Evo Slavko rece sve ono sto je par nas trubilo jucer. Takodjer i Sinisa rece sta je zamisao bila.
Jako nazad, oprezno a u napadu cekati sansu. To sto u drugom pol. Miro nije bio na nivou, sto smo bili brzopleti, to jednostavno se tako desilo, ali zamisao i taktika su bili odlicni. Ona prilika za Miroslava je pokazatelj kako je trebalo igrati prilikom uzimanja lopte. Brzo, tecno, sa dva dodira maksimalno i tako i napravismo sansu, steta zbog loseg prijema, moralo je bolje!
Bas me interesuje kako bi taktiku postavili ovi sto su nezadovoljni. Pa mi da smo se zaletili grlom u jagode dozivjeli bi katastrofu dole, sta vam je! Odbranom se titule osvajaju. Slavko kao i Amar, dobijaj sve kuci, a u gostima protiv jacih igrati na X a ako se otvori uzeti i 3 bobe.
Ono sto mi je fascinantno je nasa kolektivna defanzivna igra. Govorio sam prije da imam osjecaj da kad mi hocemo da se branimo i da ne primimo gol da ga i nvemo primiti. Mozda sam prepotentan i tad zvucao, ali tesko ce ko nas dobiti u ovoj ligi, jedino slucajno da nesto udje kad mi budemo napadali, ali ovako kad predamo inicijativu ekipi i kad stanemo iza lopte, tesko nam.stvaraju sanse i tesko primamo gol. Primjer su Mladost, koja je cijelo drugo pol.imala inicijativu ali nista iz tog nije napravila, jucer Zrinjski, koliko god su pritisli oni nisu nista strasno nama napravili. Bravo Slavko za defanzivu,njom se titule osvajaju, a s ovakvim igracima naprijed mi uvjek mozemo nesto napraviti.
@ChWilla je upravu za start Kerle. Kontakt je bio nakon sto je on udario loptu i ona udarila Todorovicu u nogu. Produzena noga Kerle i malo zakacen igrac koji je i prije toga vec izgubio kontrolu nad loptom. Isto kao i nad Markovicem, ovaj izbio loptu pa Markovica pokosio.
Takodjer, drago mi je da je Kerlu pohvalio konacno, jer zbog drugih stvari njemu se gleda kroz lupu i dodaje i vise nego treba. Pa protiv Radnika Obradovica niko u ovoj ligi onako ne moze izdominirati. Jucer start u pravom trenutku.
Ja od njeg nemam nikakve koristi da bi ga branio, cak ce i otici na ljeto, jer on moze 4 puta vecu platu imati, samo ne volim nepravdu i bespotrebno optuzivanje.
Eto ga, malo se raspisah uz kaficu.
P.S Benzema, brzo vozis brate