Je li definitivno da je Stevanovic otisao? Kaze Cenan da je to gotovo. Nakon Kerle i Stojanovica, sada Miroslav, Lendric je izgleda pitanje trenutka.
Golmani: Kjosevski, Bobic i Ceman.
Desni bek: Sinisa
Lijevi bek: Stanic i Besirevic
Stoperi: Bogicevic, Graovac, Osmankovic i Dzindo. Ovo mi se svidja.
Vezni: Ugljesa, Markovic, Blagojevic, Hasanovic, Hajdarevic, Sabanadzovic. Nije lose, ali ja bih umjesto Markovica i Ugljese volio jednog dobrog veznog kako bi i ovi mladji imali sansu da vise igraju.
Prednji vezni: Bekric, Zeba, Zeric. Valjda Bekric ode, a pojaca nas Ramovic. To bi bilo odlicno, posebno jer Zeric moze igrati i na krilu i imao bi sansu da igra vise nego prosle sezone.
Krila: Crnov, Zakaric, Hrvanovic i Zeric se moze koristiti na tim pozicijama. Ne djeluje ni to lose, posebno ako prva dvojica uhvate dobru forumu. Ipak, ja bih tu doveo nekog igraca, jer Crnov malo malo pa se povrijedi.
Napad: Nikolic, Zajmovic i Beganovic(vjerovatno ce otici posebno ako dodje prvi napadac).
Ono sto nam treba jeste lijevi bek koji ce odmah zaigrati na toj poziciji. Onda imamo Stanica kao zamjenu Sinisi, a Besirevica na lijevom beku. Jedan dobar veznjak, ja se nekako nadam Besirevicu iz Radnika. Momak je pravi fajter i radilica na terenu, a nije ni los naprijed. Potreban nam je takav igrac. Ukoliko ode jedan od Zebe ili Bekrica(nadam se da hoce) treba nam i prednji vezni. Valjda bude taj Ramovic. Zamjena za Lendrica ce biti kljuc za narednu sezonu. Lendric je sam izvukao neke utakmice i zabio golove iz nicega za bodove. Bila bi katastrofa da odigramo sezonu kao ovu iza nas, a ne nema Lendre da neki odbijanac pospremi u mrezu.
Osmankovic, neko od mladih veznjaka, Besirevic i Zeric bi trebali imati ozbiljnije uloge naredne sezone, a kada tu dodamo Vedrana onda ekipa izgleda dosta poletnije i potentnije. Zakaric i Graovac su jos uvijek mladi, kao i Zec i Ramovic koji se spominju, nije ni Besirevic kojeg bih ja volio vidjeti u nasem timu star, valjda ne budu taj bek i napadac neki starohani. Mislim da bi u takvoj situaciji totalno okrenuli stvari. Zeba, Bogicevic, Nikolic, pa i Blagojevic i Crnov su iskusniji igraci, Zeric, Osmankovic i ekipa jako mladi, a kostur ekipe Zakaric, Graovac, Sinisa i ekipa u najboljim godinama.