Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 10:58 pm

Ajzea je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Legendo, bice nas 2500-3000 bolesnika koji bi tu bili taman da se za opstanak borimo. :)
Nazalost, tako je.
Kazem ti.. realnost. Mada, mislis da nece inat proraditi u raji zbog ovoga svega sto se desava?
Meni i tebi ne treba bilo kakav inat, doci cemo prvenstveno zbog Zelje i upravo mi bolesnici smo oni u kojima se inat moze probuditi. U ostalima, cisto sumnjam. Oni su tu kada igramo dobro, kada pobjedjujemo, kada se sprema nesto veliko, kada dovodimo zvucna pojacanja i to da se uslikaju i preplave drustvene mreze fotografijama. Ne smetaju mi kao takvi dok god placaju kartu, ali protiv Rudara ti nece doci, to je sigurno.
Vidis da ti mozes ozbiljno pisati kada hoces. :) Ma tih sto se slikaju, njih treba uvijek biti, na svim stadionima europskim oni cine neku vecinu. Vidjecemo, ja nesto se nadam nekom pozitivnom impulsu, posljednja je domaca utakmica, sada nam ide pauza.. sve ovo sa stadionom. Ima ovdje raje koja nisu 'bolesnici' kao mi, ali osjecaju Zelju kao porodicu. Kao nesto sarajevsko, gradsko i svoje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:05 pm

Furajte sve oko sebe da dodju na tekmu.
Dok drugi su tu devedeset minuta, mi cijeli zivot tvoja smo trupa. :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:06 pm

ChWilla je napisao/la:kakav ba inat kod onoga ko se premišlja hoće li na utakmicu u skladu sa atmosferom i rezultatima. inat može proraditi (i proradio je) kod nas bolesnika, ali nas je 2.000 - 2.500...
Ja očekujem 4+ treba malo koldzu iskoristiti i namaknuti više gledalaca... podrzati ove ljude,jer im podrška daje i snagu i obavezu da istraju u ciljevima vezanih za stadion. Protiv Rudara doći ako ništa zbog tih 300 kvadrata, dati ublehama doznaja da ne mogu klub ucjenjivati...
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
DRZAVA ZELJO

FKZ1921
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:09 pm

Nakon Rudara,najvjerovatnije nam je sljedeca utakmica na Grbavici za otprilike 3 mjeseca. Prema tome,skupiti snage i motiva za subotu...

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:10 pm

FKZ1921 je napisao/la:Nakon Rudara,najvjerovatnije nam je sljedeca utakmica na Grbavici za otprilike 3 mjeseca. Prema tome,skupiti snage i motiva za subotu...
Oj tuge. :cry:

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:11 pm

Ajde suboto svani da djeca siluju Rudara.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:13 pm

4 hiljade max.
spala cuna. jbg
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

rodrigo87
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:13 pm

E vala u subotu bi volio vidjet Hasanovica u prvih 11

sergejevic

čet maj 05, 2016 11:14 pm

Nema price, treba se zahvaliti svima za odlicnu polusezonu, gotovo savrsena, ali nismo imali ni srece. Pozdraviti momke, Edisa, podrzati klub i upravu, izljubiti raju s utakmica i na zasluzen odmor. Nismo podbacili niti jednom ove polusezone, ne vjerujem da cemo sada i mislim da cemo se iznenaditi posjetom. Onda cemo vidjeti sta i kako, slagati igracki kadar, strucni stab, palamuditi na forumu, malo se i posvadjati :DD: Standardno, jeste da ce biti cudno ako ne izborimo Evropu, ali sta da se radi.
Nadam se da ce Fortuna nesto smisliti i bas nas uciniti sretnim, nikad se ne zna.

ellaxaz
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:15 pm

Koldzo lopove
Kreiraj medijsku scenu, brisi sto ti se ne svidja, boli te k....
Nisi ti kriv, krivi smo mi...
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:16 pm

NEMA NEMA TITULE NEMA NEMA EVROPE A I SVE DA ISPADNES SRCE LUDO VOLI TE :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

I u svoj ovoj frci covjek zaboravi... gdje nam je boccaccio? Njegovo misljenje bih volio cuti.

rodrigo87
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:Nema price, treba se zahvaliti svima za odlicnu polusezonu, gotovo savrsena, ali nismo imali ni srece. Pozdraviti momke, Edisa, podrzati klub i upravu, izljubiti raju s utakmica i na zasluzen odmor. Nismo podbacili niti jednom ove polusezone, ne vjerujem da cemo sada i mislim da cemo se iznenaditi posjetom. Onda cemo vidjeti sta i kako, slagati igracki kadar, strucni stab, palamuditi na forumu, malo se i posvadjati :DD: Standardno, jeste da ce biti cudno ako ne izborimo Evropu, ali sta da se radi.
Nadam se da ce Fortuna nesto smisliti i bas nas uciniti sretnim, nikad se ne zna.
Odmor tek poslije Lukavice :zeljeznicar1:

nikson
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:20 pm

Ma vala na jugozapadu do zadnjeg daha, pa ko god bio i ko god igrao...A nekako sam misljenja da se ljudi pocinju furati na staro, vracati na one poslijeratne godine, i zanimati se za Zelju mnogo mnogo vise...ne racunam nas standardne...samo polako sve ce to izaci na dobro, mi samo moramo biti strpljivi i ne pljuvati ih sta god da se desi...prvi ja pa i svi ostali poslije utakmice poletimo svasta da napisemo al treba ostati pribran, smiren a rezultati ce doci...ne dolaze odlicne ekipe preko noci!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:21 pm

storm_raider je napisao/la:I u svoj ovoj frci covjek zaboravi... gdje nam je boccaccio? Njegovo misljenje bih volio cuti.
Kako je krenulo garant je banovan :lol:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 11:22 pm

FKZ1921 je napisao/la:Nakon Rudara,najvjerovatnije nam je sljedeca utakmica na Grbavici za otprilike 3 mjeseca. Prema tome,skupiti snage i motiva za subotu...
Nakon rudara prva ce nam biti u evropi ako sloboda osvoji kup. Opet kazem bicemo 4 i navijati za Slobodu citiram se za 9 dana

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:22 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:I u svoj ovoj frci covjek zaboravi... gdje nam je boccaccio? Njegovo misljenje bih volio cuti.
Prije bih sebe nego njega...

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:23 pm

Nego nešto kontam, ako će ta Diadora biti sponzor, treba kakvu utakmicu preko ljeta organizovati na Grbavici, prijateljska, promocija dresova, novih igrača, članske, godišnje ha hu :mrgreen:. Naravno ovo pod uslovom ako ne odemo u evropu (ja sam mrtvi optimista 'ebo me svak) :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:26 pm

storm_raider je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Prije bih sebe nego njega...
Ma salim se.. Kako je uletio u skupstinu ufuro se i rijetko kad sta napise :mrgreen: ..Nadam se da je sa zdravljem dobar..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 11:26 pm

Koji pesimisti jbt..Idemo u Evropu.. :zeljeznicar1: :cigara:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava