U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/odre ... iona/83451
Zanimljivo

Haj se ti malo odmori ziv bio, upadas ovdje pod adrenalinomJaozinho22 je napisao/la:Trenera koji će nam upropastiti talenat Hajdarevica,Sabanadzovica, Ahmeda Hasanovica i jos par igrača normalno da treba otjerat i njega i onu neznalicu Cenana koji nije u stanju pregledat vikendom juniore i kadete!!!
Uvijek se Zeljo ponosio Op -om pa pola repke nam potiče odatle i sad dodje ćelavi i glumi pametnicu. Ma mrs
Ma kada je trebao doci, ja sam ga iskreno prizeljkivao, jer bi u ovoj nasoj ligi bio daleko najbolji igrac na svojoj poziciji. Tada sa Zahom, Mirom, Lendrom bi imali tu neku ekipu sa mnogo iskustva, kvaliteta i u naboljim igrackim godinama. Pa on je za Jahica, Bogija, Zebu, pa i Bekrica poletaracChWilla je napisao/la:ma kontam kako se ibričić uklapa u svu ovu priču...
mlađi i sada bolji kvalitetom od njih - nedvojbeno. ali mislim da nije to što nam treba. to je generalno prevaziđen tip.avlami97 je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 12:43 pmMa kada je trebao doci, ja sam ga iskreno prizeljkivao, jer bi u ovoj nasoj ligi bio daleko najbolji igrac na svojoj poziciji. Tada sa Zahom, Mirom, Lendrom bi imali tu neku ekipu sa mnogo iskustva, kvaliteta i u naboljim igrackim godinama. Pa on je za Jahica, Bogija, Zebu, pa i Bekrica poletaracChWilla je napisao/la:ma kontam kako se ibričić uklapa u svu ovu priču.... Ne znam, samo naglas razmisljam.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ne bi ta prica podrske djeci trajala ni tri kola nazalost. Mi smo uvijek u fazonu da idemo u kontru. Kada su djeca u pitanju, svi smo danas za to da oni istrce na teren i da nose prvenstvo. Za tri kola bi isla prica kako smo nesposobni i kako nismo u stanju dovesti malo starije koji bi povukli za titulu. Mi smo Zeljo, najveci smo i titulu trebamo. Okrenulo bi se u kontru za tri kola.Grbavica je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 12:43 pmI ova prica daj nam nasu djecu trpicemo ih, nek budu zadnji, bla bla bla.. Pa onda bude Veca klosaru pustas golove, Dado slina ne moze duel uzeti, Dino krampa, nesposoban, glup, slomice nekom nogu, Dzenis kloc, debel, veze nema, Baja lijen, nece da trci, i tako dalje i tako blize.
Pa imali smo situciju dajte nam istok, pocnite praviti stadion, trpicemo i pet godine bez evrope ako treba, pa sta bi? Mijenja se prica vrlo brzo.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ma otjeran bi bio vecstorm_raider je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 12:49 pmUradjeno je sve da Ibricic dodje i ispalio nas je 5 do 12. Iako je nacelno obecao.
Ma druze psovace se i tim novim mladicima, to je neminovno, jer smo generalno takvi, pogani ljudi, ali mi moramo nekim dati sansu. Takav smo klub da nam ta omladina donosi najvecu zaradu. Mi moramo imati 4-5 omladinaca svake godine u rosteru koji ce dobijati sansu. Ne govori niko o tome da komplet juniore ubacimo u prvi tim. Upravo taj dobar balans izmedju odlicnih mladica i iskusnih dobrih igraca nam je donio najvecu zaradu unazad 15-20 godina a realno trebao je donijeti i titulu da ne bi punca i takvih slicnih. To je otprilike modus kojem trebamo teziti.Grbavica je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 12:43 pmI ova prica daj nam nasu djecu trpicemo ih, nek budu zadnji, bla bla bla.. Pa onda bude Veca klosaru pustas golove, Dado slina ne moze duel uzeti, Dino krampa, nesposoban, glup, slomice nekom nogu, Dzenis kloc, debel, veze nema, Baja lijen, nece da trci, i tako dalje i tako blize.
Pa imali smo situciju dajte nam istok, pocnite praviti stadion, trpicemo i pet godine bez evrope ako treba, pa sta bi? Mijenja se prica vrlo brzo.
Upravo to, daj kvalitetne "starije" igrace koji ce gurati i za tu djecu kada ih stane, kad se prepadnu, kad im dodje "zuta minuta". Da ta djeca nauce nesto od tih igraca sa iskustvom.boccaccio je napisao/la:Ne bi ta prica podrske djeci trajala ni tri kola nazalost. Mi smo uvijek u fazonu da idemo u kontru. Kada su djeca u pitanju, svi smo danas za to da oni istrce na teren i da nose prvenstvo. Za tri kola bi isla prica kako smo nesposobni i kako nismo u stanju dovesti malo starije koji bi povukli za titulu. Mi smo Zeljo, najveci smo i titulu trebamo. Okrenulo bi se u kontru za tri kola.Grbavica je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 12:43 pmI ova prica daj nam nasu djecu trpicemo ih, nek budu zadnji, bla bla bla.. Pa onda bude Veca klosaru pustas golove, Dado slina ne moze duel uzeti, Dino krampa, nesposoban, glup, slomice nekom nogu, Dzenis kloc, debel, veze nema, Baja lijen, nece da trci, i tako dalje i tako blize.
Neka kombinacija u svemu tome je idealna. Ne smijemo propustati da promovisemo djecu i da ih polako uvodimo u prvih 11. To bi moralo da se desava. Uz nekih pet do šest, ili sedam starijih ali dobrih igraca, koji su bolji od ovih starijih koje imamo. Imati dva do tri omladinca u prvih 11, a jos bar jednog ili dvojicu u rezervi koji bi povremeno ulazili, bi bilo pravo rjesenje. S tim da ovi ostali, stariji igraci moraju biti u rangu ili na nivou koji je kvalitetniji od ovih danasnjih. To je neki balans koji bi bio taman, da mozes i napasti najvisi plasman, a ujedno i promovisati svoju djecu.
Ovako, na fol, daj djecu pa neka igraju, to ne bi uspjelo ni tri kola, od silnih psovanja
Pa sa Kosticem smo probali to novo, ali to nasi bilmezi od igraca ne kontaju.ChWilla je napisao/la:mlađi i sada bolji kvalitetom od njih - nedvojbeno. ali mislim da nije to što nam treba. to je generalno prevaziđen tip.avlami97 je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 12:43 pmMa kada je trebao doci, ja sam ga iskreno prizeljkivao, jer bi u ovoj nasoj ligi bio daleko najbolji igrac na svojoj poziciji. Tada sa Zahom, Mirom, Lendrom bi imali tu neku ekipu sa mnogo iskustva, kvaliteta i u naboljim igrackim godinama. Pa on je za Jahica, Bogija, Zebu, pa i Bekrica poletaracChWilla je napisao/la:ma kontam kako se ibričić uklapa u svu ovu priču.... Ne znam, samo naglas razmisljam.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Upadam kako ja hoću i dokle god ne kršim pravila foruma ovdje ću pisati, samo ne znam ko si mi ti da mi pričaš da odmorim!?Grbavica je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 12:39 pmHaj se ti malo odmori ziv bio, upadas ovdje pod adrenalinomJaozinho22 je napisao/la:Trenera koji će nam upropastiti talenat Hajdarevica,Sabanadzovica, Ahmeda Hasanovica i jos par igrača normalno da treba otjerat i njega i onu neznalicu Cenana koji nije u stanju pregledat vikendom juniore i kadete!!!
Uvijek se Zeljo ponosio Op -om pa pola repke nam potiče odatle i sad dodje ćelavi i glumi pametnicu. Ma mrs