koji ima potencijal. Podsjeća me na Dadu i po meni ima više talenta od Dade jer se izuzetno dobro kreće i prodoran je. Npr kod Santosove kontre jedini on je istrčao i ispratio kontru i navukao dva igrača na sebe. Što me podjsećana Dadu. Zbg pljuvanja po njemu. Jedini njegov grijeh je što nije u duelu jak kao što ni Dado nije bio u njegovim godinama. I to svi vide. Mnogo puta on presječe napade ali pismeno glavom procjenom a ne duelom. Pustite momka. Tekmaprotiv SLoge čini mi se ili još jednaprije na Grbavici. Pet pogrešnih pasova Armina Hodžića niko ne psuje. Pogriješi Beća koji je do tog momenta bio najbolji u vezi odmah psovka. Užas kako kod nas mora neko da bude na tapeti. Malić isto. Ima grešaka ali zapitajte se što i on i Beća i Suba igraju lošije kod Edisa nego kod Tome.