Brkoo je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 2:52 pm
storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 13, 2019 2:24 pm
@mirzza, slazem se za Velica. Besirevic nazalost nikada priliku nije ni dobio neku. Mrlja. Nemojmo se dijeliti, molim vas. Idemo dalje, nazad ne mozemo...
Jel se zezas za Velica i Besirevica? Jedan igra za Bosnu Visoko, drugi za Olimpic. Prvi ima gradju ko dijete iz osnovne a drugi ne zna hodati. Koliko znam obojca su Zeljovci ali za fudbalski klub Zeljeznicar nemaju kvalitet najblaze receno..
Cim neko nema kvalitet poteze se prica o Dzeki i u kontekstu uglavnom da ce taj neki igrac biti kao Dzeko a nijedan nije ni blizu da to bude. Smijesno o tome i pricati. Dzeko je jedan, jedan od par miliona i u buducnosti tesko ce ga neko nadmasiti. Kad se prica o Dzeki zaboravlja se koliko je utakmica odigrao za Zelju i kakva mu je sansa pruzena a sansa je pruzena je jer su ljudi iz struke vjerovali da je veliki potencijal..
Drug, ne razumijes.
Ne porede talenat Dzekin i Velicev,Hajdarov..
Prica se kakav je Dzeko imao tretman sto od navijaca sto od strucnog staba.
Uzmi primjer Sehica on je blizi, nema clana porodice da mu nisu pojedinci psovali.
Ili Anelov, aBd da potpise za Romu poslije Grcke.
Nemoj se naci uvrijedjen, ti ljudi su slicni tebi i par forumasa. Ne psujes im, ali ih vrijedjas. Lijecis svoje frustracije, kompleksa iznoseci po forumu omalovazavajuce rijeci za fudbalere kluba kojeg volis. Cuj ne zna hodati, mozda ga je neko trebao nauciti npr ti. Izadji na teren, budi primjer kako se treba hodati, centrirati..
To je tvoja licna stvar, kao sto je i moja da ih podrzavam. I nikad ne bi imao nista protiv da za nas igra 5-6 juniora, sigurno nas ne bi ofirali kao trenutni znalci.
Smatram da nisu kvalitet, ali ovo sto ti i par forumasa radite je za svaku osudu, bar sekundu nekog kucnog odgoja. Shvatam ja krijemo se iza nikova, ali opet nek ti i taj nik bude koliko toliko vaspitan, da i drugi nikovi znaju da se iza njega nalazi razumno bice.
Vrijedjate Odovica,Amara, Senada, igrace, djecu Zelje i sve vam se to trpi jer je to kao vase licno misljenje.