Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 27, 2018 11:23 pm

Ima ovdje bombaša, sve je moguce.

Garant je Gavran sebi gnijezdo sredio prevarant stari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:27 pm

Joj Elegante ako ovo bude samo navlakusa da tebe zaj.ebu, izginuću ja džaba.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:37 pm

neroazzuro je napisao/la:
uto feb 27, 2018 11:01 pm
Ljudi, šta je fakat sa slovenca? Nije valjda brat fakat (gluho bilo) umro?
Kad ide aBd krov?

I gdje nam je forumas @propuh? On je bio cool momak.
mislim da je to @chile ili se varam...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:37 pm

ooooooooooooooooooooo hajdeeeeee Zeljo zabij gooooooooooooooooooooooool

neroazzuro
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:40 pm

Hvala Minjore! Al krov ne bih preživio :cigara:

Grbavica
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:41 pm

ginem ginem
phpBB [video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Kospicar
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:45 pm

A jos Manijaci u punom sastavu na svakim sl utakmicama :palacgore:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Mirek11
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:49 pm

gavran je napisao/la:
uto feb 27, 2018 10:58 pm
Mirek11 je napisao/la:
uto feb 27, 2018 10:50 pm
gavran je napisao/la:
uto feb 27, 2018 10:17 pm
Lijepo sam objasnio upravi da sanel ne smije da kisne. I ide krov.Hvala ti sanele da ne kisnem ni ja.A ni stolica mog rahmetli druga slovenca.Lahka mu zemlja slovenska.
Evo se sanel zahvaljuje tebi i upravi ali ga interesuje kada bi trebalo poceti postavljanje krova, htio bi snimati live sa krova?
Malo mu je problem sad sa snimanjem nema mu rumenog.A kako sam cuo mozda prihvati i srekovu ponudu da trenira golmane slanih.A radovi idu kazu brzo.8 nosivih stubova malo konstrukcije i lim.
Nije on kao legende, zivi Zeljeznicar a valjda bude neki kran za snimanje :)
Bitno je da ne kisnemo, konstrukcija nije bitna osim da bude u visini sjevera. A aBd Grbavica ce u tom slucaju biti stadion sa najvise natrkivenih sjedecih mjesta i najboljim terenom u BiH :palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

uto feb 27, 2018 11:53 pm

Ne znam za vas, ali ja se u Mostaru nadam pobjedi Zelje. Kada su mogli Siroki dobiti u gostima, mogu i Zrinjski.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:00 am

Bod nula bodova.
Samo pobjeda !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

neroazzuro
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:07 am

Pa možda se i Adžem naučio pilit naopako s onom izjavom o bodu. Vjerujem da će momci ići na pobjedu.

exbabilon
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:35 am

Treba izaci s jasnom vizijom i ciljem. Kao u Sirokom, mi ne moramo ganjati nista, ali necemo parkirati ni autobus. Ono sto nas krasi ove sezone je sasvim solidna realizacija, ne promasujemo previse 100% sansi. Kad imas individualce poput Zakarica i Ramovica, nepredvidivog Zeca, neka sansa ce se ukazati prije ili kasnije. Samo strpljivo, sto duze je 0:0 nase sanse rastu, bas kao i u Sirokom.

Vidjet cemo kako ce se utakmica odvijati, ali ovako unaprijed bod je sasvim zadovoljavajuca opcija.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri feb 28, 2018 12:46 am

Ma ja bi ih napao u prvih 5 minuta sa svime što imamo, neka im se uvuče panika u kosti da nesmiju preći svi centra, probati držati loptu u svom posjedu što duže poslije i graditi napade pametno, kvalitet imamo i sigurno smo jači na terenu, ja u pobjedu nimalo ne sumljam.
イビチャ・オシム

Leon_Professional
Kontakt:

sri feb 28, 2018 1:11 am

Sad mi imamo vezni red jaci od njihovog, sto do sad nije bio slucaj. Imali su veliku nadmoc u sredini u odnosu na sve ekipe i mi smo ih dobijali disciplinovanom odbranom i brzom tranzicijom.

Pa na Grbavici su imali posjed cijeli mec, pa ih dobismo a pri tom iz tog posjeda nista ne napravise.

Nadam se da necemo mi takvi biti. Bolje ih je malo izvuc pa igrat na nepostavljenu odbranu. A ubjedjen sam i da necemo imat toliku nadmoc u posjedu jer ipak idemo u goste, a i oni gaje igru na posjedu. Mislim da cemo mi oprezno igrati, sigurno idemo da dobijemo, ali oprezno ni bod nije los, ostao si prvi a proslo ti je najgore gostovanje.

Ako se zaletimo grlom u jagode mogli bi ga klepiti lagano na kontru, Jovic Filipovic Todorovic ne zna se koji je brzi.

IvanOsim
Kontakt:

sri feb 28, 2018 1:38 am

Utakmica protiv Slobode:

Veoma vazna pobijeda, tesko izborena, ali nam nisu trebali nepostojeci penal(i).

Prva stvar koju bih prokomentarisao su izmjene Adzema. Ono je smjesno. Zalosno. Nikad razumijeti necu prvu izmjenu. Kajkut samo zauzima mjesto Mujagicu i Zaimovicu.

Hajdarevic za nasu igru znaci isto sto i Kante u Lesteru i Chelsiju. Uvijek je na lopti, na protivnickom igracu, more sitnih faulova, mozda trenutno nas najvazniji igrac.
Sabanadzovic, onako laganog koraka, idealno da je usao oko 75 min. Al ne bolje Kajkut.

Vidim neki forumasi prizivaju vezni red Blagojevic - Vranjes. Obojica presli tridesetu, treba im radilica na terenu i bez jednog od dvojice omladinaca vezni red bi bas puno trpio. Nije vam dugo trebalo da klupirate nasa dva najveca dragulja. Mada sam to i ocekivao.

Vidim skoro svaki forumas je spomenuo losu partiju Vedrana. Lijepo. Iako uopste nije bila toliko losa partija. Nedo Bog da napravi dvije greske kao Begovic za vikend, ne bi se moglo opstati od komentara. Kad Vedran ode, tek cemo vidjeti koliko smo oslabljeni bez njega. Imao jednu vrhunsku intervenciju, kojom je spasio cist gol.

Vidim opet se Sinisa hvali pretjerano. Koliko je samo Terzic, desni bek Slobode, bolju utakmicu od njeg odigrao. Zakaric slabije izgleda sa Sinisom, jednostavno osnovne napadacke kretnje momak ne razumije. Najslabija karika zajedno sa Bogicevicem. Kod drugog gola u Krupi njemu igrac hladno bijezi, al nema veze, ima on kredita uspio je da napokon asistira u 19 utakmici sezone, Vedrana cemo optuziti sto mu je lopta ispala, yebo to sto je penal odbranio. Cak je dobio troduplo vise glasova za igraca utakmice od Vedrana. Tugo moja tugo.

Bogicevic ako bude igrao protiv Zrinjskog, a njima u napadu brzi igraci, nek nam je Bog na pomoci. Nema startnost, samo je pitanje vremena kad cemo biti kaznjavani zbog tog. Al me ne cudi da to Adzem ne vidi, jer poslije Viteza opet u istom trenutku na terenu Kajkut i Zeba. Jos samo fali da i Crnov bude u istom trenutku sa njima na terenu i sve ce biti protiv nas okrenuto.

Graovac igrac utakmice.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 28, 2018 2:56 am

Kajkut i Zeba su u igru usli u trenucima kada je ovu vrlo tvrdu i tesku utakmicu
u kojoj nam je pobjeda bila izuzetno vazna, trebalo polako zatvarati. Obojica su
jako iskusna, znaju sacuvati loptu, ukrasti koji minut, a ako zatreba, malo i odglu-
miti..U taktickom smislu, po meni, sasvim logican potez. Uvoditi Anela u igru po
ovakvom terenu i protiv tuzlanskih kostolomaca bio bi prevelik i nepotreban rizik.
Ovaj dragulj moramo cuvati kao malo vode na dlanu...
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

IvanOsim
Kontakt:

sri feb 28, 2018 3:28 am

Ako Adzem razmislja tako kao ti, nek nam je Bog na pomoci, kao sto nam je bio zadnjih 10tak minuta.
Teren nije bilo los kao protiv Radnika i Anel je ovdje mogao hladno uci, kao protiv Sirokog na nista boljem terenu. A nece jos dugo biti dragulj ako nastavi sjediti na klupi.

sastrane

sri feb 28, 2018 6:33 am

Anela nije bilo u opticaju za mec cini mi se.

Rashid
Kontakt:

sri feb 28, 2018 7:59 am

IvanOsim je napisao/la:
sri feb 28, 2018 1:38 am
Utakmica protiv Slobode:

Veoma vazna pobijeda, tesko izborena, ali nam nisu trebali nepostojeci penal(i).

Prva stvar koju bih prokomentarisao su izmjene Adzema. Ono je smjesno. Zalosno. Nikad razumijeti necu prvu izmjenu. Kajkut samo zauzima mjesto Mujagicu i Zaimovicu.

Hajdarevic za nasu igru znaci isto sto i Kante u Lesteru i Chelsiju. Uvijek je na lopti, na protivnickom igracu, more sitnih faulova, mozda trenutno nas najvazniji igrac.
Sabanadzovic, onako laganog koraka, idealno da je usao oko 75 min. Al ne bolje Kajkut.

Vidim neki forumasi prizivaju vezni red Blagojevic - Vranjes. Obojica presli tridesetu, treba im radilica na terenu i bez jednog od dvojice omladinaca vezni red bi bas puno trpio. Nije vam dugo trebalo da klupirate nasa dva najveca dragulja. Mada sam to i ocekivao.

Vidim skoro svaki forumas je spomenuo losu partiju Vedrana. Lijepo. Iako uopste nije bila toliko losa partija. Nedo Bog da napravi dvije greske kao Begovic za vikend, ne bi se moglo opstati od komentara. Kad Vedran ode, tek cemo vidjeti koliko smo oslabljeni bez njega. Imao jednu vrhunsku intervenciju, kojom je spasio cist gol.

Vidim opet se Sinisa hvali pretjerano. Koliko je samo Terzic, desni bek Slobode, bolju utakmicu od njeg odigrao. Zakaric slabije izgleda sa Sinisom, jednostavno osnovne napadacke kretnje momak ne razumije. Najslabija karika zajedno sa Bogicevicem. Kod drugog gola u Krupi njemu igrac hladno bijezi, al nema veze, ima on kredita uspio je da napokon asistira u 19 utakmici sezone, Vedrana cemo optuziti sto mu je lopta ispala, yebo to sto je penal odbranio. Cak je dobio troduplo vise glasova za igraca utakmice od Vedrana. Tugo moja tugo.

Bogicevic ako bude igrao protiv Zrinjskog, a njima u napadu brzi igraci, nek nam je Bog na pomoci. Nema startnost, samo je pitanje vremena kad cemo biti kaznjavani zbog tog. Al me ne cudi da to Adzem ne vidi, jer poslije Viteza opet u istom trenutku na terenu Kajkut i Zeba. Jos samo fali da i Crnov bude u istom trenutku sa njima na terenu i sve ce biti protiv nas okrenuto.

Graovac igrac utakmice.
Veze ti nemas sa zivotom. Cuj Sinisa i Zaka se ne razumiju na terenu :lol: pa bolan pogledaj prvi gol protiv Krupe.
Kaze mora Bogicevica izbaciti? Pa koga ce staviti nece Velica. Da mozda Varana iz Reala posudimo nabrzaka sta mislis?

Ja kakvi sve bolidi misle da razumiju fudbal :roll:

ChWilla
Kontakt:

sri feb 28, 2018 8:12 am

vidim ja nešto mi falilo...

i sad ćeš biti lobotomija ako se s jednom tačkom ne slažeš...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava