Ja storme, al nemoj zaboravit da imas debile, da ne nazovem još sa nekoliko opisa, ljude koji poslije 3 godine uništavanja Želje, još imaju stida pisat i uporedjivat, nešto što se ne može uporediti.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 09, 2021 11:27 amMa slazem se i nema tu pomaka nekog. Moramo dalje i bice bolno. Zeljo ce ovo prezivjeti, ako Bog da, ali mi kao navijaci cemo se morati strpiti i istrpiti sve sto slijedi. Tuzbe, blokade racuna, sumnjivi biznismeni..., sve je to realnost nazalost. Treba nezavisna revizija da udje u klub, da definise jasna dugovanja, da se formira tijelo koje ce 5 godina raditi samo na konsolidaciji kluba, reprogramima, vracanju dugova po prioritetima, a lopta neka se paralelno sa tim kotrlja. Smanjiti ocekivanja maksimalno i svaku pobjedu proslaviti kao veliku. I onda redom, tako je to sa Zeljom valjda i tako mora biti. U krug svaki put, ali prvi put kada probijemo taj obrazac ponavljanja svojih gresaka, znacu da smo sazrijeli da napravimo taj korak koji prizeljkujemo. Ovako je moralo biti i nismo bili spremni. Korak naprijed je i to sto su maske pale, koliko god to bilo bolno i tesko. Zajedno moramo dalje i samo zajedno.
Kako god, volim te Zeljo i idemo dalje!
Ja lično ako vidim morža blizu Grbavice kao prolaznik neće mu biti ugodno. Dakle, poruka svim skrivenim i manje skrivenim molerima, više da nikad niste u istu rečenicu stavili grobara kluba sa bilo kim, a ne ljudima koji su napravili najveći iskorak koji je bio moguć.
Grešaka imaju svi, al neki sistemski su pljačkali klub, sa unaprijed utvrdjenim planom, a neki su dali sve od sebe za napredak. Tako da pozivanje na kritike, kao da svak je griješio je uzaludno krečenje. Svaki takav moler se pozna na kilometar i uzalud vam je posao.