Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

staaarinavijac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 15, 2018 10:19 pm

Ko je podbacio ?

Pa ...
neko ...

Ovakvo Sarajevo, koje nije naparavilo tri smislene akcije , ne pobjediti ... žalosno ...

sudija ne može biti nikakav izgovor ...

sajo10
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:21 pm

Golman je pola ekipa.. A nas golman dijeli poklone ko deda mraz.

Majkel
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:22 pm

staaarinavijac je napisao/la:
sri avg 15, 2018 10:19 pm
Ko je podbacio ?

Pa ...
neko ...

Ovakvo Sarajevo, koje nije naparavilo tri smislene akcije , ne pobjediti ... žalosno ...

sudija ne može biti nikakav izgovor ...
Bože moj primili smo oba gola iz greške našeg golmana u poluvremenu kada sarajevo nije napravilo ništa. U drugom smo imali dosta sreće da ne primimo dva tako da ne treba pretjerivati,nije ovo loš rezultat i idemo dalje.

Tryg
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:23 pm

Jasmin ligata Hayat TV? Hahahahah

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

storm_raider
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:24 pm

Au Oda ljut samo tako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:26 pm

storm_raider je napisao/la:
sri avg 15, 2018 10:24 pm
Au Oda ljut samo tako.
Ma kako nece biti.. Imao je i on gresaka svoji (citaj Vranjes, gdje Zec?), ali drago mi je da je i on shvatio kakvu smo sansu propustili.. Ovako dijeliti bodove na Grbavici je grijeh..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:28 pm

Cuj Odovica, tanak sam sa ekipom :) tako je Oda reci im. Jazvic mi se svidio pravo samo mora malo vise paznje obratiti na ofsajde.

Pavic bravo majstore, samo tako nastavi.
Jel ovo Bogicevicu 3 zuti karton? Propusta li sljedecu?
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u sri avg 15, 2018 10:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Paranoja
Kontakt:

Stid me kad pročitam pojedine komentare šta ljudi pišu ovdje, kao da dođu da frustracije liječe a ne da podržavaju klub.

Tryg
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:29 pm

Sta kaze Oda, Zajmovic cuva igraca na 10. metara

Hahaha

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

sajo10
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:30 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Cuj Odovica, tanak sam sa ekipom :) tako je Oda reci im. Jazvic mi se svidio pravo samo mora malo vise paznje obratiti na ofsajde.

Pavic bravo majstore, samo tako nastavi.
Jel ovo Bogicevicu 3 zuti karton? Propusta li sljedecu?
Drugi. On, Vranjes, Saban, i Kvesic 2.0 imaju po dva zuta.

sejo
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:31 pm

Jel Pavic ima 3 zuta?

Simply Blue
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:34 pm

Oda očito isfrustriran, kako da i ne bude..imali smo kone..nastavak serije, forma, raspoloženje...ovako skoro pa hajd ispočetka...Uživancija je slušati Odu..sve što je rekao vrijedi suhog zlata

No Oda no party,.....ovakav transparent treba da zaživi
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

sajo10
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:35 pm

Nista, idemo dalje. Iduca stanica Tuzla. Sta reci osim da bi se trebalo uzeti, ali hajd ga znaj. Azmir ce im yebati od do, ako vec nije. Ne uzmu li tri boda protiv nas, ko zna sta ce desiti. S tim razlogom sam dosta oprezan. Na lavoru nadati se da ce biti iks a u Sirokom ne ocekujem nista drugo osim pobjede domacina. Sve u svemu, naprijed Zeljo!

P.S. Vrijeme je da Bakrac se vrati igranjem fudbala. Hvala :)

amar92
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:44 pm

Utakmica kao utakmica dosta dobra, 4 gola, dosta lijepih akcija, lijepih potrza, atmosfera, sve.

Zeljo naprijed moglo bi se reci odlican. Dva gola iz lijepih akcija, pogotovo kod prvog gola. Jos dobrih sansi, par puta (zasluzeno) offside prekinuo dobru sansu, narocito u prvom poluvremenu. U drugom pomocni kod dvije sanse sudi offside koji nije bio, te ponisten cist gol Jazvicu.

Nazad smo imali previse greski za jednu utakmicu. Kod prvog gola Jazvic zakasnio pomoci Sinisi kojeg su udvojili i napravili visak. Veca statican kod tog centarsuta. Tako da su kod tog gola najvise krivi Veca i Jazvic. Kod drugog gola, kaznjeno Bogijevo izlijetanje na centar gdje gubi duel i ostavlja rupu nazad. Veca uzasno reagira kod centarsuta opet i kazna. Jednu sansu im je stvorio Vranjes sa svojo neopreznoscu (iako mozda pod faulom), ali Veca to skinuo odlicno. Jos bila sansa kod precke, nakon koje ahmetovic fula prazan gol.

Sredina nam je danas bila losa. Jovan los cijelu utakmicu, iako je imao odlicnu asistenciju. Vranjes katastrofa kad je usao, i mislim da on i Jovan ne mogu zajedno. Ne znam jel Hajdarevic izasao zbog ozljede ili neceg drugog. Cuki fenomenalan.

Sve u svemu najrealnije je bilo ovih 2:2.

boja mora
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:49 pm

Bolji smo bili, sudija, lično sam vidio dva ofsajda u izglednim prilika, šiljio za njih al realno mogli smo i dobit i izgubit. Odi zamjeram što mu Bakrač ne igra mislim da bi nam odbrana bila bolja.

Paranoja
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:50 pm

amar92 je napisao/la:
sri avg 15, 2018 10:44 pm
Utakmica kao utakmica dosta dobra, 4 gola, dosta lijepih akcija, lijepih potrza, atmosfera, sve.

Zeljo naprijed moglo bi se reci odlican. Dva gola iz lijepih akcija, pogotovo kod prvog gola. Jos dobrih sansi, par puta (zasluzeno) offside prekinuo dobru sansu, narocito u prvom poluvremenu. U drugom pomocni kod dvije sanse sudi offside koji nije bio, te ponisten cist gol Jazvicu.

Nazad smo imali previse greski za jednu utakmicu. Kod prvog gola Jazvic zakasnio pomoci Sinisi kojeg su udvojili i napravili visak. Veca statican kod tog centarsuta. Tako da su kod tog gola najvise krivi Veca i Jazvic. Kod drugog gola, kaznjeno Bogijevo izlijetanje na centar gdje gubi duel i ostavlja rupu nazad. Veca uzasno reagira kod centarsuta opet i kazna. Jednu sansu im je stvorio Vranjes sa svojo neopreznoscu (iako mozda pod faulom), ali Veca to skinuo odlicno. Jos bila sansa kod precke, nakon koje ahmetovic fula prazan gol.

Sredina nam je danas bila losa. Jovan los cijelu utakmicu, iako je imao odlicnu asistenciju. Vranjes katastrofa kad je usao, i mislim da on i Jovan ne mogu zajedno. Ne znam jel Hajdarevic izasao zbog ozljede ili neceg drugog. Cuki fenomenalan.

Sve u svemu najrealnije je bilo ovih 2:2.

Slažem se sa zadnjim dijelom. Čurjurić dijeli lopte vanjskom a la Modrić, svaka pronađe metu bez greške.

Blagojević-Hajdarević-Vranješ svi tanki,pogotovo Vranješ. Nismo nijednu loptu iznijeli kroz sredinu od odbrane do napada već smo samo gurali i nabijali po bokovima, Hajdarević i Blagojević u prvom poluvremenu mislim da nisu ukupno imali 20 pasova, što je nedopustivo za dva vezna igrača u ekipi koja se bori za titulu (pogotovo za igrača sa iskustvom Blagojevića od kojeg se očekuje puno o ovakvim utakmicama). Nijednom da se odigra dupli, iznese lopta kroz sredinu i sl.

Zajmović meni opet veoma loš ako se izuzmu golovi, iako banalno zvuči zabrinjava me da se drži i dalje svoje igre te je na sreću danas imao dvije sjajne asistencije da ih smjesti, dok kad dobije loptu na krilu u 90% slučajeva je samo izgubi. Preferiram Zeca i Veselinovića u odnosu na njega... Krpić se mora odmoriti iduću, stavi eventualno Zajmovića ili Jazvića u napad iduću pa ubaci Krpu ako ne zabijemo, ako nam se čovjek povrijedi najebat ćemo ga debelo, moramo mu povest računa o minutama kao i kod Čurjurića.

sajo10
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:53 pm

Jebote zaboravio sam dva ponistena gola.. Hajd prvi, ali onaj Jazvicev.. Kako muski ukrade covjeku gol, svaka mu cast :(

Ma nista, kad se sve sabere, remi je ko kuca.. Okrenuti se Tuzli i to je to. Bitno je dobiti iduce dvije utakmice (Tuzla away, Krupa home) i onda potuci se sa sirokobrijezanima dole.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri avg 15, 2018 10:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.

19tm87
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:55 pm

Ne mogu nista pricat sa 100% sigurnoscu dok ne vidim snimake ali ono sto je sigurno jedna super utakmica...

Elegant
Kontakt:

Da li je neko od vas "pajdas sa juga" od Vedrana. daj te dobronamjerno mu recite da se ne zayebava. Kakve glupe golove primamo to je za ne povjerovati, odbrana uz Vecu dobro podbacila. Gdje je Zec veceras ? Vranjes uz svu dobru volju od kako je usao lose odigrao, ako nista nakon dugo vremena dobar, borben derbi, mogli smo i da izgubimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 15, 2018 10:59 pm

Elegant je napisao/la:
Da li je neko od vas "pajdas sa juga" od Vedrana. daj te dobronamjerno mu recite da se ne zayebava. Kakve glupe golove primamo to je za ne povjerovati, odbrana uz Vecu dobro podbacila. Gdje je Zec veceras ? Vranjes uz svu dobru volju od kako je usao lose odigrao, ako nista nakon dugo vremena dobar, borben derbi, mogli smo i da izgubimo.
Ma nije Veca toliko kiksao, ona lopta po zemlji ga je iznenadila i cak mislim da je nekoga dirala...izvadio je Veca par dobri lopti danas...ja mu vise zamjeram prvi gol.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.

Prijava