Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 1:10 pm
cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 12:23 pm
Mislim da je bas bitno za derbi i pristup istom da danas Zrinjski ne dobije, jer ako dobiji i mi moramo, a mi kad nesto moramo onda smo donji.
To stoji, al to onda nije sampion. Sampion dobije kad je najteze i kad treba.
Ne mogu drugi nam sve rjesavat, daj da i mi nekad pokazemo muda i kad treba dobijemo.
Tezak smo psiholoski slucaj, realno ako se vodimo desavanjima iz proslosti ne mozemo se uhvatiti ni jedne teorije 100%.
Ako je teorija da moramo dobijati te direktne okrsaje sa glavnim konkurentom, mi prosle godine mlatnuli bukvalno Zrinju tamo 0-4 a kuci 2-1 s tim sto je stanje na terenu bilo mnogo superiornije od krajnjeg rezultata, a puknemo onda u Krupi, derbi bi se uvijek trebao izuzimati iz svih teorija jer nema nikad pravila.
Ako cemo teorijon dobijanja malih utakmica, opet ne mora nista znaciti, jer mi smo toliko puta kiksali na ovim iz lige za opstanak, bodove smo redom prosuli protiv Slobode, VITEZA mrtvog i Mladosti, i onda kad smo mislili da nam nema spasa zaredamo niz pobjeda u paklenom rasporedu i dobijali smo derbi za derbijem, a prethodno pored ovih malih ekipa upisali poraze protiv tog direktnog konkurenta, a na kraju smo opet prva ekipa prvenstva i to prilicno dobar broj kola.
Tako da kad sve sumiramo, realno je da nema neke teorije, znali smo igrat i pod pritiskom dobro, znali smo podbaciti i kad nema pritiska, isto vazi i za protivnike, jednostavno nepredvidiva ekipa, ali opet je realno najbolja u ligi, tu nema sumnje, prosle godine je Zrinjski bio iza nas u drugom dijelu sezone ali realno koliko god potpomognuti sudijama i savezom igrali su najbolje, a danas to nije tako.
Sto se krize tice, ja sam kao laik mogao naslutiti da necemo bas gaziti kao u finisu jesenjeg dijela prvenstva, toliko smo valjda obrazovani fudbalski da to nije realno ocekivati.
Bolje da nas je kriza igre i rezultata uhvatila sad nego zadnja 2-3 kola kao prosle sezone, u krizi smo a opet bjezimo 2 boda, samo se nadam da ce se sutuacija popraviti u ovih 10-15 dana i da cemo uhvatiti neki ritam za taj kljucni dio sezone.
Samo da nas popuste povrede i Beus.