Imam isti plan

Pa možda jer imaju na nejgovoj poziciji igrača sličnog kvaliteta koji nije stranac, a na drugim pozicijama imaju strance koji nisu ni približnog kvaliteta.Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:36 pmJa ne znam sto ste toliko dizali tog Petraka, jos dok je bio i u Zrinjskom. Kakav je to kvalitet koji ode iz prvoplasirane ekipe u treceplasiranu. Stranac? Ako je toliko kvalitetan neko drugi bi otiso, njega bi ostavili. Ako je toliki kvalitet, vani bi nesto naso, ne bi sa konja na magarca.
Koji im je taj ?cikazubo je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:40 pmPa možda jer imaju na nejgovoj poziciji igrača sličnog kvaliteta koji nije stranac, a na drugim pozicijama imaju strance koji nisu ni približnog kvaliteta.Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:36 pmJa ne znam sto ste toliko dizali tog Petraka, jos dok je bio i u Zrinjskom. Kakav je to kvalitet koji ode iz prvoplasirane ekipe u treceplasiranu. Stranac? Ako je toliko kvalitetan neko drugi bi otiso, njega bi ostavili. Ako je toliki kvalitet, vani bi nesto naso, ne bi sa konja na magarca.
Ne znam što se odma mora okretati priča, mi ili okrenemo protiv samih sebe ili protiv drugih kad nam propadne želja, Petrak je odličan igrač i sigurno pravo pojačanje ovakvom sarajevu.
Pojma nemam, nije ni bitno, ne treba okretat priču, momak je dobar igrač, boji od svih naših na toj poziciji.Kapiten je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:42 pmKoji im je taj ?cikazubo je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:40 pmPa možda jer imaju na nejgovoj poziciji igrača sličnog kvaliteta koji nije stranac, a na drugim pozicijama imaju strance koji nisu ni približnog kvaliteta.Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:36 pmJa ne znam sto ste toliko dizali tog Petraka, jos dok je bio i u Zrinjskom. Kakav je to kvalitet koji ode iz prvoplasirane ekipe u treceplasiranu. Stranac? Ako je toliko kvalitetan neko drugi bi otiso, njega bi ostavili. Ako je toliki kvalitet, vani bi nesto naso, ne bi sa konja na magarca.
Ne znam što se odma mora okretati priča, mi ili okrenemo protiv samih sebe ili protiv drugih kad nam propadne želja, Petrak je odličan igrač i sigurno pravo pojačanje ovakvom sarajevu.
Slažem se.cikazubo je napisao/la:Pojma nemam, nije ni bitno, ne treba okretat priču, momak je dobar igrač, boji od svih naših na toj poziciji.Kapiten je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:42 pmKoji im je taj ?cikazubo je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:40 pmPa možda jer imaju na nejgovoj poziciji igrača sličnog kvaliteta koji nije stranac, a na drugim pozicijama imaju strance koji nisu ni približnog kvaliteta.
Ko je taj igrac kojeg imaju na toj poziciji a domaci je?cikazubo je napisao/la:Pa možda jer imaju na nejgovoj poziciji igrača sličnog kvaliteta koji nije stranac, a na drugim pozicijama imaju strance koji nisu ni približnog kvaliteta.Grbavica je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:36 pmJa ne znam sto ste toliko dizali tog Petraka, jos dok je bio i u Zrinjskom. Kakav je to kvalitet koji ode iz prvoplasirane ekipe u treceplasiranu. Stranac? Ako je toliko kvalitetan neko drugi bi otiso, njega bi ostavili. Ako je toliki kvalitet, vani bi nesto naso, ne bi sa konja na magarca.
Jel to ona generacija sto je prosle godine od Zvezde izgubila?Hurmasica je napisao/la:Dobili naši 2:1 Partizan