Nisam fkt sad prvi put. Odličan naziv...starigrad je napisao/la:jesi li cuo za izraz "presstitutka"?tm8782 je napisao/la:Pa mogli bi nije skup članak 100km... neka prostitutka više košta(jednokratko)...dell21 je napisao/la: Ako platimo bice vijesti![]()
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
Bravo najbolji opis balegara s gg.bastarigrad je napisao/la:jesi li cuo za izraz "presstitutka"?tm8782 je napisao/la:Pa mogli bi nije skup članak 100km... neka prostitutka više košta(jednokratko)...dell21 je napisao/la: Ako platimo bice vijesti![]()
Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk
Momak želi da dođe, žele ga u Željezničaru, ali je Čelik problem koji i pored nekog duga koji imaju prema njemu traže sredstva za školarine i kompenzacije i to odmahfanaticZeljin je napisao/la:Procita na nekoj stranici nista od Burekovica, koliko je to tacno?
Ma daleko mu kuca bila koji ce nam .....LARSSON je napisao/la:Sad Harbu povezuju sa nama i slobodom
Gdje si to procitaoLARSSON je napisao/la:Sad Harbu povezuju sa nama i slobodom
Ja koliko se sjecam, a tada sam imao nekih 15 tak godina da nijeEisenbahner1921 je napisao/la:Zna li neko od ovih starijih (čitaj: mladih u duši) je li se nekad, recimo oko 2000., 2001. ili tih godina, umjesto "Dunavom brodovi plove" pjevalo "Miljackom brodovi plove"?
ma sigurno su vidjeli da odredjene spodobe pripadnici komisinica s koseva i petokraka poceli da blate ŽELJU pa su dosli u odbranu i da podignu opet nasu temu tamo ali mislim da svi ili velika vecina nas nece otici tamo nakon onolike bruke i papanluka koji upropastava svaku normalnu raspravu izmedju navijaca a posebno aco maleni prednjaci u tome.jovanmaksimovic je napisao/la:vidim da se jedan mali dio forumasa vratio na stari forum... mislim stvarno, koliko moras biti naivan da vjerujes da te nece provaliti ako se vratis pod drugim nickom tamo... elem, ja bi volio da tamosnjeg forumasa signore dovucemo ovde... ima kvalitetne postove, pomalo je i zeljovac, uvijek objektivan, a pritom je pun informacija i podataka...
EH fazon je sto pitari govore da bi super bilo da im dodje, da vidimo sta ce reci ako bi kojim slucajem dosao u neku drugu ekipu, vjerovatno to ne bi bilo pojacanje ispuhan igrač bla blaMrRiccoli je napisao/la:Ma daleko mu kuca bila koji ce nam .....LARSSON je napisao/la:Sad Harbu povezuju sa nama i slobodom
Sent from my C5303 using Tapatalk