Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 7:24 pm

Igraci sve sto nisu odradili na terenu, sto se tice borbe, zalaganja, zelje, trcanja, su izgleda sve sacuvali za kraj, bruka bruka i bruka...Kako bi ih Amar opalio po dzepu, ne mogu da vjerujem kako nam sezona zavrsava, kako na sportskom tako i na planu stadiona, zar je moguce ovo sve bracoo :cry:

exbabilon
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:25 pm

Borite se na terenu, sta glumite kabadahije poslije utakmice!?
Mada treba dobro napakostiti ovim Zenicanima, i igracima i skupini. FUJ

staaarinavijac
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:26 pm

imamo igrače koji su MOGLI izboriti Evropu , a što nisu i čija je krivica , sad je gotovo za razmišljati ...
Ko i dočeka smiren august i početak nove lige , pitanje je koliko može biti optimista ....

zeka_tm87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:27 pm

na koji ***** krivite nase igrace ovo je isprovocirsno i ovi security voe edisa i karica kroz smrsljive smogovce koja pamet majko draga :ne:

Neandertalac

sri maj 04, 2016 7:27 pm

A mozda nam i valja ovo, ko zna. U svakom zlu ima nekog dobra.
Sada spremiti ekipu za prvenstvo i napasti titulu, sve ostalo je neuspjeh.

Idemo dalje, momci glavu gore, ne budite tuzni. Porazi su sastavni dio, neuspjesi takodje.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!!!
Željeznicar za život cijeli!

nikson
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:28 pm

VOLIM TE ZELJO!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

rodrigo87
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:A mozda nam i valja ovo, ko zna. U svakom zlu ima nekog dobra.

Idemo dalje, momci glavu gore, ne budite tuzni. Porazi su sastavni dio, neuspjesi takodje.
:palacgore:

hardwell
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:Ovo je bruka za klub. Sramota nevidjena. Koji ***** Edis ide po zapadu medju navijace Celika da sjedi? Glupan onaj. Sad je stvarno prevrsio sve mjere. Ako si nesposoban da napravis ekipu i igru na terenu sto si tu. Bog zna sta on ovim momcima naprica i sta im govori prije utakmice. Rezultat je vidljiv na kraju ove utakmce. Bruka. Cijeli strucni stab treba podnjeti ostavke nakon ovoga, suspendovati ove koji su obrukali klub. Picka vam materna bezobrazna, neko je sto godina gradio ime ovog kluba da se neki majmuni sad popisaju po tome.
Vulgarno, ali potpisujem od A do Ž.

@neandertalac sad mi je jasno zašto si izabrao taj username
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Hurmasica
Kontakt:

Neandertalac je napisao/la:A mozda nam i valja ovo, ko zna. U svakom zlu ima nekog dobra.

Jebiga... jest nam ova sezona naopako krenula u svakom smislu pa je valjda red i da naopako završi hahah. Sramota za ovo poslije utakmice al' eto... VOLIM TE ŽELJO!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

Bice dodatnih kazni ...

Igra i zalaganje :palacdole: :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrRiccoli
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:29 pm

itekako ce da nas kosta ne igranje evrope itekako i radi koeficijenta i radi para. Razocaran sam Blagojevicem i Bekricem najvise nista zivo nisu uradili ni danas ni protiv zrinjskog nikakvog povezivanja niceg niceg jedna nula velika. eto sad imamo fore da dobijemo urbanisticku slijedece godine. jbg

ž'21
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:30 pm

storm_raider je napisao/la:Je li ima neko snimak.. citam sta pisete, ugasio sam pri kraju, nisam vidio. Ako je to istina za Vedrana, da je Neuer licno, suspendovati ga do kraja sezone i dobro opaliti po dzepu! Treba biti velik i u porazu i u pobjedi, Celik je zasluzio danas da nas pobjedi i gotovo. Sto je najgore, njima nije trebala pobjeda, nama jeste. Cestitam Celiku, a mi smo sami sebi krivi, niko drugi.
http://playreplay.me/video/8q556.397909 ... 4fee9c43fc" target="_blank

Moj Vedrane, pa ne treniraš UFC.

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:31 pm

Yebo vas Bekric i onda neko kaze treba nam Jahic, "iskustvo" i godine. :psujem:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:31 pm

hardwell je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Ovo je bruka za klub. Sramota nevidjena. Koji ***** Edis ide po zapadu medju navijace Celika da sjedi? Glupan onaj. Sad je stvarno prevrsio sve mjere. Ako si nesposoban da napravis ekipu i igru na terenu sto si tu. Bog zna sta on ovim momcima naprica i sta im govori prije utakmice. Rezultat je vidljiv na kraju ove utakmce. Bruka. Cijeli strucni stab treba podnjeti ostavke nakon ovoga, suspendovati ove koji su obrukali klub. Picka vam materna bezobrazna, neko je sto godina gradio ime ovog kluba da se neki majmuni sad popisaju po tome.
Vulgarno, ali potpisujem od A do Ž.

@neandertalac sad mi je jasno zašto si izabrao taj username
Sergejevic pretjeruješ. Očigledno je da imaš neki problem sa Edisom. Zalaganje igrača je izostalo i zbog toga smo izgubili. Neće Edis ulaziti na teren i gurati ih da potrče. Glupa ti je priča.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

psihopata
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:32 pm

očekujem od naših da premiraju naredne protivnike širokog,nikad se ne zna.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Zeljo1921
Kontakt:

Tacno tako. Znamo svi da nas nemogu ocima gledati i koji klinac ides na njihovu tribinu i trazis belaja. Sve sto smo odigrali sa Edisom je na horuk i na neku lozionicku pricu idemo da poginemo, zajedno cemo da ginemo... Svaka njemu cast sto voli Želju, volim i ja Bayern pa nisam trener Bayerna. Nema nikakve taktike. Malo dijete zna kako cemo igrati i koje ce izmjene biti. Imamo mi igrace ali nemamo tim, sve se svodi na individualni kvalitet i da sami naprave nesta Lendric ili Stevanovic.

Whisperer

Hurmasica je napisao/la:

Jebiga... jest nam ova sezona naopako krenula u svakom smislu pa je valjda red i da naopako završi hahah. Sramota za ovo poslije utakmice al' eto... VOLIM TE ŽELJO!
Miskee na potezuu da kaznii igrace otjeranu nekolicinuu daa dovede trenera par igraca koju su nam potrebni
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

braco je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Je li ima neko snimak.. citam sta pisete, ugasio sam pri kraju, nisam vidio. Ako je to istina za Vedrana, da je Neuer licno, suspendovati ga do kraja sezone i dobro opaliti po dzepu! Treba biti velik i u porazu i u pobjedi, Celik je zasluzio danas da nas pobjedi i gotovo. Sto je najgore, njima nije trebala pobjeda, nama jeste. Cestitam Celiku, a mi smo sami sebi krivi, niko drugi.
phpBB [video]
http://sport1.ba/video-mulalic-i-karic- ... uzvratili/" target="_blank

Ma evo gledam... citam... ne mogu da vjerujem. Tolika nemoc. Moj Vedrane, sta god da ti je rekao budi profesionalac ebem mu mater i ludu glavu. Sramota za klub, sramota... nemam rijeci. Toliko sam razocaran. Toliko mi je zao Edisa, znam koliko on ovo tesko prozivljava..., ali gdje ces medju njihove navijace... Nemojte da ovdje moram reagovati zbog nekih psovki. Dobro kazniti po dzepu ove klosare u dresovima. Udariti ih tamo gdje ih najvise boli, po dzepovima, a Vedrana i suspenzijom. Ako ima ovakvu glavu nikada on karijeru napraviti nece.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

reks1
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:33 pm

Bilo proslo.Sto veli neandertalac ko zna zasto je ovako bolje,Popusili smo i ostadosmo bez evropskih takmicenja,Da je svejedno nije i dobar je ovo korak nazad ali sta je tu je.Veliki je zaostatak bio i pritisak ogroman.Trebalo bi podrzati tim do kraja,Treba dobiti i Rudar i Slaviju.Ne znam kako ali bi trebalo zarad dostojanstva koje smo zasluzili.

exbabilon
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:33 pm

Stanic je zalutao u fudbal, Bekricu okoncaj karjeru! Zahirovic bio reprezentativac? :ne:

Memija sut lijevom pokazao najbolje gdje je on, nigdje. Lendricu se lopta odbija 10 metara prilikom svakog prijema, al svakog.
Stoperski par smijesan pored Karica! FUJ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava