Jedan od rjetkih koji je u zadnje vrijeme pokazao kvalitetstorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 10:28 pmMeni je postao drag igrac. Trudi se, zna se dobro zagraditi, zna i lopte.
Jedan od rjetkih koji je u zadnje vrijeme pokazao kvalitetstorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 10:28 pmMeni je postao drag igrac. Trudi se, zna se dobro zagraditi, zna i lopte.
Durgo je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 10:18 pmBez srzi problema...Majkel je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 9:41 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/kuda- ... /210531139
Ovo znaju i ptice na grani, ali niko da stvari nazove pravim imenom i postavi pitanje zasto se sve ovo desilo? Zbog koga? Zbog cega?
Ne mogu a da ne repliciram... Taj rijaliti novinar i fake alert emocije nisu ni slika ni prilika nas i našeg kluba. Mi imamo problem otvoreno bez uvijanja poimence sa osobom/ma koje nam urusavaju ovo sto je ostalo od kluba.Durgo je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 10:21 pmEh kada sam odgovorio da napisem svoj post![]()
Gledam Face i Senada, i tacno ne mogu da se nacudim kako je ZELJO drzava BIH u malom.
Tacno sve se desava na nivou drzave se desavalo i desava nama u klubu, samo druga tematika...
Da ne povjerujes koja slicnost... novinari, napadi, prijetnje, intetesi itd.
Strasno...
Ne bih se slozio, od "rijaliti novinar" pa na dalje, ali da ne ulazimo u dalju diskusiju, nije mjesto za to...plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 11:41 pmNe mogu a da ne repliciram... Taj rijaliti novinar i fake alert emocije nisu ni slika ni prilika nas i našeg kluba. Mi imamo problem otvoreno bez uvijanja poimence sa osobom/ma koje nam urusavaju ovo sto je ostalo od kluba.Durgo je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 10:21 pmEh kada sam odgovorio da napisem svoj post![]()
Gledam Face i Senada, i tacno ne mogu da se nacudim kako je ZELJO drzava BIH u malom.
Tacno sve se desava na nivou drzave se desavalo i desava nama u klubu, samo druga tematika...
Da ne povjerujes koja slicnost... novinari, napadi, prijetnje, intetesi itd.
Strasno...
Slažem se, al ipak klix.ba je jedini portal koji koliko toliko prati situaciju i bez ustručavanja napiše bar nešto. Šta drugi portali pišu, prvenstveno sportski? Ovaj na kome smo, isto ništa. Mene je pozitivno iznenadio klix, za razliku od svih ostalih. Da se ovo dešava u jednoj kakvoj takvoj, europskoj državi sa najtrofejnijim klubom, a svi sportski portali odreda šute, to je poražavajuće. Da ima bar slovo N od sportskog novinara na ovim portalima, davno je trebao napisati neki ozbiljan članak i imati mišljenje o nečemu što se dešava tu pored tebe. Zato imamo vijesti svaki dan, da je koka od nekog igrača iz xy lige tamo daleko našla drugog, ili je prošetala ulicom...Durgo je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 10:18 pmBez srzi problema...Majkel je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 9:41 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/kuda- ... /210531139
Ovo znaju i ptice na grani, ali niko da stvari nazove pravim imenom i postavi pitanje zasto se sve ovo desilo? Zbog koga? Zbog cega?
Slazem seQooler je napisao/la: ↑uto jun 01, 2021 8:02 amSlažem se, al ipak klix.ba je jedini portal koji koliko toliko prati situaciju i bez ustručavanja napiše bar nešto. Šta drugi portali pišu, prvenstveno sportski? Ovaj na kome smo, isto ništa. Mene je pozitivno iznenadio klix, za razliku od svih ostalih. Da se ovo dešava u jednoj kakvoj takvoj, europskoj državi sa najtrofejnijim klubom, a svi sportski portali odreda šute, to je poražavajuće. Da ima bar slovo N od sportskog novinara na ovim portalima, davno je trebao napisati neki ozbiljan članak i imati mišljenje o nečemu što se dešava tu pored tebe. Zato imamo vijesti svaki dan, da je koka od nekog igrača iz xy lige tamo daleko našla drugog, ili je prošetala ulicom...Durgo je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 10:18 pmBez srzi problema...Majkel je napisao/la: ↑pon maj 31, 2021 9:41 pmhttps://www.klix.ba/sport/nogomet/kuda- ... /210531139
Takodje top kometar na klixu, dovoljno govori o svemu, da se sve zna, samo novinari ne rade svoj posao. Porazno je da cijeli grad priča o tome i da svi sve znaju, osim naravno "novinara" sportskih portala.