E jbga. Ne bih ga ja onda koristio ni protiv Slobode, da ga sačuvamo za kone. Ne daj Bože karton da fasuje, ne treba rizikovati.
Upravo to, isto sam razmišljao. Jedna od negativnih stvari oko dovođenja Alijagića bi bilo to što bi Benjo bio totalno zapostavljen i gurnut u stranu. Igrač koji dolazi na posudbu i od koga na kraju nećeš imati ništa uzme mjesto tvom omladincu i na kraju se ispari. Ko zna šta bi to uradilo i Benjinom samopouzdanju, a polako ga je počeo sticati. Puno bih sretniji bio da Benjo dobija šansu ove sezone, od njega možemo imati koristi, i da stasa kao igrač, napadač, a i od eventualne prodaje. Samo nek uči od Krpića, i Are ako dođe, nek upija, i bit će igračina. Treba ko Murinjo što je Matića zadužio da uči malog Tahirovića i bude mu mentor. Tako i kod nas, nek omladina uči od naših starijih igrača, Drina i Kobašević od Coce, Pirić od Štile (jer vidim njega izgleda pripremaju za tu poziciju), Benjo od Sulje i Are.
Logičnogavran je napisao/la: ↑ned feb 05, 2023 6:18 pmJel to Alijagic,nema tu hajraMiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned feb 05, 2023 4:00 pmČim vidim prezime Alijagić, odma mi neka gorčina, zbog Amarove kvazinovinarke Amile Alijagić, poznatoj po tekstovima iz hajke na Upravne strukture Kluba kada se zadnji put Amar vracao sa šampanjac ekipom.
A ista stvar je bila sa Subašićem, na desnoj strani je znao biti dobar, opasan, konkretan, nekad više, nekad manje. Na lijevoj strani igrač manje, svaki put. I to je tako očito bilo svaki put. Uvodiš ga s klupe da ti nešto pokrene i gurneš ga na stranu gdje njegove kvalitete ne mogu doći do izražaja.
Amoah je kvalitetno odigrao i ma lijevoj strani... mislim da ne tu ne bi trebali lutati...exbabilon je napisao/la: ↑ned feb 05, 2023 9:02 pmA ista stvar je bila sa Subašićem, na desnoj strani je znao biti dobar, opasan, konkretan, nekad više, nekad manje. Na lijevoj strani igrač manje, svaki put. I to je tako očito bilo svaki put. Uvodiš ga s klupe da ti nešto pokrene i gurneš ga na stranu gdje njegove kvalitete ne mogu doći do izražaja.
Ako isto bude radio i s Drljom, ne znam.. isto ko da svjesno igrača hoćeš da prikažeš gorim nego što jest.
Umjesto ovakvog Stilica ( 4 gola, 7 asistencija, raspolozen stalno, prekidi za 10), Subasic na svojoj prirodnoj poziciji ne moze imati ni minute, niti uz pomoc trikova.JocoStokić je napisao/la: ↑pon feb 06, 2023 3:24 amEdis je realno sjebao Subu čuj dao mu šansu protiv Slobode i gurnuo ga na poziciju gdje ne igra(špica) i počeo se branit i rekao mu poslije kao "Dobio si šansu" sere Edis realno od čovjeka koji je bio najviše zabio i to sve sa desne strane slažem se neko je spomenuo to razliku kada igra na (lijevoj i desnoj strani). I onda Suba fuli protiv Posušja 100% i kriv Suba a frajer nema konstatnost igranja da je igrao ugurao bi glat ne kažem ja da je trebao igrati prvih 11 ali makar 15 minuta, plus ne zaboravimo da Suba nije krilo (Edis mu govorio cijele pripreme kad je tek došao ne možeš igrati krilo spor si i on ga opet na krilo) nego prednji vezni i to dobar klub.