Ima ovdje bombaša, sve je moguce.
Garant je Gavran sebi gnijezdo sredio prevarant stari.
mislim da je to @chile ili se varam...neroazzuro je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 11:01 pmLjudi, šta je fakat sa slovenca? Nije valjda brat fakat (gluho bilo) umro?
Kad ide aBd krov?
I gdje nam je forumas @propuh? On je bio cool momak.
Nije on kao legende, zivi Zeljeznicar a valjda bude neki kran za snimanjegavran je napisao/la: ↑uto feb 27, 2018 10:58 pmMalo mu je problem sad sa snimanjem nema mu rumenog.A kako sam cuo mozda prihvati i srekovu ponudu da trenira golmane slanih.A radovi idu kazu brzo.8 nosivih stubova malo konstrukcije i lim.
Veze ti nemas sa zivotom. Cuj Sinisa i Zaka se ne razumiju na terenuIvanOsim je napisao/la: ↑sri feb 28, 2018 1:38 amUtakmica protiv Slobode:
Veoma vazna pobijeda, tesko izborena, ali nam nisu trebali nepostojeci penal(i).
Prva stvar koju bih prokomentarisao su izmjene Adzema. Ono je smjesno. Zalosno. Nikad razumijeti necu prvu izmjenu. Kajkut samo zauzima mjesto Mujagicu i Zaimovicu.
Hajdarevic za nasu igru znaci isto sto i Kante u Lesteru i Chelsiju. Uvijek je na lopti, na protivnickom igracu, more sitnih faulova, mozda trenutno nas najvazniji igrac.
Sabanadzovic, onako laganog koraka, idealno da je usao oko 75 min. Al ne bolje Kajkut.
Vidim neki forumasi prizivaju vezni red Blagojevic - Vranjes. Obojica presli tridesetu, treba im radilica na terenu i bez jednog od dvojice omladinaca vezni red bi bas puno trpio. Nije vam dugo trebalo da klupirate nasa dva najveca dragulja. Mada sam to i ocekivao.
Vidim skoro svaki forumas je spomenuo losu partiju Vedrana. Lijepo. Iako uopste nije bila toliko losa partija. Nedo Bog da napravi dvije greske kao Begovic za vikend, ne bi se moglo opstati od komentara. Kad Vedran ode, tek cemo vidjeti koliko smo oslabljeni bez njega. Imao jednu vrhunsku intervenciju, kojom je spasio cist gol.
Vidim opet se Sinisa hvali pretjerano. Koliko je samo Terzic, desni bek Slobode, bolju utakmicu od njeg odigrao. Zakaric slabije izgleda sa Sinisom, jednostavno osnovne napadacke kretnje momak ne razumije. Najslabija karika zajedno sa Bogicevicem. Kod drugog gola u Krupi njemu igrac hladno bijezi, al nema veze, ima on kredita uspio je da napokon asistira u 19 utakmici sezone, Vedrana cemo optuziti sto mu je lopta ispala, yebo to sto je penal odbranio. Cak je dobio troduplo vise glasova za igraca utakmice od Vedrana. Tugo moja tugo.
Bogicevic ako bude igrao protiv Zrinjskog, a njima u napadu brzi igraci, nek nam je Bog na pomoci. Nema startnost, samo je pitanje vremena kad cemo biti kaznjavani zbog tog. Al me ne cudi da to Adzem ne vidi, jer poslije Viteza opet u istom trenutku na terenu Kajkut i Zeba. Jos samo fali da i Crnov bude u istom trenutku sa njima na terenu i sve ce biti protiv nas okrenuto.
Graovac igrac utakmice.