Ma šta u slijedeće tri godine??? Daj titulu odmah! I kup hoću!Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 8:29 amKo zakamci titulu u sljedecih 3 godine, banovat ga s foruma. Je li posteno?milanribar je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 12:04 amNemojte samo informacija iz prve ruke Boga vam.
Evo vam jedna, morat cete se strpit sa sportskim segmentom...
Pa ljudi mi imamo toliko stvari za odraditi a koje su prece od tog. A kad to sredimo, onda ce rezultati sigurno doci.
Idemo aBd samo pametno. Mi trebamo biti pametni i ovo iskoristiti maksimalno.
i Bajramski turnirblueboy je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 9:27 amMa šta u slijedeće tri godine??? Daj titulu odmah! I kup hoću!Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 8:29 amKo zakamci titulu u sljedecih 3 godine, banovat ga s foruma. Je li posteno?milanribar je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 12:04 amNemojte samo informacija iz prve ruke Boga vam.
Pa ljudi mi imamo toliko stvari za odraditi a koje su prece od tog. A kad to sredimo, onda ce rezultati sigurno doci.
Idemo aBd samo pametno. Mi trebamo biti pametni i ovo iskoristiti maksimalno.![]()
najvaznije niko ne pominje,antene ostaju na sjeveru...mula je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 9:25 amKako saznaje Reprezentacija.ba, prvi korak bi bilo izmirenje postojećih dugova FK Željezničar, a zatim bi se u narednim koracima radilo na daljem renoviranju stadiona, izgradnji trening kampa, te naravno paralelnom jačanju trenerskog i igračkog kadra.
Eldin Diglisić je sestrić Hajrudina Dude, inače najboljeg prijatelja Mehmeda Baždarevića. Ključnu ulogu u lobiranju za Diglisićev angažman u Želji napravio je upravo Mehmed Baždarević. Sam Dudo je godinama uz FK Željezničar, a generacije stranih Željinih igrača su stanovale u njegovoj kući blizu stadiona Grbavica.
I Božićnigavran je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 9:43 ami Bajramski turnirblueboy je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 9:27 amMa šta u slijedeće tri godine??? Daj titulu odmah! I kup hoću!Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 8:29 am
Ko zakamci titulu u sljedecih 3 godine, banovat ga s foruma. Je li posteno?
Idemo aBd samo pametno. Mi trebamo biti pametni i ovo iskoristiti maksimalno.![]()
To je prijedlog, ali nije jos nista definitivno dogovoreno.
Cijenu igraca kojeg prodajes ne diktira njegov talenat i potencijal. Da je ne znam kakav talenat iz Zelje ga sad ne mozes prodati za 500k eura. Iz Zelje koji je uredjen, koji ima sposobne ljude, koji ostvaruje rezultate, koji nije opterecen ogromnim dugovima, koji izmiruje obaveze prema igracima, koji strateski razvija igrace kroz OP se i losiji igrac moze prodati za vise para.amar92 je napisao/la:Kocevic da je ostao donio bi nam vjerovatno bar 500k € u nekoj blizoj buducnosti. Medjutim, ne mozemo tu vise nista. Zabrljali smo i idemo dalje, nadam se da smo barem naucili nesto iz te greske.santakuruz je napisao/la:Pa mi sad ako kojim slucajem u prva 4 kola osvojimo vise od 8 bodova, odmah ce krenuti prica kako mozemo do titule ali nas Mulalic koci i treba nam mozda jedno pojacanje. Da je ostao Kocevic, sigurno bi imali 3 boda vise.Leon_Professional je napisao/la: Ko zakamci titulu u sljedecih 3 godine, banovat ga s foruma. Je li posteno?
Idemo aBd samo pametno. Mi trebamo biti pametni i ovo iskoristiti maksimalno.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Nadam se da ce prvi cilj biti reorganizacija omladinskog pogona. Tu ima najvise posla, ali i najvise potencijala za izvuci pare kasnije. U zadnjih par godina nam je omladinski bio uzasan, konkurencija nam je tu odmakla, potpisuju lakse mlade talente iz cijele BiH jer im imaju sta ponuditi. Tu moramo dobro zasukati rukave i vracati se na stare staze slave.
Valjda se sto prije objavi novi SD, koji ce onda poceti da radi. Posla ima preko glave.
i vaskrsnji
Cuvati se dusmana sa druge strane, domacih interesdzija i placenih novinara.blueboy je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 9:27 amMa šta u slijedeće tri godine??? Daj titulu odmah! I kup hoću!Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 8:29 amKo zakamci titulu u sljedecih 3 godine, banovat ga s foruma. Je li posteno?milanribar je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 12:04 amNemojte samo informacija iz prve ruke Boga vam.
Nisam ni rekao da bi mogli sad zaraditi te pare nego da bi vjerovatno toliko ili vise mogli zaraditi u buducnosti. Mi smo na Hajdarevicu prosle god uzeli neku lovu, a vecina nasih govori da ni kod nas ne moze igrati. Na Sabanu isto tako, uzeli 500k a on nista nije napravio tamo. Igrace u tim godinama prodajes upravo na osnovu talenta. Klub koji ga kupi jednostavno riskira, jer nisu to za njih velike pare a mogu ubosti.santakuruz je napisao/la:Cijenu igraca kojeg prodajes ne diktira njegov talenat i potencijal. Da je ne znam kakav talenat iz Zelje ga sad ne mozes prodati za 500k eura. Iz Zelje koji je uredjen, koji ima sposobne ljude, koji ostvaruje rezultate, koji nije opterecen ogromnim dugovima, koji izmiruje obaveze prema igracima, koji strateski razvija igrace kroz OP se i losiji igrac moze prodati za vise para.amar92 je napisao/la:Kocevic da je ostao donio bi nam vjerovatno bar 500k € u nekoj blizoj buducnosti. Medjutim, ne mozemo tu vise nista. Zabrljali smo i idemo dalje, nadam se da smo barem naucili nesto iz te greske.santakuruz je napisao/la:Pa mi sad ako kojim slucajem u prva 4 kola osvojimo vise od 8 bodova, odmah ce krenuti prica kako mozemo do titule ali nas Mulalic koci i treba nam mozda jedno pojacanje. Da je ostao Kocevic, sigurno bi imali 3 boda vise.
Nadam se da ce prvi cilj biti reorganizacija omladinskog pogona. Tu ima najvise posla, ali i najvise potencijala za izvuci pare kasnije. U zadnjih par godina nam je omladinski bio uzasan, konkurencija nam je tu odmakla, potpisuju lakse mlade talente iz cijele BiH jer im imaju sta ponuditi. Tu moramo dobro zasukati rukave i vracati se na stare staze slave.
Valjda se sto prije objavi novi SD, koji ce onda poceti da radi. Posla ima preko glave.
puno pitas....
Neko je spomenuo koncesiju i po meni je to extra, da smo to Bog dao mogli i prije uraditi.storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 9:54 amTo je prijedlog, ali nije jos nista definitivno dogovoreno.
Meni nije jasno kako ulagac moze vratiti dio novca.
Hajde, na hajr samo.
Tako je. Pa kad imaš posložene sve ove stvari i napraviš 3-4 transfera koja se ispostave kao pogodak, onda za veliku lovu prodaješ i igrače koji svoj potencijal nisu ni pokazali kako treba. Evo čitam jučer Dinamo prodao igrača Wolfsburgu za 7,5 miliona eura + 15% od narednog transfera, a momak nije igrao gotovo nikako.santakuruz je napisao/la: ↑uto jun 28, 2022 9:57 amCijenu igraca kojeg prodajes ne diktira njegov talenat i potencijal. Da je ne znam kakav talenat iz Zelje ga sad ne mozes prodati za 500k eura. Iz Zelje koji je uredjen, koji ima sposobne ljude, koji ostvaruje rezultate, koji nije opterecen ogromnim dugovima, koji izmiruje obaveze prema igracima, koji strateski razvija igrace kroz OP se i losiji igrac moze prodati za vise para.amar92 je napisao/la:Kocevic da je ostao donio bi nam vjerovatno bar 500k € u nekoj blizoj buducnosti. Medjutim, ne mozemo tu vise nista. Zabrljali smo i idemo dalje, nadam se da smo barem naucili nesto iz te greske.santakuruz je napisao/la:Pa mi sad ako kojim slucajem u prva 4 kola osvojimo vise od 8 bodova, odmah ce krenuti prica kako mozemo do titule ali nas Mulalic koci i treba nam mozda jedno pojacanje. Da je ostao Kocevic, sigurno bi imali 3 boda vise.