Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kAtzie
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 28, 2018 10:22 pm

IvanOsim je napisao/la:
sri feb 28, 2018 10:06 pm
kAtzie je napisao/la:
sri feb 28, 2018 9:21 pm
Pun mi je vise k*rac kritikovanja nasih igraca. Nemam, niti cu ikad imati, nista protiv kritikovanja. Ali nacin na koji se kritikuje je zaista nevjerovatan. Veoma drzak i pomalo bezobrazan.
Vase tvrdnje koje su bazirane na nekom subjektivnom misljenju mozete okaciti macku o rep.

Sinisa Stevanovic je vazna karika u nasoj igri. Bar za sada. Ovo tvrdim na bazi analize njegovog kretanja kada je bio u kadru u izvjestajima 1921 ekipe.

Utakmica u Krupi.

Izvjestaj mozete pogledati u sljedecm spoileru:
3:04 - 3:12
Prati igraca na drugoj stativi.

3:16 - 3:30
Sjajno utrcavanje u prostor i centarsut za Ubiparipa koji pogadja za 1:0.

4:12 - 4:24
Igrac Krupe bjezi izmedju Graovca i Sinise sto dovodi do dobre prilike ekipe Krupe.

5:32 - 5:44
Korner za Krupu. Sinisu mozemo da vidimo oko penala kako neuspjelo pokusava da blokira udarac. Nekoliko sekundi kasnije, Krupa postize pogodak. *

6:03 - 6:21
Nakon dobrog ubacaja Krupe, Sinisa intervencijom glavom sprijecava skoro pa cist gol.

6:25 - 6:34
Neznodna lopta izmedju Bogija i Graovca. Sinisa pokriva svoju stranu, gdje i treba da bude.

6:37 - 7:05
Ucestvuje u presingu sto dovodi do situacije u kojoj Krupa gubi loptu. Kasnije penal za nas nakon igranja rukom Vukotica.

8:24 - 8:40
Vraca se u odbranu, kasnije neuspjesno uklizava sto dovodi do centarsuta i penala Krupe. *

9:14 - 9:19
Nakon sto je Veca odbrani penal, igrac Krupe je pobjegao ne samo Sinisi nego i Graovcu, a Boga mi i Zakaricu.

9:55 - 10:03
Ne ucestvuje aktivno u igri ali ga mozemo vidjeti u fazi napada.

10:04 - 10:30
U jednom trenutku Sinisa odigrava pas za Zakarica i odmah potom utrcava u mali prostor sto odvlaci igraca od Zakarica i samim time skida pritisak sa istog.

10:39 - 10:52
Rasciscava situaciju i kasnije ulazi u blok.

10:54 - 11:05 i 11:17 - 11:34
Vidimo ga u fazi napada.

12:15 - 12:21
Mozemo ga vidjeti na drugoj stativi pri ubacaju Krupe. Sinisa ometa puno visocijeg Vukotica da ugrozi nas gol ili da vrati pas u sredinu.

Utakmica protiv Slobode.

Izvjestaj mozete pogledati u sljedecem spoileru.:
3:35 - 3:50
Konkretan u odbrani, prati svog igraca.

4:36 - 4:55
U solidnoj akciji, vidimo ga na rubu kaznenog gdje ispraca nas solidan napad.

5:15 - 5:28
Na svom igracu, korektno obavlja svoju duznost.

Vidimo ga u kadru kod Vojine prilike glavom ali aktivno ne ucestvuje u igri.

6:42 - 6:49
Brani prvu stativu nakon protivnickog kornera.

6:52 - 7:05
Vidimo ga gdje utrcava u prostor i daje Hajdarevicu jos jednu opciju za centarsut.

7:42 - 7:54
Pokriva svoju poziciju.

8:06 - 8:27
Odlican sprint u prostor koji Zakarica oslobadja veceg pritiska.

10:20 - 10:50
Mehremic gubi loptu losim gradjenjem sto dovodi do situacije gdje stoper mora da preuzme ulogu beka da bi pokrio centarsut. Sinsa to ispraca i preuzima ulogu drugog stopera na drugoj stativi. Nedugo za tim, sprijecava cistu situaciju za igraca slobode intervencijom glavom.

10:50 - 10:59
Pokriva centarsut, gdje i treba da bude.

11:01 - 11:23
Kontra Slobode gdje Sinisa i Adi preuzimaju uloge stopera (razumljivo, Graovac i Bogi otisli na ubacaj). U idealnom svijetu, kada bekovi porkiju pozicije stopera, krila trebaju da preuzmu pozijcije bekova tako da ovdje stvarno ne vidim nista lose da je Sinisa uradio. Ispostovao je sto se od njega trazi.

11:43 - 11:55
Opasan ubacaj Slobode. Sinisa sam izmedju igraca #9 kod Krupe i igraca koji je primio loptu na drugoj stativi. Reagovao kao sto bi i svako drugi reagovao u toj situaciji, tj. otisao na igraca sa loptom. Kasnije Graovac izbacio loptu sa crte.

12:07 - :12:20
Prati igraca.

Ovako sam ja ovo vidio svojim ocima. Sinisa Stevanovic je, u zadnje dvije utakmice, direktno ucestvovao u realizaciji jednog pogotka, pri cemu tome je jos spasio dvije veoma izgledne situacije. Nakon penala u Krupi, mogao je bolje da reaguje i da sprijeci igraca da pospremi odbijenu loptu, ali isto tako mogli su i Graovac i Zakaric. Stajali su sva trojica u jednom metru razlike.
Banalno je reci da Sinisa je zna linije kretanja. To dokazuje i dokumentacija koju sam gore predstavio. Aktivno ucestvuje u napadu, stoji gdje treba da stoji. Nije njegova greska sto svaki napad ne ide bas po njegovoj strani. A defanzivno je, odgovorno tvrdim, najbolji bek lige. Ne da mi se sad traziti druge izvjestaje, ali uvijek je jedna konstanta bila - Sinisa dobar u defanzivi. Prvenstveno sa pravovremenim uklizavanjem. Istina, imao je utakmica gdje je bio indisponiran, kao i ostatak ekipe. Pravio je greske, kao i ostatak ekipe. Zuti kartoni, ok, tu i tamo nekad zna da pretjera. Ali reci da Sinisa nije dobar igrac, stvarno nije uredu.

* Kod prvog gola u Krupi, iskljucivi krivac je Hajdarevic zbog razloga sto nije pratio offside liniju.
* Kod penala u Krupi, iskljucivi krivac je Vedran koji je morao da savlada onu loptu. Onakve ubacaje bi morao hvatati i kad ga neko probudi u 3:17 ujutro i kaze imas minutu da uhvatis deset od deset ovakvih ubacaja.

Ne tarabim ja da je sada Sinisa igrac stoljeca jer nije. Za sada se super uklapa u formaciju i ne treba ga dirati. Ali vjerujem da ce doci vrijeme kada cemo teziti ka nekome sa boljim predispozicijama. Isto tako ne govorim da sada Hajdarevica treba na klupu poslati zbog jedne greske ili da je Veca los golman zbog penala u Krupi. Pokusavam da ukazem na to da se greske nekih igraca umanjuju dok se greske nekih igraca preuvelicavaju.

:ganja: :zeljeznicar1:
Poslije ove dvije utakmice puno vece kritike od forumasa je dozivio Vedran, nego Sinisa. Izuzimajuci mene, mozda jos jedan ili dva forumasa su se kriticki osvrnuli na Sinisu. Na Vedrana minimalno 20 forumasa. I ti sad branis Sinisu. Vjerovatno od mene. Omjer 20:2. I tebi je pun ku.rac kritika za Sinisu. Kako ti poslije utakmice sa Slobodom nije bio pun ku.rac kritika za Vedrana. Zanimljivo. A Vedrana ti ne pada na pamet braniti. Nisam ni mislio.

Vedran je kriv za penal. Vedran je odbranio taj isti penal, dakle ispravio gresku. Sinisa je kriv sto nije sprecio igraca da zabije gol, jer taj igrac prolazi pored njega. Nije mogao Graovac zagraditi i Sinisu i igraca Krupe.

Kazes najbolji defanzivni bek lige. Ok.
Ja kazem najgori ofanzivni bek lige. 1 asistencija u cijeloj sezoni u svim takmicenjima. 3 asistencije odkad igra za nas, skoro 100 utakmica. 0 golova na skoro 100 utakmica.
Znaci prosjek mrtvi. Jos stranac. Skup.

Treba li spimenuti da na njemu nikad marke necemo uzeti.
Na Vedranu cemo uzeti minimalno 500 hiljada. Pa ti i dalje samo Sinisu brani, a Vedrana nek kritikuju. To je ispravno.
Da je vece kritike dobio, vala i nije. Raja je rekla ono sto smo svi vidjeli. Ispala mu lopta. To nije kritika, to je cinjenica. Ako mislis da ja samo branim Sinisu ovim postom, onda si totalno fulio poentu. Govorim da se ne kritikuje bez nekih vecih argumenata, a ti valas bas volis da kenjas bez nekih dobrih argumenata. Zasto je Sinisa najlosiji ofanzivni bek lige? Zbog toga sto ima samo jednu asistenciju? De mi, molim te. izvadi statistiku ostalih bekova lige pa da sve to uporedimo te bekove sto namjestaju golove svaku utakmicu. Evo ja sam izvadio gore navedene argumenta protiv sranja po Sinisi. Isto bih uradio i za svakog drugog igraca.

Sto se tice Vedrana, momak je fenomenalan golman. Ali ima svoje nedostatke na kojima jos treba da poradi. Daj boze da uzmemo i milion na njemu, ja protiv toga nemam nista.
Sinisi je 29 godina i kad mu ugovor istekne bice mu 31 godina. Veca i Sinisa, nebo i zemlja razlika i apsolutno se ne mogu nikakva poredjenja povuci izmedju dvojice.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

IvanOsim
Kontakt:

sri feb 28, 2018 10:33 pm

@kAtzie

Normalno da je dobio vece kritike Vedran, cuj ne vjerujes. Procitaj komentare poslije utakmice pa ces vjerovati. Cak je i u onon glasanju za igraca utakmice imao trostruko manje glasova. A dva fantasticna izlijetanja i odbranjen penal. Sinisa asistencija za gol i krivac za gol.
A osim mene i eventualno dva forumasa niko nije kritikovao Sinisu.

Sam si napisao post pun ti je ku.rac kritika za nase igrace, izvadio sve Sinisine sitiuacije, a kad se Vedran ili Hajdarevic kritikuju (a puno su se vise kritikovali u ove dvije utakmice, sto je van svake pameti), tad ti nije pun ku.rac kritika za nase igrace.

Za druge bekove u ligi ne mogu vaditi statistiku, al samo Stanic je u prvoj polusezoni skupio 4 asistencije.

bogi
Kontakt:

sri feb 28, 2018 10:34 pm

Samo nemojte da opet Bogi bude kriv.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Kontakt:

sri feb 28, 2018 10:34 pm

U tom grmu leži Srđan

storm_raider
Kontakt:

sri feb 28, 2018 10:43 pm

Ako se kritikuje, i jedan i drugi onda je sa razlogom. Ne vidim da je bilo pljuvanja, vec kritika sa dokazom. Veca nas je nebrojeno puta spasio i mislim da je najbolji golman lige, vjerovatno buduci seniorski golman za klupe (Seha i Begovic ce jos dugo braniti tu), ali ono sto je pogrijesio, pogrijesio je. Ako neko kritikuje, ne znaci da zeli najgore tom igracu, barem ne na ovom forumu. Barem smo mi svi provjereni ovdje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sri feb 28, 2018 10:49 pm

mirzza je napisao/la:
sri feb 28, 2018 8:52 pm
ChWilla je napisao/la:
sri feb 28, 2018 8:35 pm
priče se pričaju a priori i sa očitim ciljevima. da se neki igrač ili krug igrača favorizuje.

prihvatajući da je kajkut star, islužen, spor, nije naše dijete, nije pravi željovac...meni ne može u glavu kako neko može diskreditovati golove koje je on za nas dao. znači učinak, onaj najvažniji u fudbalskoj igri. baš imajući u vidu da nije doveden da bude glavni igrač. gol protiv borca, u prvom dodiru kad nikoga ne ide, kad niko ne može da prelomi i pogodi - taj gol nije prelomio samo tu utakmicu, nego cijeli početak prvenstva za nas. gol u širokom, oni nas povedu u trećoj i mi umjesto da se skroz raspadnemo kao što su to znale dole i naše šampionske ekipe - izjednačimo u četrnaestoj. protiv radnika, započne u 47. minuti preokret sa dva gola razlike, što nismo godinama učinili.

to se zove "uzima minute mujagi" i prodaje kao fudbalsko znanje. a mujaga uđe željan minuta i u prvom potezu slomije čovjeka možda i za crveni. pa ne pasemo travu majku mu ***** majčinu. momak je potencijal, ali na najboljem putu da samo to i ostane...
Bas suprotno, Kajkut je doveden kao prvi spic, sto je Adzem govorio za 15 golova po sezoni, jer smo do tada imali Stevu Nekretninu Nikolica u napadu, pa je ovaj kao bio upgrade.
Kada se ispostavilo da ipak Kajkut nije taj covjek, dovodi se Vojo, a Kajkut ostaje kao neka vrsta dzokera iskusnog strijelca koji moze pomoci sto i radi i sto je i radio, daje svoj maksimalni doprinos.
Druga stvar je sto se na forumu od Mujage pravi poluinvalid koji ne zna hodati, a decko je kroz nastupe u juniorskoj ligi prvaka zaradio pohvale protivnickih trenera i bio jedan od zapazenijih napadaca. Te Mujaga crven ko paprika te nema snage, a nama Mujaga protiv Atletika primi loptu u stilu Dzeke izmedju 2 igraca oslobodi ih se i raspali momacki sa 20-tak i kusur metara za malo pored gola, decko je po onom blatu imao stotine skokova i bio dominantan igrac.
Dakle Kajkut i Mujaga ce imati svoje minute naravno, Kajkut kada nam treba iskustvo da stanemo na loptu ili kada jurimo gol, a Mujaga kada vodimo sa vise razlike da stice iskustvo. Ne vidim fakat svrhu omalovazavanja Mujagica da bi se digao Kajkut.
Sto se mene licno tice Mujagine golove bugarima ne bih stavljao ispod Saletovih Borcu i SIrokom, cak stavise, ova djeca su mi pozitivna prica na nivou drzave i nesto najpozitivnije sto se desilo u klupskom fudbalu od kraja rata, a Mujaga je jedan od junaka te price, ma koliko to nekome smetalo, sto bi ti kolega rekao, pa ne pasemo travu da to ne vidimo.
Usput neka je neko i napravio Blagojin miks najboljih poteza da se vidi kakav je to maestro fudbalske igre, nas najkonstatniji igrac u zadnjim godinama, posebno kada je igrao sa Amirom i Haretom/Sabanom jer mu igra sa Ugljesom i Markovicem i tim poluigracima nikako nije odgovarala.
Sto se tice tekme u Mostaru, bilo bi logicno da startaju Hare i Blagoje jer je Stojan ipak neuigran sa njima i bio je bolestan, pa da ga imamo na klupi za drugo poluvrijeme. Hare je neizostavan clan prvih 11 i velika radilica na terenu, tako da mislim da ce igrati vecinu utakmica i mijenjati se sa Sabanom.
ja ne omalovažavam mujagića ničim osim njegovog odnosa na terenu za prvi tim. a to su realne činjenice. njegov još postojeći potencijal i doprinos velikom ostvarenju juniorskog tima ne isključuju kajkutov doprinos sadašnjoj poziciji prvog tima. a stvari nam se prečesto, previše postavljaju kao da isključuju, dovoljno često da se čovjek pita je li slučajno. ne ti...

o tom ostvarenju juniorskog tima se i ovako nedovoljno priča, a zamisli koliko bi se pričalo da je prvi tim četvrti...pričalo bi se samo o remontu, ostavkama i tjeranju. jer smo takvi.
gradi željo boli te *****

SanMan
Kontakt:

sri feb 28, 2018 10:52 pm

Joj @Ivane al nas udavi.,
Navijač : izađe 11 igrača u plavim dresovima - navijaš za njih - ako pobjede hvališ, ako izgube kritikuješ (neko i psuje)
Ovi ostali : treneri ,manageri, jarani ,rođaci, oni što imaju koristi od određenog igrača prave "nauku" od fudbala

reks1
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:01 pm

maxum1921 je napisao/la:
sri feb 28, 2018 7:09 pm
Imam i ja direktora na poslu. I nekad se ono bas zakacimo. I ne znam sta da radim. I tako dodjem kuci i sjednem sa starcima da mi daju savjet. E tako ti je to. On je sebi najveci neprijatelj.

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 8020X koristeći Tapatalk
Maksume ko te zna, zna koji si bolesnik Zeljine ideje.Onih ambicioznih je bilo i bice.Opravdano ili ne ,to ce vrijeme pokazati.Pomalo .Valja nama sjediti jos i uzivati tamo vec....Samo da je proslavimo ABD.Ima da biramo gdje.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:03 pm

reks1 je napisao/la:
sri feb 28, 2018 11:01 pm
maxum1921 je napisao/la:
sri feb 28, 2018 7:09 pm
Imam i ja direktora na poslu. I nekad se ono bas zakacimo. I ne znam sta da radim. I tako dodjem kuci i sjednem sa starcima da mi daju savjet. E tako ti je to. On je sebi najveci neprijatelj.

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 8020X koristeći Tapatalk
Maksume ko te zna, zna koji si bolesnik Zeljine ideje.Onih ambicioznih je bilo i bice.Opravdano ili ne ,to ce vrijeme pokazati.Pomalo .Valja nama sjediti jos i uzivati tamo vec....Samo da je proslavimo ABD.Ima da biramo gdje.
abd u maju da ovo krunisemo sve i onda ide narodno veselje za sire forumske mase.

dell21
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:13 pm

A Bgm nekome će i čirevi pucati :).

BlueSide
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:19 pm

Paradzik suspendovan zbog utakmice na kosevu..pa kako kad je bilo bez greske

Boro na aparatima :rofl:

Doduse opet je izvor pravdabl :)
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 28, 2018 11:21 pm

kAtzie je napisao/la:Pun mi je vise k*rac kritikovanja nasih igraca. Nemam, niti cu ikad imati, nista protiv kritikovanja. Ali nacin na koji se kritikuje je zaista nevjerovatan. Veoma drzak i pomalo bezobrazan.
Vase tvrdnje koje su bazirane na nekom subjektivnom misljenju mozete okaciti macku o rep.

Sinisa Stevanovic je vazna karika u nasoj igri. Bar za sada. Ovo tvrdim na bazi analize njegovog kretanja kada je bio u kadru u izvjestajima 1921 ekipe.

Utakmica u Krupi.

Izvjestaj mozete pogledati u sljedecm spoileru:
3:04 - 3:12
Prati igraca na drugoj stativi.

3:16 - 3:30
Sjajno utrcavanje u prostor i centarsut za Ubiparipa koji pogadja za 1:0.

4:12 - 4:24
Igrac Krupe bjezi izmedju Graovca i Sinise sto dovodi do dobre prilike ekipe Krupe.

5:32 - 5:44
Korner za Krupu. Sinisu mozemo da vidimo oko penala kako neuspjelo pokusava da blokira udarac. Nekoliko sekundi kasnije, Krupa postize pogodak. *

6:03 - 6:21
Nakon dobrog ubacaja Krupe, Sinisa intervencijom glavom sprijecava skoro pa cist gol.

6:25 - 6:34
Neznodna lopta izmedju Bogija i Graovca. Sinisa pokriva svoju stranu, gdje i treba da bude.

6:37 - 7:05
Ucestvuje u presingu sto dovodi do situacije u kojoj Krupa gubi loptu. Kasnije penal za nas nakon igranja rukom Vukotica.

8:24 - 8:40
Vraca se u odbranu, kasnije neuspjesno uklizava sto dovodi do centarsuta i penala Krupe. *

9:14 - 9:19
Nakon sto je Veca odbrani penal, igrac Krupe je pobjegao ne samo Sinisi nego i Graovcu, a Boga mi i Zakaricu.

9:55 - 10:03
Ne ucestvuje aktivno u igri ali ga mozemo vidjeti u fazi napada.

10:04 - 10:30
U jednom trenutku Sinisa odigrava pas za Zakarica i odmah potom utrcava u mali prostor sto odvlaci igraca od Zakarica i samim time skida pritisak sa istog.

10:39 - 10:52
Rasciscava situaciju i kasnije ulazi u blok.

10:54 - 11:05 i 11:17 - 11:34
Vidimo ga u fazi napada.

12:15 - 12:21
Mozemo ga vidjeti na drugoj stativi pri ubacaju Krupe. Sinisa ometa puno visocijeg Vukotica da ugrozi nas gol ili da vrati pas u sredinu.

Utakmica protiv Slobode.

Izvjestaj mozete pogledati u sljedecem spoileru.:
3:35 - 3:50
Konkretan u odbrani, prati svog igraca.

4:36 - 4:55
U solidnoj akciji, vidimo ga na rubu kaznenog gdje ispraca nas solidan napad.

5:15 - 5:28
Na svom igracu, korektno obavlja svoju duznost.

Vidimo ga u kadru kod Vojine prilike glavom ali aktivno ne ucestvuje u igri.

6:42 - 6:49
Brani prvu stativu nakon protivnickog kornera.

6:52 - 7:05
Vidimo ga gdje utrcava u prostor i daje Hajdarevicu jos jednu opciju za centarsut.

7:42 - 7:54
Pokriva svoju poziciju.

8:06 - 8:27
Odlican sprint u prostor koji Zakarica oslobadja veceg pritiska.

10:20 - 10:50
Mehremic gubi loptu losim gradjenjem sto dovodi do situacije gdje stoper mora da preuzme ulogu beka da bi pokrio centarsut. Sinsa to ispraca i preuzima ulogu drugog stopera na drugoj stativi. Nedugo za tim, sprijecava cistu situaciju za igraca slobode intervencijom glavom.

10:50 - 10:59
Pokriva centarsut, gdje i treba da bude.

11:01 - 11:23
Kontra Slobode gdje Sinisa i Adi preuzimaju uloge stopera (razumljivo, Graovac i Bogi otisli na ubacaj). U idealnom svijetu, kada bekovi porkiju pozicije stopera, krila trebaju da preuzmu pozijcije bekova tako da ovdje stvarno ne vidim nista lose da je Sinisa uradio. Ispostovao je sto se od njega trazi.

11:43 - 11:55
Opasan ubacaj Slobode. Sinisa sam izmedju igraca #9 kod Krupe i igraca koji je primio loptu na drugoj stativi. Reagovao kao sto bi i svako drugi reagovao u toj situaciji, tj. otisao na igraca sa loptom. Kasnije Graovac izbacio loptu sa crte.

12:07 - :12:20
Prati igraca.

Ovako sam ja ovo vidio svojim ocima. Sinisa Stevanovic je, u zadnje dvije utakmice, direktno ucestvovao u realizaciji jednog pogotka, pri cemu tome je jos spasio dvije veoma izgledne situacije. Nakon penala u Krupi, mogao je bolje da reaguje i da sprijeci igraca da pospremi odbijenu loptu, ali isto tako mogli su i Graovac i Zakaric. Stajali su sva trojica u jednom metru razlike.
Banalno je reci da Sinisa je zna linije kretanja. To dokazuje i dokumentacija koju sam gore predstavio. Aktivno ucestvuje u napadu, stoji gdje treba da stoji. Nije njegova greska sto svaki napad ne ide bas po njegovoj strani. A defanzivno je, odgovorno tvrdim, najbolji bek lige. Ne da mi se sad traziti druge izvjestaje, ali uvijek je jedna konstanta bila - Sinisa dobar u defanzivi. Prvenstveno sa pravovremenim uklizavanjem. Istina, imao je utakmica gdje je bio indisponiran, kao i ostatak ekipe. Pravio je greske, kao i ostatak ekipe. Zuti kartoni, ok, tu i tamo nekad zna da pretjera. Ali reci da Sinisa nije dobar igrac, stvarno nije uredu.

* Kod prvog gola u Krupi, iskljucivi krivac je Hajdarevic zbog razloga sto nije pratio offside liniju.
* Kod penala u Krupi, iskljucivi krivac je Vedran koji je morao da savlada onu loptu. Onakve ubacaje bi morao hvatati i kad ga neko probudi u 3:17 ujutro i kaze imas minutu da uhvatis deset od deset ovakvih ubacaja.

Ne tarabim ja da je sada Sinisa igrac stoljeca jer nije. Za sada se super uklapa u formaciju i ne treba ga dirati. Ali vjerujem da ce doci vrijeme kada cemo teziti ka nekome sa boljim predispozicijama. Isto tako ne govorim da sada Hajdarevica treba na klupu poslati zbog jedne greske ili da je Veca los golman zbog penala u Krupi. Pokusavam da ukazem na to da se greske nekih igraca umanjuju dok se greske nekih igraca preuvelicavaju.

:ganja: :zeljeznicar1:
Eh vala, neka si ovo napisao da ja ne moram.

100 puta sam rekao da lik u odbrani nije los sekunde, u napadu moze napredovati.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

1921.ba
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:25 pm

IvanOsim je napisao/la:
sri feb 28, 2018 7:53 pm

Evo vi 1921.ba pravite poteze Blagojevica koji za 2 mjeseca ide dzabe. Pa valjda treba prvo Hajdarevicevi potezi, momak ima 20 godina, napravit ce karijeru kakvu samo moze sanjati Blagojevic. Al ne, hajmo ovog dizati, kad mu se igra dobar je. Meni to nije uredu.
Uz dužno poštovanje, klanjalo se Miroslavu Stevanoviću koji je odbio novi ugovor, koji je duplo manje u Klubu od Jovana koji je odigrao puno više utakmica i puno više dao Klubu. Nama je svaki igrač jednak i cijenimo svakoga ko je doprinio našem Želji. Lične aspiracije i subjektivnost nisu mogući i neće biti.

Ne znam kako nekome ko navija za Želju neki igrač može biti bitniji od drugog, valjda smo svi jedna cjelina?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

dell21
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:33 pm

Svi su naši svi su isti nema razlike. Oni koji prave razlike to rade iz nekog interesa kratko i jasno.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:47 pm

Neka mi neko objasni ko je kritikovo Hajdarevića i Kjosevskog? Šta je kritika reć da se Hajdar umorio ili da je Veca zeznuo penal? Saša i Vojo povedite nas!
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:52 pm

:baklja: :baklja: :baklja:

slika

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:57 pm

Evo ako uvezemo 5 stranica bez hejta od mene piva za sve koji su napisali post u tih 5 stranica, za hadziju nularica :)

Ljudi, prvi smo na tabeli... U polufinalu kupa... Pokriva se istok... Radimo livadu... Dolazi GS...

Ja ne znam da nam je ikad bolje islo, mi se raspravljamo ko je gori i ko vise grijesi... I hejtamo ekipu 1921 sto je izbacila video blagoje... Ti ljudi su nas toliko zaduzili i dobrog ucini, da izbace klip o zvijezdama granda, ne zasluzuju prigovor...

Gol za golom eto nove pobjede, sa pobjedama dolaze i titule, samo jedan gol moze promjenit sve, sve do kraja zeljo nema predaje!!!!!!!

Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.

storm_raider
Kontakt:

sri feb 28, 2018 11:58 pm

Durgo je napisao/la:
Evo ako uvezemo 5 stranica bez hejta od mene piva za sve koji su napisali post u tih 5 stranica, za hadziju nularica :)
Hadzija Gavran: "Ova nularica ista ko prava"
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 28, 2018 11:59 pm

storm_raider je napisao/la:
Durgo je napisao/la:
Hadzija Gavran: "Ova nularica ista ko prava"
To to :) :)

Plava Porodica
Kontakt:

čet mar 01, 2018 12:01 am

Opet bi se našo neki džematlija za inat da nam pivu uskrati..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava