Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 14, 2016 5:32 pm

ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Ovaj Široki je strašan i ja ih se sve više pribojavam, s razlogom..
Prijatelj iz Sirokog kaze da nisu dugo imali bolju ekipu i da ce dati sve da osvoje tu titulu prvi put, bice nam tesko s njima u svakom slucaju, utakmica na jedan go..
kako ba prvi put? :mrgreen:
Moja greska, znam da nisu desetak godina uzeli, a uvijek u vrhu.. Arsenal nase lige.

ChWilla
Kontakt:

ned feb 14, 2016 5:35 pm

jaki su bogami k'o beton.

Veteran1965
Kontakt:

ned feb 14, 2016 5:37 pm

Sa Širokim su uvijek bile tekme za gol više i pune nadigravanja i neizvjesnosti.Prvih par godina dole im nismo mogli boda uzeti, a oni su nas u dolini znali dobro namučiti pa i otkinuti neke bodove. Zadnjih godina se to promjenilo, i tekme su postali pravi derbiji gdje je rezultat neizvjestan do kraja, bez obzira na trenutnu formu i poziciju na tabeli. Dole smo kako se sjećam imali i najorganizovanije gostovanje neke od ekipa u PL ikada, ali nam se sticajem okolnosti (većina znamo zašto) nije dalo osvojiti titulu u toj tekmi.
Što se ove tekme 28.02. tiče mislim da je sve otvoreno. Sigurno da je nama izuzetno bitna, ali sigurno ne i presudna. Pobjeda bi nam bila važnija zbog psihološkog momenta, dodatnog jačanja timskog duha, dokazivanja da smo najbolji kada je najteže, i sigurno dodatni psihološki momenat pred naredne utakmice. Sa navijačkog aspekta da i ne spominjem. Nadam se odličnoj posjeti, kvalitetnom navijanju i prezentaciji najboljih navijača na svijetu, kao izuzetno bitnom faktoru za rezultat ove utakmice. Trebaće momcima 12-ti igrač i vjetar u leđa. Moramo biti kao jedan. Takođe trebamo pokazati i ovim izuzetnim momcima u upravi da vjerujemo u njih, da smo prepoznali njihovu želju, strategiju i put da od našeg Želje naprave kvalitetno organizovan i profesionalan klub,a iznad svega rezultatski uspješan.
Isto tako ne sumnjam da će Edis spremiti ekipu da na terenu daju svoj maksimum, velikom angažovanošću, borbenošću i požrtvovanjem. Znamo i svjesni smo da neće biti najuigraniji, ali neka daju sve od sebe, ispratićemo ih aplauzom i navijanjem kakav god rezultat da na kraju bude.

:zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

ned feb 14, 2016 5:39 pm

I mi smo jaki, šta ćemo sad? 8-) :ganja: . Samo lagano, moram citirati Eleganta i reći samo nek nema povreda na ovim pripremama :mrgreen: , neka se uigraju, Edisove zamisli sprovedu na terenu a kada dođe 28.2. sve do tada urađeno će stati u tih 90. minuta pa šta bude. ;)

BHDragons
Kontakt:

ned feb 14, 2016 5:40 pm

Široki kao i uvijek. Veoma stabilan klub sa veoma dobrim igračima za naše standarde. Ne treba se puno osvrtati na njih, nego uigravati našu ekipu pa šta 28-og bude bit će. Mnogo će stvari određivati tu utakmicu, ali po meni naš najveći adut bi trebao biti Bekrić. Jeste on spor i sve, ali čovjek ima dosta iskustva sa ovakvim utakmicama, a i ima odličnu tehniku. Naravno, uz Bekrića mislim da smo od njih jači i u prekidima. Bekrić, Kramarić, Bogičević, Beganović, Blagojević svi oni znaju izvoditi prekide i dali su mnogo golova i asistencija upravo iz prekida. Nadam se da će vrijeme biti korektno i da će teren biti spreman. Sve u svemu nadam se jednoj pobjedi od 1-2:0 i ogroman porast samopouzdanja kod igrača. A onda Velež, pa Mladost i poslije toga samo je nebo granica. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula: :titula:

storm_raider
Kontakt:

ned feb 14, 2016 5:47 pm

A Joce sto zabija golove... :|

MumeTM
Kontakt:

ned feb 14, 2016 5:50 pm

Reko sam necu švrljati do Sirokog :ganja:
Slucajno bahnem na jedan forum kad tamo strimić selim, pogledah malo I uski nisu sekunde losi.
Nego sta procitah I niko bananu da poždere :roll:
Ono bas se natovarili wtf :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: MumeTM, dana/u ned feb 14, 2016 5:53 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 14, 2016 5:51 pm

Svi znamo ko je Široki,uvijek se u pozadini negdje krije,a svim ekipama bauk.Njima je u interesu uvijek bila Evropa,da su htjeli titulu,par godina su imali velike šanse da je osvoje,ali kao da nisu htjeli.Veoma jak,stabilan klub,ali mi se nemamo čega pribojavati.Mi smo Željo,i svi se nas trebaju pribojavati.Biti oprezan,i u slučaju lošeg rezultata,a ne vidim razlog što ne bi pobjedili,nikakav bauk nije,jer smo još uvijek neuigrani,a kup je naša najbitnijja putanja do Evrope.

HercegovacTM87
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:01 pm

Znam da ovo nije tema vjerovali ili ne,ali Joco Stokic proradio :klanjase2: plati vodu i salji Radniku ponudu :titula:

FaraonTM
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:04 pm

Široki jeste neugodan al' mislim da nisu puno jači nego jesenas a mi definitivno jesmo. Druga stvar, pred punom Grbavicom niko nije favorit protiv Želje.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:08 pm

Ma i kada smo najaci bili utakmice sa Sirokim su bile one u kojima nema favorita.. Uvjek je troznak bio u igri.. Tako ce biti i ovoga puta.. Siguran sam da ce Edis dobro motivisati ekipu i da ce biti dobro fizicki spremni.. Nadam se da ce Edis sve dobro tempirati i da ce igraci biti odmorni kada prvenstvo pocne.. Jos ako dodamo podrsku sa tribina koja ne bi trebala izostati onda imamo razlog da budemo pozitivni i da se nadamo najboljem.. U takvim tekmama forma i nije svaki put presudna, vec zna presuditi trenutni voljni momenat.. Ko bude imao svoj dan taj ce i dobiti.. Ja ocekujem tvrdu utakmicu a po nekim naznakama i vrijeme bi moglo uticati na kvalitet same igre.. Ako teren bude izdrzao onda bi mogla biti i kvalitetna tekma..

I sto nam ovo Ipeta nema danas sa izvjestajem?

Vrag

ned feb 14, 2016 6:16 pm

storm_raider je napisao/la:A Joce sto zabija golove... :|
Da se nije vukao po terenu kao olinjala kucka možda bi i ostao. Ovako neka ga što dalje od nas.

Široki nam nikad nije ležao, pa smo ih dobijali. Naši samo da ne pregore u želji da se dokažu navijačima. Protiv Širokog bez nekog srkleta, smireno. 1:0 i puna šaka brade.

Kapiten
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:17 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
I sto nam ovo Ipeta nema danas sa izvjestajem?
Mozda je trknuo do aerodroma da kupi internet pa sada ne moze da nađe tu livadu gdje se Željo priprema :kafa:

ChWilla
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:18 pm

a možda su mu nabavili i neku starletu.

naravno na senadov račun :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:20 pm

ma Siroki je uvijek opasan,samo sto i oni kao i mi nemaju svoj portal hahaha da ih guraju i prikazu stvari koje su napravili u prelaznom roku...imena koja igraju u Sirokom su dovoljna da ih mroamo respektovati jbg

super1
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:21 pm

vrlo smo blizu da tifa povede grbavicu 28.02 :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:22 pm

sve na račun preduzetje. piši tifa za 10.000 osoba :mrgreen:

dell21
Kontakt:

ned feb 14, 2016 6:24 pm

Ako pristane bice to dobra reklama i poziv za navijace da dodu 28.02.

Hadzijalagic
Kontakt:

Hoce li biti kakva generalka ili je zavrseno sa prijateljskim kada se vrate iz Turske??

ISB87
Kontakt:

Siroki je vazda opasan, klub kao klub odlicno finansijski stoji a imaju tim za titule.Malo ih je zeznulo izdanje u prethodnoj sezoni.
Samo se nadam da bude dobra utakmica, sa puno golova (u njihovoj mrezi, neka vedran nasu sacuva)

Tifa bi bio veliki marketing ;)

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava