Ludilo, gledam i ne vjerujem. Zabio je ovaj Janković još jednu golčinu protiv Tirane, sličan ja mislim gol ko pitarima što je uvalio. Čorluka opet crveni fasovao, pretvorio se u mesara lik..

Ludilo, gledam i ne vjerujem. Zabio je ovaj Janković još jednu golčinu protiv Tirane, sličan ja mislim gol ko pitarima što je uvalio. Čorluka opet crveni fasovao, pretvorio se u mesara lik..
Ma rijetke su ovako autoritativne sudije, za našeg prvenstva se ovaj ubio.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:46 pmVala sve nase sudije bi trebale pogledati ovu utakmicu Zrinjskog i Tobola. Bez greske covjek sudi, bez pardona.
Isto mi prolazi kroz glavu. I ono zalijetanje Kosorica.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:58 pmNe znam.
Mogli bi mi nauciti iz ovog presinga Zrinjskog kako se brani 1-0 kod kuce.
Ma Zrinjski puca od snage, sve i jedan igrač.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:48 pmLudilo, gledam i ne vjerujem. Zabio je ovaj Janković još jednu golčinu protiv Tirane, sličan ja mislim gol ko pitarima što je uvalio. Čorluka opet crveni fasovao, pretvorio se u mesara lik..Ovaj Tobol tanak ko flis papir, mrtvi amateri, igrača više imaju i ne napadaju, idu nešto na duge lopte. Sudija kartone dijeli ko čokoladice, riječ progovoriš, pobuniš se, prigovoriš, karton..
![]()
Imaju oni očito finu konekciju.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:00 pmInace, Dinamo je ponudio Gojaka na posudbu Zrinjskom i jos 2 kluba...
Cak 4 prvotimca su iz Dinama cini mi se.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:04 pmImaju oni očito finu konekciju.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:00 pmInace, Dinamo je ponudio Gojaka na posudbu Zrinjskom i jos 2 kluba...
Mislim da je i Janković iz Dinama.
Rekoh ja neki dan da bi mogao u Zrinjski, ne vjeruju ljudi. Još on navodno nema ništa protiv, kao igra mu se grupna faza KL, tako nešto pročitah. Mi bi trebali zapet nekako da dođe kod nas, nek ga usmjere Džeko, Zuka, Šeha u Želju, valjda bi njih poslušao, kao starije kolege iz reprezentacije, a i Željino je dijete svakako.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:00 pmInace, Dinamo je ponudio Gojaka na posudbu Zrinjskom i jos 2 kluba...
Janković, Ćuže i Sučić na posudbi iz Dinama, s tim da je Sučić svakako iz Zrinjskog za Dinamo potpisao. Uvezali su se fino nema šta, ima ih i iz Osijeka nekoliko. Ima i Maminjo prste sigurno u dosta stvari oko Zrinjskog.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:04 pmImaju oni očito finu konekciju.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:00 pmInace, Dinamo je ponudio Gojaka na posudbu Zrinjskom i jos 2 kluba...
Mislim da je i Janković iz Dinama.
Meni tu nije bilo jasno njegovo izvlacenje ka aut liniji, kao da ukrade koji sekund umjesto da preda loptu i ide ka golu. Kad stoper ide u protivnicki sesnaesterac ide na visoke lopte, tad smo imali 4 na 4 cini mi se. Umjesto da ode u kazneni i tamo ceka ubacaj on glumi beka i izvlaci se uz aut liniju…storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:58 pmIsto mi prolazi kroz glavu. I ono zalijetanje Kosorica.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:58 pmNe znam.
Ma nije ni igrao ako ga barem jednom nisu ozivljavali na utakmici Za klupe jeste, kao Tuce, pa gurati Drinu. Ovako ne znas ni za sta se boris. Za opstanak ne moramo, barem se nadam, za Europu jako tesko, makar da nekog mladog igraca izbacimo, ali i to kilavo ide. Onako, status quo, a cim ti zavisis od tudje volje tesko je to. Plus kada i ako ikakve pare dodju, javice se znani i neznani da im dugujes.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:59 pmMeni tu nije bilo jasno njegovo izvlacenje ka aut liniji, kao da ukrade koji sekund umjesto da preda loptu i ide ka golu. Kad stoper ide u protivnicki sesnaesterac ide na visoke lopte, tad smo imali 4 na 4 cini mi se. Umjesto da ode u kazneni i tamo ceka ubacaj on glumi beka i izvlaci se uz aut liniju…storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:58 pmIsto mi prolazi kroz glavu. I ono zalijetanje Kosorica.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:58 pm
Ne znam.
Bravo momci za najavu. Vi ste jedina svijetla tačka u ovom sivilu našega kluba. Ekipa koja izdati ne zna.1921.ba je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 11:34 pmŽeljezničar protiv Veleža, pritiska, nesreće i samoga sebe
https://1921.ba/zeljeznicar-protiv-vele ... -sebe-8672