Ako je statistika broj clean sheetova onda da. Samo sto za njih puno vecu zaslugu ima odbrana. Poređenja radi u Engleskoj godinama zlatnu rukavicu dobija Ederson zato sto je City predominantan i ne dozvoljava puno sansi protivniku. A inace nije ni u top 6 golmana lige. Tako i Bender ove sezone. Cim su krenuli udarci i sanse tanko je to prilicno. Juce skinuo 1 na 1 ok svaka cast, ali sut slab izmedju nogu, po meni sramota ono primiti. Ako bismo ga poredili sa Sehom u posljednjoj sezoni njegovoj, Gusom kad smo uzeli duplu, Vecom proljeca 2017. to je prilicno lose. Tu negdje sa Ericem iz prve polusezone.fcz je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 10:47 amI statisticki najboljeg golmana lige u prosloj sezoni.ubaceni element je napisao/la: ↑pon sep 19, 2022 6:16 amNajlosija ekipa koja ima najbolja krila lige, najveceg genijalca lige u vezi, najboljeg box-to-box veznog lige, te ponajboljeg stopera lige? Edise, ti si?
@Ubaceni
Nisam Edis, glupo ti je to. Odgovorio ti je @Bozidar vecinu, ja cu se malo nadovezati. Krila su medju najboljim, ali dzaba kad imaju smijesne bekove a to su najvaznije pozicije u modernom fudbalu. Odmah i oni izgledaju losije, sto neko rece kad Malic igra Santos se ne sastavi s loptom. Galic je malo bolji ali za nesto vise slabo. Mozda je u losoj formi, mozda ce dici nivo igre, vidjet cemo do januara. Za njega i imam neke nade da moze bolje, Malic nazalost ne moze ni 10% bolje. Uzasno los i letargican fudbaler. Napadac ti je igrac kojem je u 27 godina vrhunac karijere Gosk. Mislim nista stvarno protiv momka, super je lik ali to je realnost. Stila je klasa. ali ga stizu godine. Igramo vec 4 kola bez Coce i to treba spomenuti. Drugi stoper je mlad, neiskusan momak cije greske moramo da istrpimo. Drugog veznjaka nemas, dzaba Hodzic kad su oko njega smijesni igraci. Hodza svaku izdominira ali i on ce se umoriti i onda belaj. Nemas izmjene ni za koga. Pogledaj sarajevo, ne ide im gore, zamijene sva 4 ofanzivca igracima istog kvaliteta. Nama su zamjene Muftic, Aco u 36. godini, Hajdar, Dzenis, Vego... Dakle treba ti 4-5 igraca za prvih 11 i bar toliko za klupe ako hoces neke ozbiljne ambicije da imas. Po meni Edis radi i vise nego dobro s ovim sto ima, vjerovatno bi i on htio Krpica gore, Dadu u vezi i slicno, samo trenutno ne mozemo to priustiti. I nemojte sad mahalske eto odbija igrace neke, da bi ispao zrtva. Kontaktiran je lijevi bek, mlad i kvalitetan, nismo mogli se nositi s drugom ponudom i nije potpisao.