nije bitno jesmo li danas prvi,bitno je da pobijedimo,pa da budemo prvi poslije 33 kola
Nema ti ovo brate veze sa mentalitetom, nego onaj sprski trener košarkaški posle svakog uspjeha govori "šta da se radujemo, pa sve je ovo normalno". Tako da je ostala zajebancija medju narodom za neki veći uspjeh kad se napravi da se kaže "pa sve je ovo normalno".Grbavica je napisao/la: ↑ned sep 04, 2022 9:20 pmE kad svi ovaj mentalitet budemo imali i kad svi "prevrnemo" u glavi da su pobjede i uspjesi protiv "velikih" normalna stvar, e onda cemo krenuti naprijed. Potencijala i talenta imamo, fali nam ozbiljnosti, sistema i rada, a najvise nam fali samopouzdanja. Mi (nevezano dal zeljo, repka ili nasi ljudi) skinemo gace cim predjemo granicu.
Nadam se da ce i ostali nasi sportisti poceti razmisljati, a Boga mi i trenirati ko Lana, pa da se imamo jos necemu radovati.![]()
Meni je zelja da pomocni ne ode poreznoj. Izgleda da nijedna od opcija nije previse zainteresovana za to pitanje.Sky1 je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 10:16 amMožda je momka vjernik, pa ustao na sabah, postoji i ta mogućnost. Želja nam je svima Miske ali nek' bude kako Skupština odluci.
Muta Nikolić, zajebant.Diverzant je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 11:07 amNema ti ovo brate veze sa mentalitetom, nego onaj sprski trener košarkaški posle svakog uspjeha govori "šta da se radujemo, pa sve je ovo normalno". Tako da je ostala zajebancija medju narodom za neki veći uspjeh kad se napravi da se kaže "pa sve je ovo normalno".Grbavica je napisao/la: ↑ned sep 04, 2022 9:20 pmE kad svi ovaj mentalitet budemo imali i kad svi "prevrnemo" u glavi da su pobjede i uspjesi protiv "velikih" normalna stvar, e onda cemo krenuti naprijed. Potencijala i talenta imamo, fali nam ozbiljnosti, sistema i rada, a najvise nam fali samopouzdanja. Mi (nevezano dal zeljo, repka ili nasi ljudi) skinemo gace cim predjemo granicu.
Nadam se da ce i ostali nasi sportisti poceti razmisljati, a Boga mi i trenirati ko Lana, pa da se imamo jos necemu radovati.![]()
E onda je do meneblueboy je napisao/la:Muta Nikolić, zajebant.Diverzant je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 11:07 amNema ti ovo brate veze sa mentalitetom, nego onaj sprski trener košarkaški posle svakog uspjeha govori "šta da se radujemo, pa sve je ovo normalno". Tako da je ostala zajebancija medju narodom za neki veći uspjeh kad se napravi da se kaže "pa sve je ovo normalno".Grbavica je napisao/la: ↑ned sep 04, 2022 9:20 pmE kad svi ovaj mentalitet budemo imali i kad svi "prevrnemo" u glavi da su pobjede i uspjesi protiv "velikih" normalna stvar, e onda cemo krenuti naprijed. Potencijala i talenta imamo, fali nam ozbiljnosti, sistema i rada, a najvise nam fali samopouzdanja. Mi (nevezano dal zeljo, repka ili nasi ljudi) skinemo gace cim predjemo granicu.
https://youtu.be/eIP8QZoNV_YGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 1:12 pmE onda je do meneblueboy je napisao/la:Muta Nikolić, zajebant.Diverzant je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 11:07 am
Nema ti ovo brate veze sa mentalitetom, nego onaj sprski trener košarkaški posle svakog uspjeha govori "šta da se radujemo, pa sve je ovo normalno". Tako da je ostala zajebancija medju narodom za neki veći uspjeh kad se napravi da se kaže "pa sve je ovo normalno".![]()
Nisam upratio
Zato nas nigdje i nema u Europi sa ovakvim nakaradnim pravilima NS BiH, ( u21 i stranci) kao da smo neka razvojna liga. A u suštini bi to trebalo primjenjivati u 2 i 3 ligama a ne u nazovi premijer ligi.Lopta je napisao/la: ↑sub sep 03, 2022 12:52 amMa tu je problem to nase pravilo 3 strana igraca, to koliko ja znam samo kod nas ima od ovih okolnih drzava ne znam kakva je situacija u cg, kada gledas derbi zvezde i partizana 10 igraca na terenu crnci. Realno tesko je napraviti neki iskorak u evropi sa tim pravilom 3 strana igraca barem po meni. Pa gdje bi sheriff bio da imaju to pravilo, njima od 11 igraca 9 iz afrike.fcz je napisao/la: ↑sub sep 03, 2022 12:08 amAko cemo Avdiju ja predlazem da vidimo kolko Purke ima kila a vidim da je i Tosunovic jos aktivan, mozda ga konacno uspijemo dovesti.
Kakav ba Vrsajevic ljudi dragi, covjek gazi 37-u. Pa nije Dzeko u pitanju.
Sloboda dovodi sve nekakve retro zvijezde, ocito je neko opet kanuo malo para pa ide seljacko bahacenje.
Pametnije je da Bekric malo zabaci udicu po Africi ili Juznoj Americi.
E kad bi je na kraju uokvirili, od mene je janjeteatrale36 je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 2:12 pmNa kraju ćemo mi nju uokviriti:-)
Malo po malo do vrha ko nekad!
Nadamo se i želimo!blueboy je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 2:21 pmE kad bi je na kraju uokvirili, od mene je janjeteatrale36 je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 2:12 pmNa kraju ćemo mi nju uokviriti:-)
Malo po malo do vrha ko nekad!![]()
@kemo i ja stvarno ne razumijem iz čega ti zaključuješ da je ovo moje napisano predmet bilo kakve insajderske informacije i udaljenosti od stadiona.Sheldon je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 11:19 amMeni je zelja da pomocni ne ode poreznoj. Izgleda da nijedna od opcija nije previse zainteresovana za to pitanje.
hahahahah vjerovatno.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 10:40 amA Miske isto slao mejlove poslije sabaha.
Dakle info stoposto tačan.![]()
storm_raider je napisao/la: ↑pon sep 05, 2022 11:27 am
Ostao sam duzan, ovom gospodinu ce biti urucena desetogodisnja ulaznica, obzirom da smo prethodnim donacijama imali jednu na raspolaganju. Hvala svima koji su ovo omogucili.
Da ti Bog dragi olaksa.
Volim te Zeljo!