evo ima "došla" koji navijaju za pravi tim hhhNorsborg je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 3:05 pmZa mladje ću jednom opisati nastanak "Udarnika","Torpeda","Sarajeva" ali ovaj put samo o "gradskom i gradjanskom" i zašto došle navijaju za Sarajevo.Raptor44 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:13 pmhttp://www.bhfudbal.ba/bh-fudbal/bordo- ... /02112017/
"Ali u tome valjda i leži razlika između gradskih tj. građanskih klubova i onih drugih ….”, stoji u saopćenju ‘Bordo prijatelja’."
hahahahah majku im..
Mi stariji smo od svojih rodiljelja učili za koga navijati.Moj rahmetli otac mogao je birati izmedju nacionalnih timova i Želje,radničkog kluba.
Torpedo ili Sarajevo nije postojalo i nije nit moglo biti u igri.
E sad,mi rodjeni u Sarajevu kao i naši roditelji i dede i nane imamo običaj reči da bi postao Sarajlija mora ti svako uho biti u Sarajevu po
50 godina,znači ukupno 100 i onda si Sarajlija.Tek tada je čovjek poprimio ponašanje,govor i običaje jednog Sarajlije.
Došle,to jest ovi što sebe smatraju gradjanima,navijaju za FK Sarajevo jer im je neko rekao da se tako postaje "Saraaaaaajlija".
Toliko o gradskom i gradjanskom klubu.UVIJEK BIO I OSTAO POLITIČKI KLUB.
O Jošku Domorockom,političkom klubu Torpedo i otimanju svega osim Grbavice nekom drugom prilikom.
pa poslije naše tekme je dobio salvu hvalospjeva,prije ne vidjeh da ga je iko spomenuo.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 6:19 pmJel pricamo samo o nasoj tekmi?
Neozbiljno bi bilo da pricamo samo na osnovu jednog meca.
Dujmovic nije spreman za prvi tim jos uvjek. Pa sad je protiv Ludogoreca zijanio 2 od 3 gola.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 6:26 pmDržat Vecu, istrpit Dujmovića do povratka Šehe ha ya.
Kakvi ba golmani sa strane mi smo svakog i proizveli za repku..
Nisi shvatio poentu.Poenta je da pitari tvrde da samo ,došle navijaju za Želju a oni navijaju da bi bili "Saraaaaajlije" i ništa više od toga.salle86 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 6:32 pmevo ima "došla" koji navijaju za pravi tim hhhNorsborg je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 3:05 pmZa mladje ću jednom opisati nastanak "Udarnika","Torpeda","Sarajeva" ali ovaj put samo o "gradskom i gradjanskom" i zašto došle navijaju za Sarajevo.Raptor44 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 1:13 pmhttp://www.bhfudbal.ba/bh-fudbal/bordo- ... /02112017/
"Ali u tome valjda i leži razlika između gradskih tj. građanskih klubova i onih drugih ….”, stoji u saopćenju ‘Bordo prijatelja’."
hahahahah majku im..
Mi stariji smo od svojih rodiljelja učili za koga navijati.Moj rahmetli otac mogao je birati izmedju nacionalnih timova i Želje,radničkog kluba.
Torpedo ili Sarajevo nije postojalo i nije nit moglo biti u igri.
E sad,mi rodjeni u Sarajevu kao i naši roditelji i dede i nane imamo običaj reči da bi postao Sarajlija mora ti svako uho biti u Sarajevu po
50 godina,znači ukupno 100 i onda si Sarajlija.Tek tada je čovjek poprimio ponašanje,govor i običaje jednog Sarajlije.
Došle,to jest ovi što sebe smatraju gradjanima,navijaju za FK Sarajevo jer im je neko rekao da se tako postaje "Saraaaaaajlija".
Toliko o gradskom i gradjanskom klubu.UVIJEK BIO I OSTAO POLITIČKI KLUB.
O Jošku Domorockom,političkom klubu Torpedo i otimanju svega osim Grbavice nekom drugom prilikom.
jbg, 31 mi kuka a samo 70% života sam sarajlia![]()
![]()
![]()