Neko busen sa terena a neko antene

Dvije za proslu godinudjoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 4:48 pmVeceras pola 7 i pola 8, dvije grupe. Do prvog obecane dvije zaostale plate, uslov koji zele prije odlaska u Konjic. Ako ne bude ispostovano i Ivkovic odlazi
S obzirom da se duguje 8, tako je... TuznoMinjore je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 5:52 pmDvije za proslu godinudjoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 4:48 pmVeceras pola 7 i pola 8, dvije grupe. Do prvog obecane dvije zaostale plate, uslov koji zele prije odlaska u Konjic. Ako ne bude ispostovano i Ivkovic odlazi![]()
Suspendovase djecu zbog par hiljada maraka.DISCIPLINSKA KOMISIJA FSKS
Broj: 377/21
Sarajevo, 18.06.2021. god.
Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), na sjednici održanoj
dana 18.06.2021. godine, zbog neizmirivanja dospjelih finansijskih dugovanja FK
„Željezničar“ Sarajevo prema FS KS, na osnovu člana 100. i 117. tačka 1. Disciplinskog
pravilnika NS/FS BiH donosi sljedeću:
O D L U K U
1. Suspenduje se FK „Željezničar“ Sarajevo na osnovu člana 117. Disciplinskog pravilnika
NS/FS BiH zbog neizmirivanja finansijskih dugovanja prema Fudbalskom Savezu Kantona
Sarajevo po odluci Disciplinke komisije FS KS broj: 342/21 od 11.06.2021. godine.
2. Suspenzija FK „Željezničar“ Sarajevo počinje da teče danom isteka ostavljenog roka za
isplatu novčane obaveze iz prethodno donesene odluke Disciplinske komisije FS KS.
3. Suspenzija se ukida nakon što se utvrdi da je prestao razlog suspenzije ili poslije izvršene
uplate punog iznosa obaveze.
4. FK „Željezničar“ Sarajevo je nakon izvršenja obaveze dužan istog dana dostaviti obavijest
o izvršenju obaveze FS KS putem telefaksa ili elektronskom poštom
Kome ba da se prikuplja lova?? Sta se to konkretno uradilo?? Jel otisla bagra? Dovedeni sposobni ljudi? Predstavljen plan cupanja iz krize??cipiripi je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 6:51 pmCca koliko je to ukupno para, mozemo li se mi navijaci kako oraganizovati pa skupiti sta love.
Hajmo ba pokrenuti kakve akcije, trznimo se malo iz letargije, ko nije produzio clansku neka to uradi.
Sto ne prodaju godisnje ima nas koji bismo ih kupili.
Dajte ba dosta je bilo tipkanja hajmo sta konkretno uradit
Zec i Stila se vec stigli zakacit s trenerom...zamjera im nezalaganje i nespremnost, zele da idu.Valjda ne prolazi setkanje i neozbiljnost ko kod Amara.Vidjet cemo sta ce biti, majstori su obojica ali ponasaju se kao da je rekreativni termin..storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 6:37 pmDobro je ako su 2, trazili su 3. Zec izgleda isto bivsi.
Pa nezz vise sta je njima u glavama,jbt ponasaju se ko da idu na teemin pa biraju kako se igrati,nezz kako vise imaju stida..bruka i sramota da im jedan Miro Stevanovic bude vodilja kako se odnositi prema klubu i biti profesionalac..bruka i sramota sam rekao jer je dosao sa strane a oni su nasi ,nase dijete i jedan koji od malih nogu sanja o ZeljiPremier je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 8:13 pmZec i Stila se vec stigli zakacit s trenerom...zamjera im nezalaganje i nespremnost, zele da idu.Valjda ne prolazi setkanje i neozbiljnost ko kod Amara.Vidjet cemo sta ce biti, majstori su obojica ali ponasaju se kao da je rekreativni termin..storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 6:37 pmDobro je ako su 2, trazili su 3. Zec izgleda isto bivsi.
Za Zeca uopste nije istina ovo sto pisete, on radi na treningu za podizanje snage a sto se Stile tice jednq od opcija je da sada završi karijeru a sto se tice igranja za nas mislim da je to gotova stvar, bar ja takvu Imam informaciju za oba igracaPremier je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 8:13 pmZec i Stila se vec stigli zakacit s trenerom...zamjera im nezalaganje i nespremnost, zele da idu.Valjda ne prolazi setkanje i neozbiljnost ko kod Amara.Vidjet cemo sta ce biti, majstori su obojica ali ponasaju se kao da je rekreativni termin..storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 6:37 pmDobro je ako su 2, trazili su 3. Zec izgleda isto bivsi.
Istina za Zeca druze,a sto se tice Stile izigran je nemogu da kaze sta i kako ko ima nekog blize klub zna sta je upitanju,svako bi tako postupio,samo amar i njegovi grobari treba da odu iz kluba,i da dodzu novi ljudi ako bude sve kako treba na sledecoj skupstini i ovi napuste svi postojeci pise nam se dobro,ako ne sledi propas,gdje amar sto nedodze iz Trebinja zna se lpsuper1 je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 10:50 pmZa Zeca uopste nije istina ovo sto pisete, on radi na treningu za podizanje snage a sto se Stile tice jednq od opcija je da sada završi karijeru a sto se tice igranja za nas mislim da je to gotova stvar, bar ja takvu Imam informaciju za oba igracaPremier je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 8:13 pmZec i Stila se vec stigli zakacit s trenerom...zamjera im nezalaganje i nespremnost, zele da idu.Valjda ne prolazi setkanje i neozbiljnost ko kod Amara.Vidjet cemo sta ce biti, majstori su obojica ali ponasaju se kao da je rekreativni termin..storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 25, 2021 6:37 pmDobro je ako su 2, trazili su 3. Zec izgleda isto bivsi.