Ako se uradi kako je plarnirano tj sa teretanom, saunaom i pabom genrirat će i ona prihod. MOžda i veći od drugih dijelova tribine.LeBlue je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 11:19 amMozda nebi bilo losa ideja gledati relevantna zemljista u istocnom sarajevo. Neznam da li je to uopste moguce, ali bi trebalo da je jeftinije i isto blize ako se gleda sa Grbavice nego npr gdje je Butmir. Mislim da se treba gledati kako mozemo napraviti stadion da je dostojan igranja vecih utakmica, a za to nam treba samo kvalitetan teren. Kakvu nam vrijednost daje nova tribina na jugu? Moras puno investirati da imas mogucnost da izdas prostor i tako generises konstantan prihod. Nisam siguran da nova tribina na jugu je garancija da ce posjeta na stadionu biti visoka, sta vise skeptican sam, ako se prati ovaj zadnji trend posjete. Trebamo fokusirati sta ce nam obezbijediti prihode klubu, a to bi trebalo da bude dobra infrastrukura, i prodaja mladih igraca.Vipla1921 je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 11:04 amNapokon zanimljivo ući na forum ima se šta i pročitati.. Mi tek sad vidimo koliko nam fali svega.. Od stadiona preko kampa i terena.. Slažem se s kolegom oko lokacije za Trebevic.. Mislim da bi ta lokacija možda i najbolja za nas bila iz vise razloga kao što su blizina, čist zrak, jeftinije zemljište.. Eh sad koliko god bilo važno kamp da imamo ja mislim da je najvažnije stadion da se radi konstantno, to se ne smije stati.. Mislim da je jug važniji od krova na istoku i to treba ispratiti opet s akcijama raznoraznim.. Jedno je sigurno vitez mora pasti !
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Mit je i da Željin stadion nije državni. Udruženja građana su državne firme, čije su drugo? Privatne nisu osim u slučaju pitara ili nekoga ko je naparvio udruženje a u strukturama mu sve familija. Željo to ne može biti. Zbog toga je društveni klub, pa je i sam stadion društveni.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 2:13 pmKad smo kod Malezijaca i slicnih marifetluka:
www.bordoprijatelji.ba/2017/11/01/osvrt/
Nevjerovatno.
Ocevima nisane dizali od "voljenog" kluba. Umjesto da pise nisane dize porodica, kod njih pisalo nisane dize porodica od ukradenih para iz kluba.
??
ima on taj običaj...