Prvo prije neki dan procitao da je Partizan bezveze ekipa (

), a sad da je AIK nista bolji od Krupe
Fin rezultat, mislim da je izvuceno blizu naseg maksimuma, s obzirm na situaciju u ekipi. Ostali bez dva najbolja igraca, valja se navic na to. U napadu nam igra rezervista koji je prsle sezone dobijao po pet minuta, vidi se nerazumijevanje Zeca sa ostatkom ekipe. Odlicno izbaci driblingm nekog igraca, ali nekad ko bez glave, samo u loptu gleda, a ima slobodnih igraca koliko hoces. To mi zasmeta, nadam se da se da popraviti. Zeba i Bogicevic me iznenadili, iako izvlacenjem Zebe po stranama (da bi mogao izvuci prekrsaj ili proci driblingom uz aut liniju) smo gubili igraca u sredini. Mislim da je Slavko polozio ispit na ovoj utakmici, dobro uradjeno, AIK ozbiljna ekipa, ali ipak se vidi da im je odgovarao ovakav rezultat. Garant kontaju da nas gore mogu natamburat, ali nece im to tako lako ici. Gore nam treba srece kao sto je bilo protiv Ferenca, ako toga bude, onda 1:1 i idemo dalje. Ako ne prodjemo, nije katastrofa, a ne vjerujem da se mozemo provaliti gore. Samo maksmalan pristup i sta bude
Za ligu bi volio jos dva ozbiljna pojacanja. Siroki ce biti nevjerovatna ekipa ove sezone, to sam i govorio prije dvije-tri sedmice, i mislim da ce nam biti najveci konkurent za vrh tabele.
Nisam bio na tekmi, ali na osnovu prenosa, nevjervatna atmosfera na stadionu, svaka cast svima, pogotovo neponovljivom jugu. Pogotovo kada su poveli navijanje u drugom poluvremenu, kad zagrmi cijeli stadion.
Jos nesto, Oda je bio gost u emisiji finale, nazalost to sam vidio tek pred kraj iste emisije, zna li neko hoce li OBN objaviti emisiju na YT? Bilo bi lijepo cuti sta ima za reci, pogotovo za B ekipu.