pile87 je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 2:46 pmNiko ne kaze da je ostanak Edisa dobar potez, ali ono sto hocu reci da smo se mnogo puta kockali a skoro pa nikad dobili. Znaci kad bude mogucnosti da dovedes nekoga ko je kvalitet ko ce igrace napraviti boljima onda ko iz topa. Praksa je pokazala da nesto izgleda u izlogu dobro tipa Slavko onda to kupis doneses kuci, raspakujes i razocaras se. Zato kazem na sigurno ali to je samo moje misljenje...igla je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 2:36 pmA kako znaš da ne bi? Ne pričam o Karačiću, pričam općenito.
Po čemu je to ostanak Mulalića dobar potez?
Trenutno znamo da smo uzeli 9 od 21 poen, da je Sloga ispred nas, a da i nemamo tako loš tim kao ranije. To je činjenica.
Isto tako, svi smo svjesni da Edis nije dugoročno rješenje. Niti ima potencijala trenerskog, niti ko čovjek.
Što se tiče prijedloga, previše nisko imam mišljenje o Edisu, da bih radije dao priliku nekom iz omladinskog, nego da on ostane. Jednostavno mi njegov ostanak nema nikakvog smisla, ni u smislu kontinuiteta, a ni rezultatskog. Fulit evropu ove godine bi bio neuspjeh, tako da nema ni finansijskog smisla.
Mnogo puta kockali ali kasno. Uvijek tjeramo prekasno, kada izgubis titulu, sansu za evropu i sl...
Ovo sa Mulalicem se trebalo zavrsiti jos prije pocetka sezone. Da je ogranicen vidjelo se jos dok je bio igrac pa onda i trener u prvom mandatu.
U Zelji je bilo jako puno losih trenera, ali on je u samom vrhu. Covjek ne posjeduje ni jednu stavku koju bi trener trebao da ima.