Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 21, 2025 3:02 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto okt 21, 2025 6:50 am
plavi kanarinac je napisao/la:
pon okt 20, 2025 11:11 pm
Ludvig Leple je napisao/la:
pon okt 20, 2025 5:34 pm

Kako misliš čudne?

Da li si gledao utakmicu ili onako samo pišeš po forumu?

Dalje, ne vrebam ja ništa, moj stav od početka avanture zvane Admir Adžem je isti, a to je da je on jedan obični qrac od ovce. Uhljeb koji je došao zbog familijarnih odnosa sa članom Uprave i to je tako. Mi igre nismo imali i nemamo je i dalje.
Znaš sta je problem? Kada počne gubiti utakmicu za utakmicom, e onda ćeš ti i slični tebi da skinete roze naočale, a taj scenarijo je neminovan.
Hahaha e normala brate .. hahaha 🤣🤣🤣 jes te nesto ado uvrijedio opasno.
Zasto na ovaj nacin targetiras ljude na forumu ako imaju drugacije misljenje...
Ko ga targetira, ja? Sto sam napisao da ga je ado uvrijedio uz smajlije i smijeh? E dabogda ga svi targetirali kako ga ja onda targetiram.
:rofl:
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

505 VITEŠKA
Kontakt:

uto okt 21, 2025 3:46 pm

ublehas je napisao/la:
pon okt 20, 2025 9:22 am
505 VITEŠKA je napisao/la:
ned okt 19, 2025 6:54 pm
Sinoć smo odigrali loše i nepovezano, to se mora promijeniti, daleko smo sigurnije izgledali protiv kvalitetnijih protivnika nego sinoć protiv Posušja gdje su oni većim dijelom tekme bili čak bolja ekipa
Mene samo zanima po čijim direktivama ti pišeš?

kad god vidim tvoj nik, znam da je neko pljuvanje. Nikad ništa ne valja. Sve je naopako. Sve je odron. Da ne znam, mislio bi da se grčevito borimo za opstanak...

Evo i u ovom postu lažeš. Istina je da je Posušje bilo bolje prvih 30 minuta, i poslije toga smo preuzelči inicijativu i zasluženo slavili. Sve drugo je izmišljotina sa ko zna kakvim ciljem.
Pišem po vlastitom nalogu, vlastitim obrazom.
Nisam ja jedini koji je bio nezadovoljan utakmicom protiv Posušja, velika većina i ovog i onog foruma je dijelilo moje/naše mišljenje.

Odigrali smo loše i nepovezano, na trenutke je izgledalo samo da je pitanje trenutka kad ćemo pogriješiti i primiti gol.
Koliko smo protiv Sarajeva i Zrinjskog izgledali kompaktno i sa glavom i repom tako protiv Posušja je bilo sve suprotno, za mene lično najgora utakmica sezone po svemu

Tunović je jedan VELIKI GOSPODIN koji u miru Želju vraća u vrh.

Ludvig Leple
Kontakt:

uto okt 21, 2025 4:24 pm

Dzezvar je napisao/la:

Ko ga targetira, ja? Sto sam napisao da ga je ado uvrijedio uz smajlije i smijeh? E dabogda ga svi targetirali kako ga ja onda targetiram.
Ne ljutim se ja tako lako, niti sam neko zlopamtilo :)

Admira Adžema ne poznajem lično da odmah tu prekinemo bilo kakvu insinuaciju da je meni nešto uradio.

Ono što vidim na terenu iz utakmice u utakmicu je to da mi imamo problem u odbrani na prvom mjestu, a to je Seedorf. Jednostavno previše grešaka za poziciju na kojoj ne smiješ imati niti jednu jedinu grešku, kao i golman uostalom.

Dalje, u veznoj liniji imaš Ericka i Denija, ostalo su samo zakrpe.

Na krilima Cveta je u odličnoj formi, Vini isto dobro igra kad god uđe, Boljević poslije povrede nije isti i loša forma ga prati.

Hamza se razigrao, ali i dalje sam mišljenja da bez dva ozbiljna napadača nemamo šta tražiti u evropskim utakmicama.

Lijepo organizujemo gledanje utakmice gostujuće naravno ko ne ide na gostovanje, a sve uz neko pivo ili šta ko već voli popiti, pa da malo promuhabetimo koju...

ublehas
Kontakt:

uto okt 21, 2025 5:10 pm

uto okt 21, 2025 3:46 pm
ublehas je napisao/la:
pon okt 20, 2025 9:22 am
ned okt 19, 2025 6:54 pm
Sinoć smo odigrali loše i nepovezano, to se mora promijeniti, daleko smo sigurnije izgledali protiv kvalitetnijih protivnika nego sinoć protiv Posušja gdje su oni većim dijelom tekme bili čak bolja ekipa
Mene samo zanima po čijim direktivama ti pišeš?

kad god vidim tvoj nik, znam da je neko pljuvanje. Nikad ništa ne valja. Sve je naopako. Sve je odron. Da ne znam, mislio bi da se grčevito borimo za opstanak...

Evo i u ovom postu lažeš. Istina je da je Posušje bilo bolje prvih 30 minuta, i poslije toga smo preuzelči inicijativu i zasluženo slavili. Sve drugo je izmišljotina sa ko zna kakvim ciljem.
Pišem po vlastitom nalogu, vlastitim obrazom.
Nisam ja jedini koji je bio nezadovoljan utakmicom protiv Posušja, velika većina i ovog i onog foruma je dijelilo moje/naše mišljenje.

Odigrali smo loše i nepovezano, na trenutke je izgledalo samo da je pitanje trenutka kad ćemo pogriješiti i primiti gol.
Koliko smo protiv Sarajeva i Zrinjskog izgledali kompaktno i sa glavom i repom tako protiv Posušja je bilo sve suprotno, za mene lično najgora utakmica sezone po svemu

Tunović je jedan VELIKI GOSPODIN koji u miru Želju vraća u vrh.
Treba pogledati samo zadnjih 20ak postova i vidjeti da samo negativno pises, kao i jos neki pojedinci ovdje.
Nista nije slučajno.
Da se ne lažemo, ili si pitar ili pises po nekoj instrukciji.

Dzezvar
Kontakt:

uto okt 21, 2025 6:16 pm

Dzezvar je napisao/la:

M ja ba šega,šala pošalica...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

plavi kanarinac
Kontakt:

uto okt 21, 2025 6:21 pm

Dzezvar je napisao/la:
uto okt 21, 2025 6:16 pm
Dzezvar je napisao/la:

M ja ba šega,šala pošalica...
Opusti se, nek ti gavran da nešto 😁

plavi kanarinac
Kontakt:

uto okt 21, 2025 6:21 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
uto okt 21, 2025 4:24 pm
Dzezvar je napisao/la:

Ne ljutim se ja tako lako, niti sam neko zlopamtilo :)

Admira Adžema ne poznajem lično da odmah tu prekinemo bilo kakvu insinuaciju da je meni nešto uradio.

Ono što vidim na terenu iz utakmice u utakmicu je to da mi imamo problem u odbrani na prvom mjestu, a to je Seedorf. Jednostavno previše grešaka za poziciju na kojoj ne smiješ imati niti jednu jedinu grešku, kao i golman uostalom.

Dalje, u veznoj liniji imaš Ericka i Denija, ostalo su samo zakrpe.

Na krilima Cveta je u odličnoj formi, Vini isto dobro igra kad god uđe, Boljević poslije povrede nije isti i loša forma ga prati.

Hamza se razigrao, ali i dalje sam mišljenja da bez dva ozbiljna napadača nemamo šta tražiti u evropskim utakmicama.

Lijepo organizujemo gledanje utakmice gostujuće naravno ko ne ide na gostovanje, a sve uz neko pivo ili šta ko već voli popiti, pa da malo promuhabetimo koju...
Dogovoreno

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider] i 129 gostiju.

Prijava