Ma ja, mrtvi smo bez pravog napadača. Ova dvojica su tanki dibidus.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 10:40 pmStoposto.
Aco nas zaklo. Naprijed nemaš napadača.
I trener Tuzle reće da imamo manje bodova.
Ja ne znam šta je Drina ikad pogrešno uradio, pa je bio klupiran. Vegu sam gledao u prošlosti u ovakvim izdanjima, čak i protiv nas, zato mi ništa nije bilo jasno šta je ovo kod nas u prvih nekoliko utakmica.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 11:00 pmBravo Željo.
Malo je pokvarilo ova dva gola nakon odbice ali ja zadovoljan.
Opet nam fali realizacija, jer mogli su nas lako kazniti, pa opet se vadi. Možda sam i dosadan, ali napadač, napadač.
I još ono zajebavanje. Zabijaj 8 ako možeš, nemoj se zezati i glumiti.
Drina odigrao odlično. Ono što mi se svidjelo je da ne nabija lopte kao Aco. Iznosi je mirno i odlično dodaje.
Zadovoljan sam i Vegom. Iako sam bio skeptičan.
Pohvalio bih posebno Santosa i Gasala. Kad sam kudio, treba i pohvaliti. Počeo je češće pokazivati znakove života. Kada dođe Amoah, gurnuti ga na špica pa imati 3 vrlo brza igrača naprijed.
Idemo dalje. Trebala nam je pobjeda.
Sljedeća je vrlo teška. Ja ne očekujem gore ni bod.
Jos samo da prestane Dženisa ubacivatLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 13, 2022 11:11 pmAl meni je najjače često forum bruji danima o nečemu a treneri kontra rade. Čim urade po "našem" ide pobjeda.
Sve mi nismo stručnjaci.![]()