ned apr 15, 2018 9:24 pm
Zali Boze vremena koje sam danas utrosio da bih dosao na tekmu, 5h voznje i dodjes i majmuncine onako odigraju... Izgledalo mi je kao da mi ne zelimo da damo gol i da smo dogovorili 0:0 a da Sarajevo ide na pobjedu. Straaasno je koliko smo losi, za mene ni jedan igrac danas nema prolaznu ocjenu jer je puhalo sa svih strana, izgledalo sve nonsalantno. Zajmovicu dzaba sto prodje na neku foru svog igraca kad su mu sut i ubacaj od zla oca i gore matere. Mehremic danas fuj, strahota kako lose. Hajdarevic se boji lopte, ok presjeci, ok uzeti loptu, al kad treba dodati loptu, okreni se nazad i gledaj gdje je stoper. Zakaric gori od Zajmovica jedno 15x, apsolutno nista ni s cim. Vranjes mlak ko mlohava cuna, nista nije korisno napravio iz nekoliko odlicnih situacija. Ubiparip vise igrao pod zemljom nego na terenu, vidio ga nisam. Zalosno je ovo kako igramo a borimo se za duplu krunu. Koze ce nas raznijeti u srijedu jer ce se naloziti ko bekani ponovo a mi smo umrli danas i dobro je neko rekao, dajte ove momke iz 1921 nek sada naprave intervju sa Covicem da vidimo sta ima da kaze jer je ocito da ne mozemo meda. Nadam se i dalje nekom cudu, ali nada se i Sasa Matic da ce progledati ali daj Boze. Mi sa ovom igrom necemo ni jedne tekme uzeti do kraja... Pa nama danas ni Messi ne bi pomogao a ne Ramovic koji bi se uklopio u to crnilo i katastrofalno postavljenu, pripremljenu tekmu od trenera koji ni jednom nije razdrmao ekipu, napravio izmjenu na vrijeme, pokusao mozda sa Modicem u sredini, sa drugim krilom, on uvodi mrtvog panja Kajkuta i Zerica koji je 2,3 puta bio u prilici da probije po krilu, a uspio je vratiti loptu prema odbrani, onako stalozeno, cuvajuci finih 0:2. Koji me konj navrati da dodjem a tacno sam znao da nas je ono cekalo, i na kladionici sam ubo pgX, da niko gola nece dati jer smo mlohave kite sto smo vec dokazali prethodne sezone.