Ko je podbacio ?
Pa ...
neko ...
Ovakvo Sarajevo, koje nije naparavilo tri smislene akcije , ne pobjediti ... žalosno ...
sudija ne može biti nikakav izgovor ...
Bože moj primili smo oba gola iz greške našeg golmana u poluvremenu kada sarajevo nije napravilo ništa. U drugom smo imali dosta sreće da ne primimo dva tako da ne treba pretjerivati,nije ovo loš rezultat i idemo dalje.staaarinavijac je napisao/la: ↑sri avg 15, 2018 10:19 pmKo je podbacio ?
Pa ...
neko ...
Ovakvo Sarajevo, koje nije naparavilo tri smislene akcije , ne pobjediti ... žalosno ...
sudija ne može biti nikakav izgovor ...
Ma kako nece biti.. Imao je i on gresaka svoji (citaj Vranjes, gdje Zec?), ali drago mi je da je i on shvatio kakvu smo sansu propustili.. Ovako dijeliti bodove na Grbavici je grijeh..
Drugi. On, Vranjes, Saban, i Kvesic 2.0 imaju po dva zuta.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri avg 15, 2018 10:28 pmCuj Odovica, tanak sam sa ekipomtako je Oda reci im. Jazvic mi se svidio pravo samo mora malo vise paznje obratiti na ofsajde.
Pavic bravo majstore, samo tako nastavi.
Jel ovo Bogicevicu 3 zuti karton? Propusta li sljedecu?
Slažem se sa zadnjim dijelom. Čurjurić dijeli lopte vanjskom a la Modrić, svaka pronađe metu bez greške.amar92 je napisao/la: ↑sri avg 15, 2018 10:44 pmUtakmica kao utakmica dosta dobra, 4 gola, dosta lijepih akcija, lijepih potrza, atmosfera, sve.
Zeljo naprijed moglo bi se reci odlican. Dva gola iz lijepih akcija, pogotovo kod prvog gola. Jos dobrih sansi, par puta (zasluzeno) offside prekinuo dobru sansu, narocito u prvom poluvremenu. U drugom pomocni kod dvije sanse sudi offside koji nije bio, te ponisten cist gol Jazvicu.
Nazad smo imali previse greski za jednu utakmicu. Kod prvog gola Jazvic zakasnio pomoci Sinisi kojeg su udvojili i napravili visak. Veca statican kod tog centarsuta. Tako da su kod tog gola najvise krivi Veca i Jazvic. Kod drugog gola, kaznjeno Bogijevo izlijetanje na centar gdje gubi duel i ostavlja rupu nazad. Veca uzasno reagira kod centarsuta opet i kazna. Jednu sansu im je stvorio Vranjes sa svojo neopreznoscu (iako mozda pod faulom), ali Veca to skinuo odlicno. Jos bila sansa kod precke, nakon koje ahmetovic fula prazan gol.
Sredina nam je danas bila losa. Jovan los cijelu utakmicu, iako je imao odlicnu asistenciju. Vranjes katastrofa kad je usao, i mislim da on i Jovan ne mogu zajedno. Ne znam jel Hajdarevic izasao zbog ozljede ili neceg drugog. Cuki fenomenalan.
Sve u svemu najrealnije je bilo ovih 2:2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nije Veca toliko kiksao, ona lopta po zemlji ga je iznenadila i cak mislim da je nekoga dirala...izvadio je Veca par dobri lopti danas...ja mu vise zamjeram prvi gol.Elegant je napisao/la: ↑sri avg 15, 2018 10:55 pmDa li je neko od vas "pajdas sa juga" od Vedrana. daj te dobronamjerno mu recite da se ne zayebava. Kakve glupe golove primamo to je za ne povjerovati, odbrana uz Vecu dobro podbacila. Gdje je Zec veceras ? Vranjes uz svu dobru volju od kako je usao lose odigrao, ako nista nakon dugo vremena dobar, borben derbi, mogli smo i da izgubimo.