Konstantno se spominje da mi (zadnja dva kola) imamo suđenje. Neka ti dušebrižnici pogledaju utakmic ponovo i neka su uvjere koliko nas sudije guraju. Mi nemamo suđenje, posebno u jesenjem dijelu ga je neko imao, dok su nas momački zakidali, tad niko ništa nije spominao, pa čak ni mi. Kad Željo uzme zaleta, odmah idu teorije zavjere, a kad neko treba punca ili u 6 kola od "Nemate više našu podršku" dođe do "glavnog pretedenta na titulu", tad je sve regularno, a nisu oni jedini. Lako je Valjiću govoriti "cigane" kad se ne znaju osnovna fudbalska pravila. Mi smo tu, vratili smo se, gledajte svoja posla i tražite kojekakve veze i rodbine, nas to ne zanima.
Jučer kažu Zrinjski zaslužio pobjedu. Istina da su, drugo poluvrijeme, odigrali bolje. Ali, ako se pobjeda zaslužuje bez ijedne prave prilike, onda nam je fudbal propao kao "mudo kroz pidžamu"

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice