Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 18, 2025 11:26 pm

SamoNapad je napisao/la:
sub okt 18, 2025 11:21 pm
igla je napisao/la:
sub okt 18, 2025 10:44 pm
Sta je s Madzidom
Koljeno je bas teska povreda ako se ustanovi da su prednji krizni . To nije povreda koju samo cekas igraca preko 9 mjeseci ,nego upitno je u kakvom ce se stanju vratiti igrac. Nadati se da nismo takve nesrece i da je Madzidu neka laksa povreda ma da sudeci po njegovoj reakciji nesto jace. Puno bi bilo da nam vec dva igraca dozive takve teske povrede. Trebalo bi razmisliti i o nacinu treninga tj podlogama na kojim igramo i treniramo. Foco je igrao na plastici koja ubija zglobove, onaj teren u Vukovaru je poljana sa grbama sve to utice .
Znam, operisao sam ih prije 10 mj :)
Psiha je tu jebena, nadam se da ih nije pokidao.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub okt 18, 2025 11:33 pm

Dovimo da mu nije nista ozbiljnije

igla
Kontakt:

sub okt 18, 2025 11:43 pm

Jao Posušja šta je objavilo, ondje nit intenziteta, niti je bio blizu lopte, pao kad je vidio da neće do lopte doći.

Ali me ne bi čudilo da savez kaže da je greška da i nama "teret" stave, pa da bude u fazonu "nemojte pričat ništa".

plavi kanarinac
Kontakt:

sub okt 18, 2025 11:46 pm

Skenderijaaaaaaaa aloooo
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ghamaz
Kontakt:

ned okt 19, 2025 12:22 am

igla je napisao/la:
sub okt 18, 2025 11:43 pm
Jao Posušja šta je objavilo, ondje nit intenziteta, niti je bio blizu lopte, pao kad je vidio da neće do lopte doći.

Ali me ne bi čudilo da savez kaže da je greška da i nama "teret" stave, pa da bude u fazonu "nemojte pričat ništa".
To su objavili samo zato sto igraju protiv Želje. Redovno se naguze Borcu i njihove lakrdije ne spominju. Ovo nije vidjelo faula, covjek ranije krenuo padat.

fcz
Kontakt:

ned okt 19, 2025 12:36 am

Prvih pola sata su i tribine a i igraci bili totalno bez energije. Apsolutno bez ikakve energije - sem Manijaka koji su "grizli" od pocetka do kraja. Itekako smo u tih prvih 30 minuta mogli primiti gol ali na kraju je nasa pobjeda ipak potpuno zasluzena, mozda bi neki najrealniji rezultat bio 3:1.

Hamza je definitivno igrac utakmice; i pored gola je trcao kao navijen, davao dobre lopte, otkrivao se i kretao... Ima i dobru tehniku za napadaca. Rano su pojedinci ocijenili da on nije pojacanje. Uz njega su dobri bili Vedo i Cveta, pa i Erick.

Lagumdzija i Boljevic totalno van forme, oba beka dosta podbacila veceras.

Parola Manijaka presavrsena, obracanje igracima na kraju utakmice takodjer. :palacgore:

Idemo sad u Prijedor, na dosad mozda i najteze gostovanje u sezoni. Ne bih bio razocaran bodom.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Shooter1
Kontakt:

ned okt 19, 2025 12:57 am

Occasionally je napisao/la:
sub okt 18, 2025 10:51 pm
Jesu li fakat VARioci htjeli ovdje nešto provjeravati :zid:

slika
Samo da je sudija bio više lijevo onda bi se crtale linije, mislim kompjuter bi to crtao...

SanMan
Kontakt:

ned okt 19, 2025 1:01 am

Kakvi su ugovori sa Hamzom (menadžerima) - imamo li mi ikakvih para od njegovih sledećih transfera
Momak koji ima daleko najveće predispozicije da napravi super karijeru - zna lopte, ozbiljno trenira, mlad, visok, "plav", "zgodan", ...... - isti ja u mladosti

plavi kanarinac
Kontakt:

ned okt 19, 2025 2:45 am

SanMan je napisao/la:
Kakvi su ugovori sa Hamzom (menadžerima) - imamo li mi ikakvih para od njegovih sledećih transfera
Momak koji ima daleko najveće predispozicije da napravi super karijeru - zna lopte, ozbiljno trenira, mlad, visok, "plav", "zgodan", ...... - isti ja u mladosti
Koliko znam ima aktuelan ugovor sa Istrom neko je link postao jos 2.5 godine kod nas je na posudbi.

Nez mozemo li otkupiti
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

fcz
Kontakt:

ned okt 19, 2025 4:06 am

plavi kanarinac je napisao/la:
ned okt 19, 2025 2:45 am
SanMan je napisao/la:
Koliko znam ima aktuelan ugovor sa Istrom neko je link postao jos 2.5 godine kod nas je na posudbi.

Nez mozemo li otkupiti
Valjalo bi ga otkupiti ako smo u mogucnosti. Ima itekakve predispozicije za toliko prizivanog "centarfora ubicu" ili "babarogu" a jedan je od nas.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SamoNapad
Kontakt:

ned okt 19, 2025 8:42 am

Objavi Posušje snimak neki , pa onda mi sad trebamo objaviti kako je penal na Hamzi (isti k***) . Kako su namazani ovi klubovi prema nama a Borcu ne smiju ni ozbiljan pogled uputiti. Frajer sinoc sudi tako da bi ja volio da nama neko tako sudi svaku u gostima (taj film necu gledati). Očekuj sad da savez kaže da je to crveni trebao biti. Ali nas neće preVARit !

Okolele
Kontakt:

ned okt 19, 2025 9:15 am

A to što su igrači Posušja jedno 3-4 puta igrali rukom a sudija ništa nije svirao o tome ne govore..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

avlami97
Kontakt:

ned okt 19, 2025 10:31 am

Sad naši treba da objave situaciju iz 16 Posušja kada Jaganjac probacuje igraču protivnika loptu kroz noge i nakon blagog povlačenja pada. Traži penal.
Po meni sudija u obje situacije postupio pravilno.To što su nas handrili tokom tekme nikom ništa. Opet izmišljaju ofsajde i fol lopta izašla u gol-aut...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Okolele
Kontakt:

ned okt 19, 2025 11:14 am

Šta je sa Miloševićem je li i njega zbog povrede izvadio..Vidio sam u prvom poluvremenu da se par puta držao u predjelu prepona kad su bili blizu S-I..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

ned okt 19, 2025 11:31 am

Yebeno je kad igraš na (sigurnu) kartu da samo ako osjetiš protivničkog igrača blizu ti padni a sudija će svirnuti.
Bilo je i toga sinoć, fakat me iznenadilo što je ovo sudija "zaboravio" svirnuti, ali valjda strah od pritiska belaja većeg sranja šta li, jer bi onda bio ovde i crveni a ipak je previše.
Ono što je takođe savezu pošlo za rukom, je da i posvađa iole normalne timove između sebe u borbi za mrvice koje su ostale iza borca i zrinjskog...to je najveći poraz u svemu ovome jer kad tad se normalni moraju udružiti protiv lopova
💪💪💪
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

ned okt 19, 2025 11:55 am

Teren u katastrofalnom stanju!

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Eisenbahner1921 i 55 gostiju.

Prijava