Cujem da ces im ti pisati lektire, a Kokot ce ih uciti kako da trce.
Cujem da ces im ti pisati lektire, a Kokot ce ih uciti kako da trce.
Ako on bude novi Dzeko ja cu procitati vise knjiga od Bogija. Sto znaci dvije nemoguce misije.
Evo i sta je izjavio Dzeko za SS(SkySports), nakon utakmice sa Sampdoriom:
Pompey je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:13 pmEvo i sta je izjavio Dzeko za SS(SkySports), nakon utakmice sa Sampdoriom:
"Chelsea me želi i ja pristao? Prvi put čujem za to. Valjda se i ja nešto pitam, a ne da se navodno dogovara transfer i da se spinuje da sam izrazio želju da dođem. Reću ću vam krako i jasno, nema šanse da dođem u Chelsea"
E Hajde Mujagicu da mu ga zavalimfanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:12 pmAko on bude novi Dzeko ja cu procitati vise knjiga od Bogija. Sto znaci dvije nemoguce misije.
Haha ima vremenabogi je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:16 pmE Hajde Mujagicu da mu ga zavalimfanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:12 pmAko on bude novi Dzeko ja cu procitati vise knjiga od Bogija. Sto znaci dvije nemoguce misije.![]()
E nisi normalan...Pompey je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:13 pmEvo i sta je izjavio Dzeko za SS(SkySports), nakon utakmice sa Sampdoriom:
"Chelsea me želi i ja pristao? Prvi put čujem za to. Valjda se i ja nešto pitam, a ne da se navodno dogovara transfer i da se spinuje da sam izrazio želju da dođem. Reću ću vam krako i jasno, nema šanse da dođem u Chelsea"
Pompey je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:13 pmEvo i sta je izjavio Dzeko za SS(SkySports), nakon utakmice sa Sampdoriom:
Sanjaj stari, sanjaj.. Edin se radja u sto godina vjerujbogi je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:16 pmE Hajde Mujagicu da mu ga zavalimfanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:12 pmAko on bude novi Dzeko ja cu procitati vise knjiga od Bogija. Sto znaci dvije nemoguce misije.![]()
HAHAHAHHAHAHAHAHAAHHA krajPompey je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 11:13 pmEvo i sta je izjavio Dzeko za SS(SkySports), nakon utakmice sa Sampdoriom: