sub avg 27, 2022 12:31 pm
Svi nesto napadaju Vegu, po meni Galic puno gori bio. Vego, ako nista, ima muda, povuce loptu, ima i brzinu, neloš centaršut. Galic ne znam sta ima od toga, a Malic je prestatican, naprijed ga nema nikako, a pozadi nekako spor.
Hajdar kao i svaki derbi bude dobar, radi ono sta zna najbolje da radi. Hodzic solidan, ali ispod svog potencijala, moze puno vise, i mora igrati blize golu.
Haracic mora igrati od pocetka, Santos lijevo, Amoah desno, Stila iza njih. Gasal mora jos raditi, ne vraca se nikako, a kretnje naprijed su cesto pogresne.
Drina po meni odlican bio...
A sto se tice Mulalica, trener je ogledalostanja u klubu. Dobijes trenera kakvog zasluzujes u datom momentu jer za boljeg nemas para niti ce doci neko ozbiljniji s obzirom na stanje u klubu. Cim stanemo malo na noge njemu je noga svakako. Limitiran je i nema se tu sta dalje pricati, dusu dao za pomocnog, da hajca igrace i da ih zagrijava sto svakako i radi. Mislim da bi Marinovic mogao biti pogodak, i ne vjerujem da ga ne mozemo platiti, ne vjerujem da ga obasipaju ponudama. Moguce da ga Borac sad uzme....
Za kraj, najbolji dokaz kakav fudbal se ovdje igra je taj sto udje u igru igrac od 38 godina i pokaze najvise znanja i energije.