Šta mi smo ga mogli dovesti džaba ali ga je Young Boys morao platiti ? De Brko ne brukaj se, tražite samo izgovore da blatite čovjeka.Brkoo je napisao/la: ↑pon sep 11, 2017 10:30 pmJa sam navijac, nisam sef strucnog staba. Moja rijec nema istu tezinu kao covjeka koji se direktno pitao za nesto u klubu, ne trebam ti to valjda crtati. U tom trenutku se Kamerunac mogao dovesti a da se nista ne plati njegovom klubu, a da se njemu da neka veca plata, da li bi se uspjeli dogovoriti sa njim i da li bi on pristao na takve uslove ne znam. Umjesto svih onih silnih promasaja da se postepeno dovodio po jedan igrac kvalitete tog Kamerunca sad bi bili strah i trepet za ligu, imali bi ekipu koja bi hladno osvojila titulu plus bi imali prostora da dajemo sansu talentovanoj djeci a da ne strahujemo za rezultat..Pisao sam i za i Skuletica za kojeg se nije trebalo placati obestecenje, problem je visoka plata, isto kao i kod Kamerunca..
Jeste Slavko ublehaš i demagog, demagogijom osvojio kup razbivši Slobodu u finalu, pri čemu su igrači morali na transfermarktu gledati ko brani za Radnik jer golmana nisu očima vidjeli, a ta ista sloboda u polufinalu protiv nas izgledala ko Hapoel i Makabi zajedno...