Djeluje mi bas ozbiljno i disciplinovano, pomalo atipican Brazilac.
S pola snage su nam zgadili fudbalSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:54 pmAl nas je pregazio zrinjski..
Duplo vise udaraca mi nego oni al hajd ubise nas
**** majku mozda smo i mi s pola snage igrali. Cuvamo se za evropu.exbabilon je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:56 pmS pola snage su nam zgadili fudbalSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:54 pmAl nas je pregazio zrinjski..
Duplo vise udaraca mi nego oni al hajd ubise nas
Na osnovu oba poluvremena.svabo je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:36 pmJesi to zaključio na osnovu prvog ili drugog poluvremena?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:29 pmLjudi su bolji s loptom i na terenu od nas, dosta su brzi, to treba realno reći i daleko smo
U nas je igra prespora osim ako lopta nije u nogama Cvetanskog i Sosica
Ubili nas, a samo s pola snage igrali. Jebaji ga, dobro smo prosli s ovim rezultatom.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:57 pmNa osnovu oba poluvremena.svabo je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:36 pmJesi to zaključio na osnovu prvog ili drugog poluvremena?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:29 pmLjudi su bolji s loptom i na terenu od nas, dosta su brzi, to treba realno reći i daleko smo
U nas su pozitivne stvari presing kojeg dobro igramo, lose stvari su to da smo prespori i da su dominantniji i brzi bili 70% utakmice
Ovo se mora unaprijed i vjerujem da Ado hoće to uradit
Brate ne trolam majke mi, ali moram te pitati. Da ti nisi gledao ovu tekmu kad su nam pet komada dali?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:57 pmNa osnovu oba poluvremena.svabo je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:36 pmJesi to zaključio na osnovu prvog ili drugog poluvremena?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sri jul 02, 2025 9:29 pmLjudi su bolji s loptom i na terenu od nas, dosta su brzi, to treba realno reći i daleko smo
U nas su pozitivne stvari presing kojeg dobro igramo, lose stvari su to da smo prespori i da su dominantniji i brzi bili 70% utakmice
Ovo se mora unaprijed i vjerujem da Ado hoće to uradit