Bravo za upravu što je podržala Radinovica, momak je najkvalitetniji igrač u sredini kojeg imamo.
Loše je što će se Ugljesine greske gledati duplo u odnosu na Markovića i kompaniju kao što je bilo sa Bocom u odnosu na dva dinosaurusa.
Jeste, Kinezi presretni cifrom.
pishamo po konkurencijiPlava Porodica je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 8:45 pmJeste, Kinezi presretni cifrom.
Ko kaze da nemamo para za obestecenja?!
Kad je onaj mogao vaditi papire u opstini i hebati Koldzi sve u nedelju mozes i ti raditi neradnom subotom...Model1964 je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 7:49 pmNije ni cudo što je fasovo crveni. U prevodu SvađalicJaozinho22 je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 7:17 pmU odličnoj utakmici koja je odigrana između ove dvije ekipe, Plavi su bili uspješniji i slavili pobjedu nad svojim vršnjacima. Osmanović je doveo fudbalere Željezničara u vodstvo u prvom poluvremenu ove utakmice i tako krunisao dobru partiju svoje ekipe u prvom dijelu meča. Osim toga, Olimpija je ostala sa igračem manje jer je Kregar zaradio crveni karton i morao je napustiti teren ranije. U drugom poluvremenu Olimpija je krenula ofanzivnije prema golu Željezničara, a to su Plavi iskoristili i postigli drugi pogodak preko Nuhanovića. Gosti iz Ljubljanje do kraja susreta uspjeli su smanjiti rezultat na 2:1 sa bijele tačke, a siguran realizator bio je Jakupović.![]()
Nek su natamburali ove Janeze da hin malosutra na poslu.
Joksutra
Ponedeljak![]()
Ja ocekujem da naši pirotrhnicari skupe cc 50 milja i plate obestecenja za igraca po nihovoj želji i procjeni.
Za 1. maj...Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 8:55 pmKad je onaj mogao vaditi papire u opstini i hebati Koldzi sve u nedelju mozes i ti raditi neradnom subotom...
Ma kakav napad. Naravno da je glupo, glupo i komicno.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 7:38 pmSmeta mi sto se to odmah dozivljava kao neki napad.
Pa da ne zelim najbolje svom Zelji, ne bih ni reagovao.
Koliko smo im platili?Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 8:45 pmJeste, Kinezi presretni cifrom.
Ko kaze da nemamo para za obestecenja?!
I prvi maj i nedelja haha..storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:11 pmZa 1. maj...Hadzijalagic je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 8:55 pmKad je onaj mogao vaditi papire u opstini i hebati Koldzi sve u nedelju mozes i ti raditi neradnom subotom...
Slažem se, previše novih se fura i uglavnom su previše spore, a fali i ona spontanost kada cijeli stadion ori npr "Željoooo" a jug fura pa fura svoju neku baladu, ja vala zagalamim kada sjever i istok krenu grmit iako sam na jugu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:25 pmMa ima i sada pjesama ali nekako sam misljenja da su ove nove nekako komplikovane...treba nesto zestoko nema ko nekada pritiska kada citav stadion ponese.
Sada je bilo protiv Zrinjskog i Slobode.