Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 15, 2017 10:00 pm

Braveheart je napisao/la:
čet jun 15, 2017 9:54 pm
A ne mogu da vjerujem sta sve ljudi nece pisat. Kako ne valja ? Kako ? U ovoj situaciji dobar bi bio i klasicni lijevi bek iz kantonalne lige . Nismo u poziciji da biramo, pogotovo ne sa nasim finansijskim mogucnostima i u ovakvoj poziciji gdje sat kuca protiv nas.
onda smo mogli i stojanovica ostaviti,klasicni lijevi bek,a sigurno moze igrati u svakom klubu iz kantonalne lige....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:01 pm

A ne mogu da vjerujem sta sve ljudi nece pisat. Kako ne valja ? Kako ? U ovoj situaciji dobar bi bio i klasicni lijevi bek iz kantonalne lige . Nismo u poziciji da biramo, pogotovo ne sa nasim finansijskim mogucnostima i u ovakvoj poziciji gdje sat kuca protiv nas.
Ako je tako onda nismo ni Stojanovica trebali dirati.. I imas klasicnog lijevog beka boljeg od kantonalaca.. Zove se Amar Besirevic i bolje trpiti njega nego nekog novog Mladenovica..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:02 pm

Meni jaran nudi opkladu da izaberem koju cu. On kaze da dolazi Ordagic, ja kazem da nece. Sta da mu uzmem :D Evo Pazar bankrotirao imal kod njih sta da valja...
Srcu draga, boja PLAVA !

LARSSON
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:03 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:02 pm
Meni jaran nudi opkladu da izaberem koju cu. On kaze da dolazi Ordagic, ja kazem da nece. Sta da mu uzmem :D Evo Pazar bankrotirao imal kod njih sta da valja...
Kakva je kvota da ne dolazi, treba mi fasada na kući, a već sam iskusan u sličnim opkladama :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:04 pm

Povezivali smo se sa njim i na zimu pa smo svrsavali na njega.
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 9:56 pm
Niko ne kaže da i Subić ne može doći i igrati krilo. Ako ćemo gledati stinice, i Subić nije nešto sa asistencijama kad beka igra

slika
2.gola, 3.asistencije i vise nego solidno, neracunam njegov ucinak ofanzivno koji je i vise nego dobar.
Mozda i jeste bolji na krilu kao poziciji,ali je bolji i na beku od svih ostalih koji se nalaze u BiH.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

fanaticZeljin je napisao/la:Meni jaran nudi opkladu da izaberem koju cu. On kaze da dolazi Ordagic, ja kazem da nece. Sta da mu uzmem :D Evo Pazar bankrotirao imal kod njih sta da valja...
Uzmimu šta god hoćeš, sigurno ćeš pogriješiti, a možda i nećeš :D :D :D

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Braveheart
Kontakt:

psihopata je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:00 pm
onda smo mogli i stojanovica ostaviti,klasicni lijevi bek,a sigurno moze igrati u svakom klubu iz kantonalne lige....
Razlika je ogromna izmedju njih dvojice. A ovo sa kantonalnom je bila ironija ako nisi skonto.

ChWilla
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:05 pm

ko su jaranovi izvori? :D
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

chile je napisao/la:Taman pomislis da se politika promijenila i da smo nesto naucili, onda procitas da nasi ganjaju novog polovnjaka preko Drine. Nadam se da je on samo patka novinara i da nasi nece dovoditi vise te poluigrace. Siguran sam da Besirevic ima mnogo sta vise da pokaze i ponudi od ovog perspektivnog beka. Majku mu zar nije doslo iz dupeta u glavu u zadnjih godinu i pol smo samo na tom.lijevom beku izmjenili 4-5 poluigraca.
Ja bi volio radi vas takvih da ubaci jedanaest juniora i da igramo sezonu tako čisto da vidite da to nije moguće i da bi se vjerovatno borili za opstanak a moguće i ispali iz lige.
Mora biti nekih starih igrača da drže stabilnost ekipe isto kao što ta djeca ne mogu biti nosioci igre nego im moraš dozirati minutazu dok ne dođu na svoje. Onaj ko bi gurno svu djecu tako u vatru bio bi im više neprijatelj nego bilo šta drugo čak bi i oni koji su u stanju da se izbore za minutazu i postajali igrači i oni bi izgorili i postali bi neupotrebljivi.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Simply Blue
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:06 pm

Mene je najviše strah nekih panic-buy-a .kao recimo što bi mogao biti recimo lijevi bek, ako će se dovoditi do prvog pretkola, neko je pisao da se tim treba sastavljati za PL, a ne Evropi..pa ako sad hoće da dovedu nekog samo da popuni poziciju, bolje da sačekaju ako imaju kakve bolje mogućnosti za poslije..Ionako nam je bez nekih amatera put u 2. kolo više nego neizjvestan sa ili bez novog LB
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:07 pm

Simply Blue je napisao/la:
čet jun 15, 2017 10:06 pm
Mene je najviše strah nekih panic-buy-a .kao recimo što bi mogao biti recimo lijevi bek, ako će se dovoditi do prvog pretkola, neko je pisao da se tim treba sastavljati za PL, a ne Evropi..pa ako sad hoće da dovedu nekog samo da popuni poziciju, bolje da sačekaju ako imaju kakve bolje mogućnosti za poslije..Ionako nam je bez nekih amatera put u 2. kolo više nego neizjvestan sa ili bez novog LB
Ako ga je Slavko htio na polusezoni, pa sad opet ga hoce, ne čini mi se kao panic-buy

@pp

e jebi ga, 3 asistencije su solidne a 5 nije, daj da dovedemo onda beloševića

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:08 pm

Ima li gdje kakav snimak ovih zadnjih utakmica gdje je igrao 90 min?

@pile Kojih ba 11 juniora.. Ne igra ni jedan haha..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet jun 15, 2017 10:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

psihopata
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:09 pm

pile87 je napisao/la:
chile je napisao/la:Taman pomislis da se politika promijenila i da smo nesto naucili, onda procitas da nasi ganjaju novog polovnjaka preko Drine. Nadam se da je on samo patka novinara i da nasi nece dovoditi vise te poluigrace. Siguran sam da Besirevic ima mnogo sta vise da pokaze i ponudi od ovog perspektivnog beka. Majku mu zar nije doslo iz dupeta u glavu u zadnjih godinu i pol smo samo na tom.lijevom beku izmjenili 4-5 poluigraca.
Ja bi volio radi vas takvih da ubaci jedanaest juniora i da igramo sezonu tako čisto da vidite da to nije moguće i da bi se vjerovatno borili za opstanak a moguće i ispali iz lige.
Mora biti nekih starih igrača da drže stabilnost ekipe isto kao što ta djeca ne mogu biti nosioci igre nego im moraš dozirati minutazu dok ne dođu na svoje. Onaj ko bi gurno svu djecu tako u vatru bio bi im više neprijatelj nego bilo šta drugo čak bi i oni koji su u stanju da se izbore za minutazu i postajali igrači i oni bi izgorili i postali bi neupotrebljivi.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
slazem se,ne mogu igrati sve djeca,ali ne mogu biti ni zapostavljena ko u prethodnih par sezona,mora se napraviti neki balans,ali da na terenu preovladavaju mladi igraci a ne ove istrosene olupine iz prosle sezone.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:10 pm

Pojma nemam ko mu je izvor al bgm je pogadjao dosta. Sad me dovedoste u razmisljanje. Kota 2.5- 2.5 :placeodsmijeha:
Srcu draga, boja PLAVA !

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:11 pm

Reci "staviti 11 juniora" je krajnost u situaciji kada nemamo niti jednog u prvih 11..

ChWilla
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:11 pm

jasno je da bi za nas i samo solidan igrač kojem je primarna pozicija lijevi bek bio nadogradnja. stana to ipak nije iako mu se nema šta zamjeriti. a da prvo rješenje ima 18 godina - to je bio samo amir u poslijeratnoj istoriji želje.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:12 pm

Pojma nemam ko mu je izvor al bgm je pogadjao dosta. Sad me dovedoste u razmisljanje. Kota 2.5- 2.5 :placeodsmijeha:
drug uplati milion da hoce, milion da neće

odlična kvota :lol:

Model1964

čet jun 15, 2017 10:12 pm

avlami97 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 9:55 pm
Najbitnija je kičma ekipe. Dobra kičma golman-stoper-zadnji vezni-prednji vezni-špic. Ostale pozicije su periferne. Ovih 5 treba da su dobri, da su glavni, a bekovske i krilne pozicije se mogu popunjavati mlađim igračima.

Mi sve nešto daj nam dobrog beka, daj nam dobro krilo. :D
Najbitnija je ekipa, tim, momcad, mnoštvo.
Svi neka imena nabrajaju, kao pojacanja a kada dođu u Dolinu trube.
Liga je u pet deka, od vrha do dna. Ovi sto dolaze iz vana se uklapaju u taj prosjek. Ima izuzetaka ali samo izuzetaka.

Ako se uspije napraviti atmosfera u ekipi da su svi jedakopravni, da su svi svoje ciljeve podredili kolektivu onda se može nešto ocekivati.
Sa mladim igracima je to puno lakše a sa starkeljama teško. Starkelje misle da su popili svu pamet svijeta. Tek kada dođu u naše godine :D skontace da pojma nemaju.
Na kraju krajeva sva ova *zvucna pojacanja* su napravila nešto u karijeri kao mladi igraci. Niko nije bljesnuo u 27 godini.
11 anonimusa dobro vođenih i utreniranih može uzeti ovu ligu. Takav je kvalitet ponude.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

kikirikikospice
Kontakt:

čet jun 15, 2017 10:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
drug uplati milion da hoce, milion da neće

odlična kvota :lol:

hahahhahahahhahaha 🤤

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava