jaka ko zemlja...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 8:42 amObjasni nam Hadžija molim te, kojeg porijekla je riječ Futsal?gavran je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 7:48 amIma za malog footboolaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 1:21 amI tako to. Sjeba i ode kao da nista nije bilo.
Nikakve odgovornosti, nicega.
A jos cemo kihati i placati kamate, dugove, ...
Nego da se vratimo fotbalu. Ima li nas za jedne tekme, bar brojcano, kvalitet nam je luksuz.
Haha nekad se 4x jaca imena jebavala, pisalo se po njima... A sad su mekic i ovaj iskorak, dobro pa su i oni dosli...fanaticZeljin je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 10:50 amKakav ba Mekic i Stjepanovic, prosjek mrtvi, to je dokaz na sta smo spali. E ebo nas je brko za sva vremena... UPRAVA NAPOLJE
Nije moguće i nije istina, samo ću citirati jednog našeg nedavnog predsjednika po meni jedan boljih likova u klubu ( Vukotic) : sa 6m KM ja bih dug Zelje na 0 doveo. A ova je izjava bila prije otprilike 3-4 mjeseca kada je Ceric i taj UO radili reviziju dugovanja
Ma ko kaže da ga nema.samo_plavo je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 11:13 amNe treba sad srati puno. Šta je bilo, bilo je. Upozoravalo se na sve, nažalost desilo se ono što smo i očekivali.
Ali, sad više nema Amara, moramo se ujediniti i dati podršku, jer samo tako možemo izvući našeg Želju iz ovih govana.
Dug je ogroman...super1 je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 11:52 amNije moguće i nije istina, samo ću citirati jednog našeg nedavnog predsjednika po meni jedan boljih likova u klubu ( Vukotic) : sa 6m KM ja bih dug Zelje na 0 doveo. A ova je izjava bila prije otprilike 3-4 mjeseca kada je Ceric i taj UO radili reviziju dugovanja
Slažem se, svak treba da odgovara ko je krao i ko je oštetio klubstorm_raider je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 1:22 pmDug je ogroman...super1 je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 11:52 amNije moguće i nije istina, samo ću citirati jednog našeg nedavnog predsjednika po meni jedan boljih likova u klubu ( Vukotic) : sa 6m KM ja bih dug Zelje na 0 doveo. A ova je izjava bila prije otprilike 3-4 mjeseca kada je Ceric i taj UO radili reviziju dugovanja
Steta koju su napravili je skoro nesaglediva.
Mene igrom podsjeca na Djelmica...mogao bi biti fino pojacanje za nas,za jos par igraca se mahala da se povezuju sa nama ,a drago mi je da su vecinom mladji igraci:Dujakovic,Memija,Velic,Kolak,SaricLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 10:24 amMislim da je dešnjak.
A svakako da igra lijevo krilo što nam je potrebno.
Futsal je kratica portugalskih futebol de salao, odnosno španjolskih riječi futbol de sala koje znače dvoranski nogomet.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 8:42 amObjasni nam Hadžija molim te, kojeg porijekla je riječ Futsal?gavran je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 7:48 amIma za malog footboolaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 22, 2021 1:21 amI tako to. Sjeba i ode kao da nista nije bilo.
Nikakve odgovornosti, nicega.
A jos cemo kihati i placati kamate, dugove, ...
Nego da se vratimo fotbalu. Ima li nas za jedne tekme, bar brojcano, kvalitet nam je luksuz.