Pa prosao covjek zimus normalne pripreme sa kondicionim trenerom koji zna svoj posao nije ni cudo.heisenberg je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 5:49 pmZadnjih 15-ak minuta i nije bilo lose. Zec odlican, pun snage
mi to u neka doba isto pričamo za pet trenera. i ovo je potpuno isto kao odine zadnje tekme, kao sabljine zadnje tekme, kao sa čapljićem u travniku, kao sa kostićem protiv viteza...salemprolic je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 5:46 pmOvoj ekipi treba trener prije svega, dzaba i da cetiri betona dovedemo. Znam da je tesko naci odgovarajuceg ali mislim da je svaki novi dan sa Slavkom na celu korak ka ambisu. Bojim se ove Zete itekako, na stranu sto bi stradao Petrovic, mislim da bi to povuklo i neke druge ljude. Dusmani jedva cekaju...
Kjosevski I Lendric..santakuruz je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 5:57 pmKo god misli da je iskljucivo do trenera neka pogleda reportazu s Kupresa od neki dan. Obratite paznju na dio gdje vjezbaju centarsut i zavrsnicu. Bez postavljene odbrane, sa samim golmanom na streljani nasi "majstori" pogadjaju maksimalno 2-3 puta od 10 pokusaja. Tu se vidi suhi kvalitet koji je na strasno niskom nivou. Ko je od ovih igraca najbolji na svojoj poziciji u BiH?
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk